na grafice je zalman a on asi do mista kam nasava ten fan v bocnici vhani teply vzduch .
jina dalsi fan je v predu na nasavani a vzadu na vyfuk
mrizky jak sem se tu docet se chystam odstranit necham zatim jen bez
dik
Moderátor: morke

Jo sice je AC pěknej, ale teplota s ním je tak o 1°C nižší, ale hluk je dost slyšet a teplota pamětí GK je o nějaké 4-6°C vyšší...Digitaldoom píše:nejsem přítelem větráků v bočnici narušují proudění vzduchu v case... prostě ideál je 120x120 v předu před disky pak vtěrák na GK Zalman je good ale ARCTIC COLING SILENT s výfukem ven je nepřekonetelnej v zadu chaldič 80x80 osávací ve výši CPU (na CPU nějaký Silent podpořený třeba windtunelem) a nad tím zdroj 120x120 odsávací
... klasika OK atd ... větrák v bočnici je tam poněkud naprd, zbytečný, nevzhledný, může být příčinou vibrací a tedy i hluku a blbě se s bočnicí manipuluje

Měl jsem co dočinění s 2 rev.1 a jedním rev.2 (jeden jsem měl ještě před 3 ma nedělema v kompu)... A je to celkem otřesnej hluk, zvlásť pokud ho občasn nevytáhneš celej nerozebereš a nenamažeš... Jo chladí pěkně, ale ten hluk je velkej, vždyť když to porovnáš např s orig. chladičem od Leadteku tak jsou hlukově nastejno...Digitaldoom píše:přijde na to kterej máš namysliWiruss píše:
Jo sice je AC pěknej, ale teplota s ním je tak o 1°C nižší, ale hluk je dost slyšet a teplota pamětí GK je o nějaké 4-6°C vyšší...AC 5 rev 2 je suprovej

ehm ... trchu se mi zdá že nevíš absolutně o čem mluvíšWiruss píše:
Měl jsem co dočinění s 2 rev.1 a jedním rev.2 (jeden jsem měl ještě před 3 ma nedělema v kompu)... A je to celkem otřesnej hluk, zvlásť pokud ho občasn nevytáhneš celej nerozebereš a nenamažeš... Jo chladí pěkně, ale ten hluk je velkej, vždyť když to porovnáš např s orig. chladičem od Leadteku tak jsou hlukově nastejno...
Doporučoval bych ti nejdřív vyzkoušet alternativy než začneš brblat a pokud to nechceš dělat tak se vrat radši na raketu tam budeš užitečnější...

ach máš pravdu překoulk jsem se... AC 5 jsem měl v ruce jen 2 a to vždy rev.2 a můžu říci, že je stejně hlučná jako AC 6... Prostě je to hluk při kterém se skoro nedá spát...Digitaldoom píše:ehm ... trchu se mi zdá že nevíš absolutně o čem mluvíšWiruss píše:
Měl jsem co dočinění s 2 rev.1 a jedním rev.2 (jeden jsem měl ještě před 3 ma nedělema v kompu)... A je to celkem otřesnej hluk, zvlásť pokud ho občasn nevytáhneš celej nerozebereš a nenamažeš... Jo chladí pěkně, ale ten hluk je velkej, vždyť když to porovnáš např s orig. chladičem od Leadteku tak jsou hlukově nastejno...
Doporučoval bych ti nejdřív vyzkoušet alternativy než začneš brblat a pokud to nechceš dělat tak se vrat radši na raketu tam budeš užitečnější...AC 5 rev 2 je tichý (hodně tichý) ... a chladí maximálně ... porovnání s orig chladičem leadteku (která x800 je leadtek ?
) nesnese ... jen hladiny hluku ale učinost ? ...
samosebou AC se liší rev od revize a číslo od čísla ale v zásadě se dá říci že hlučné nejsou ....
BTW: Raketanjn tam už se mi nechce ... školka
...ale ty by si se tam rozhodně hodil
tedy svým vystupování určitě ...

Wiruss píše:
ach máš pravdu překoulk jsem se... AC 5 jsem měl v ruce jen 2 a to vždy rev.2 a můžu říci, že je stejně hlučná jako AC 6... Prostě je to hluk při kterém se skoro nedá spát...![]()
Já neříkám super chladič, s dobrým výkonem, ale ten hluk mě za to nestojí, Zalman s polovinou hluku cchladí nepatrně hůře...
PS: Ne spíše se tam hodíš ty, jelikož brblat o něčem o čem nic nevíš to je doména rakety a ty to děláš hodně často...

teda me se zdaj Silencery hlucny, mel sem Silencer2 a i na 5V byl slyset, coz se o Primecooleru za 250,- rict neda.Digitaldoom píše:Wiruss píše:
ach máš pravdu překoulk jsem se... AC 5 jsem měl v ruce jen 2 a to vždy rev.2 a můžu říci, že je stejně hlučná jako AC 6... Prostě je to hluk při kterém se skoro nedá spát...![]()
Já neříkám super chladič, s dobrým výkonem, ale ten hluk mě za to nestojí, Zalman s polovinou hluku cchladí nepatrně hůře...
PS: Ne spíše se tam hodíš ty, jelikož brblat o něčem o čem nic nevíš to je doména rakety a ty to děláš hodně často...začínáš mi lízt na nanerv ... jak můžeš vědět že o tom něco nevim ?! mluvim jen o tom o čem něco vim ! ze zásady! takže spíš mi přídeš že ty mluvíš a chováš se jak ..... a děláš to hodně často ...
AC nejsou vůbec hlučný ! spát se přitom dá naprosto v pohodě není to skoro slyšet ..těžko v nci pojedeš na 2000 ot/min !...pevný disk nebo i některé chipsety jsou daleko hlučnější !

njn smaosebou chladič musí býtnuměrný GK ... pasiv na x800XL si neumim dost dobře představitAlesShi píše:Digitaldoom píše:njn silencer 2 nebyl zrovna nejpovedenější kousekjak jsem napsal liší se revize i čísla
kazdopadne tim jsem se silencerama zkoncilbud konstrukce typu zalman nebo Tt pasiv. Byl jsem vul kupovat na 9550 Silencera2, stejne sem se na vetsi takty nedostal a Vmod nedelam.