Avance A007 CatPaw (nove foto 14.8.06)

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
no_-_name
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od no_-_name »

nuzky na plech + pilnik + smirgl = 3 hodiny hardcore zabavy =>
Obrázek
Paw

lupenkova pilka + smirgl = pul hodiny plastove pohody
(dale pak "3 Ton Quick Epoxy" by Alteco na prilepeni upravene mrizky (odstipal jsem ocka) =>
Obrázek
Face (a dalsi dily na casemod)

Obrázek
Skoro jak photoshop :D ba ne... ta spodni dira "polstarku" mi trochu ujela,takze je sirsi nez mela byt,ale uz s tim nic nenadelam a zas tak hrozny to imho neni.Ani v prirode neni vsechno symetricke ne ? :oops:
koza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od koza »

hustě si to vyříznul :worship: ale ctělo by to nástřik :) a ještě to zapilovat... zdálo se mi že sem tam viděl zoubky :-D
no_-_name
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od no_-_name »

nastrik bude zejtra :) btw, budu vdecny za oznaceni pozice tech zubu ;) a bylo to docela drsny to strihat nuzkama :D
no_-_name
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od no_-_name »

jojo,to jsem zrovna chtel napsat do editu... zejtra to obrousim 600stovkou podvodnikem, nastrikam zakladem a pak lesklym emailem... (pokud se to tak dela,tou sestistovkou a tak dale...) :roll:

edit: a prisel jsem na brutalitku... budu muset posunout kos s diskama smerem dolu :baa: ... ten vetrak vepredu je nizko a vzduch by mi foukal jenom ja jeden disk :-/
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

hustě si to vyřízlí :worship:
// já bych na to nemel nervy
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

tj, vypadá to velice zajimavě...tvar okna je pěknej a hlavně konečně někdo, kdo téhle case neudělal jen celej plexi bok. Většinou každej nahradí tu bočnici jen plexisklem, což podle mě vypadá úděsně... :shock:
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

Stoobi píše:tvar okna je pěknej a hlavně konečně někdo, kdo téhle case neudělal jen celej plexi bok
a co já :oha: já mám taky nestandard :lookround: :sly:

Jinak mě se líbí tvar tlapky :wink:
Obrázek
PROJECT: Digital Fantasy
Více na mých www
no_-_name
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od no_-_name »

:roll:
Obrázek
Rozsyp

:lol: :lol: :lol:
Obrázek
:lol: :lol: :lol:
nutnost :cry:
(jaksi jsem nebral v uvahu fyzickou a casovou narocnost brouseni povrchu :o takze pokracovat budu v patek)
p.s. nastrikal jsem zaslepky na mechaniky (what if...), kos na disky, kus predni masky, tlacitka power a reset a dvirka od USB slotu :)
-- DiL --
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -- DiL -- »

...dobrej nápad byl použít pro každou část tlapky samostatný plexi. až to různobarevně (ale sladěně) podsvítíš, bude to vypadat fakt výborně...
POZOR! koupim pouzity rostlinny / fritovaci olej v jakemkoliv mnozstvi!
www.NTBOOK.cz - DIY opravy, pouzite notebooky, nahradni dily pro notebooky, informace o rework-u BGA (reflow, reball - prekulickovani)
DELL Precision M70 s WUXGA (1920 x 1200) a nVidia Quadro FX Go1400
BGA rework stanice ACHI-IR-PRO-SC
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

XPM píše:a co já :oha: já mám taky nestandard :lookround: :sly:
Ale já jsem nemyslel normální okno, kde je prostě vyřízlá bočnice...já jsem mluvil přímo o tomhle typu case (Avance A007), kde hodně lidí okno vyřeší tím způsobem, že prostě sundá bočnici a dá tam plexi, např. tady:

Obrázek

A to se mi právě líbilo na tomhle, že tam onu bočnici nechal... :oops:
Dj´ Frodo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dj´ Frodo »

u tydle case je bohuzel problem ze ma tu kratkou bocnici. ja bych ji nechtel. spatne se na tu bocnici neco vymejsli ale da se a v tomhle pripade to je pekne vyreseny.
PC: CPU: AMD Sempron64bit 2600+ (1,6Ghz@2Ghz) MB: MSI K8N Neo GPU: Ati Radeon 9200 128Mb RAM: 256Mb DDR 333Mhz HDD: WD-20Gb, Seagate Baracunda 80Gb OS: Windows XP prof.
no_-_name
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od no_-_name »

Obrázek
some parts

zejtra se "mrknu" na predni kryt, dneska jsem zkousel zadelat tu diru na disketovky,abych tam dal ten display,tak uvidime jak to dopadne (epoxy jeste schne, je to takova alternativni metoda na zkousku :P )

edit: jo a omlouvam se za pozadi, na posteli je vzdycky dost mista a na koberci to fotit nebudu, protoze jak si jiz mnozi jiste vsimli, ma celkem duhove barvy, ja ho nenavidim a nehodlam ho nekde prezentovat samostatne ;)
no_-_name
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od no_-_name »

Dj´ Frodo píše:u tydle case je bohuzel problem ze ma tu kratkou bocnici

to jo, ale zas kdyz udelas okno i pres celou plochu (/coz je dost nepekny) tak skoro vubec nevidis kos na disky a dalsi veci nad tim...) jinak mam i tu case co ma tvuj bratranek,tam je to okno o necem jinym no :D ale zase je pomerne mala a ma spatnej airflow (ale tunel od prociku svisle nahoru se "sbernym potrubim" okolo chladice a 80mm fanem navrchu vyresil moje problemy. :) )
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

No barvy nevypadjí tak zle, ale uvidíme, až to dáš dohromady, jak to bude vypadat...ale konečně to není tak typickej mod...
no_-_name
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od no_-_name »

2 Stoobi: no je to spis takovy lehci, ja jsem to nikdy predtim nedelal,tak to chci zkusit... zatim udelam ten predek takhle jednoduse, mozna casem udelam uplne celej novej a pak treba od kamose airbrush na pravou bocnici
vesna
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

plexi

Příspěvek od vesna »

Nevím jestli mi něco uniklo, ale proč má mít každá díra jedno plexi ? Proč to nepřekryješ jedním-stejně to nepůjde poznat..
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: plexi

Příspěvek od Xan »

vesna píše:Nevím jestli mi něco uniklo, ale proč má mít každá díra jedno plexi ? Proč to nepřekryješ jedním-stejně to nepůjde poznat..
on chce kazdej kousek jinak podsvítit :)
no_-_name
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od no_-_name »

mozna ze to omezim jenom na dva kusy plexi (male otvory dohromady a velky oddeleny) protoze zas tolik tech barev neni a aby to nebylo disco tak je tam nemuzu natriskat vsechny :lol:
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

tet me napadlo ze by si moh ty malí otvory zakrejt jednim plexi zabrousenym a nasvícenym a do toho velkýho dat nepodsvísený aby si taky vydel dovnitř
no_-_name
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od no_-_name »

ono pres podsviceny plexi neni videt ? omg, to jsem nevedel... nebo myslis pres gravir ?
Odpovědět

Zpět na „Projekty“