19" Eizo S1910/S1910-AS zkušenosti

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

19" Eizo S1910/S1910-AS zkušenosti

Příspěvek od Luke »

Víte někdo o tomhle monitoru? Byl jsem už rozhodnutý koupit L778-K ale pak jsem si přečetl o S1910. Což má být stejný monitor, akorát bez repráků a za nižší cenu. Ale nenašel jsem o něm skoro nic :(
info

EDIT: info DE
The Kingdom Of Khandaras Has Fallen Into Chaos
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
Scorp
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Scorp »

Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

No to je přesně ono. :) Čekal jsem že se vyjádří NANAO. :)
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
ondrass
Nováček
Nováček

Příspěvek od ondrass »

Odkud budes kupovat to eizo? Jo a ta 1910 bude na trhu nekdy v zari.
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

ondrass píše:Odkud budes kupovat to eizo? Jo a ta 1910 bude na trhu nekdy v zari.
Na 99% z alzače, odkaz nahoře.
sid
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sid »

ondrass
Nováček
Nováček

Příspěvek od ondrass »

uz mas ten panel ?
sid
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sid »

ondrass píše:uz mas ten panel ?
ano
Mastero
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mastero »

sid píše:
ondrass píše:uz mas ten panel ?
ano
Mohu vědět odkud a s jakým podstavcem se dodává? Resp. lze alespoň na jednom z těch dvou, které jsou na eizowebu, otočit panel o 90°?
Jinak spokojenost předpokládám, že? :)
\( ^_^)Λ(^_^ )/
sid
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sid »

je z toho odkazu, co jsem dal (Ribbon), barva světle šedá, panel je možné vysouvat na výšku, otáčet do stran jak vert. tak i hor., otočit o 90 stupňů lze
jinak jsem s ním docela spokojený, ale je to můj první LCD, tudíž nemám srovnání
co se týká odezvy, tak je to ještě alespoň podle mě nicmoc, respektive záleží na hře, jsou hry co jsou naprosto v pohodě, ale jsou i takové, kde je to bída , asi nejhorší je Q3
UT2003 je v pohodě, Far Cry se dá, Unreal 2 je pro mě překvapivě naprosto pefektní, raly hry jsou v pohodě
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

sid píše:je z toho odkazu, co jsem dal (Ribbon), barva světle šedá, panel je možné vysouvat na výšku, otáčet do stran jak vert. tak i hor., otočit o 90 stupňů lze
jinak jsem s ním docela spokojený, ale je to můj první LCD, tudíž nemám srovnání
co se týká odezvy, tak je to ještě alespoň podle mě nicmoc, respektive záleží na hře, jsou hry co jsou naprosto v pohodě, ale jsou i takové, kde je to bída , asi nejhorší je Q3
UT2003 je v pohodě, Far Cry se dá, Unreal 2 je pro mě překvapivě naprosto pefektní, raly hry jsou v pohodě
Co přesně znamená nic moc? Je obraz rozmazaný...??
Takhle to nevypadá na to, že si spokojenej. :)
sid
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sid »

právě ten Q3 je podle mě při prudkých pohybech , kterých je ta hra vlastně plná, mázlý
ve Far Cry to je taky trochu vidět, ale podle mě je to bezproblémů hratelné, raly hry, co jsem zkoušel, jsou naprosto v pohodě, UT2003 se podle mě taky dá, zkoušel jsem i Unreal2 a ten je naprosto super, Painkiller je v pohodě
Kdyby se mě pařan her zeptal, jestli je ten panel vhodný i na hry, tak bych váhal, co mu říct
já měl doma jeden den panel s TN+Film a hned jsem ho vracel, protože se mi nelíbily barvy a proto jsem chtěl PVA, a prostě jsem od začátku věděl, že to asi ještě nebude ideál na hry, navíc každý máme jiné oči
s panelem jsem spokojený a už si na něj zvykám, jen Q3 prostě už asi hrát nebudu, ledaže bych zapnul můj vysvícený 17" CRT
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

Tak bud si hodně náročnej, nebo ten monitor neni nic moc :(. Pokud je to ta druhá možnost, tak raději koupim dražší L778. Tam mě ale štvou ty repraky a přeci jen vyšší cena. Škoda že tu 1910 nemůžeš porovnat s jinýma panelama.
sid
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sid »

Luke píše:Tak bud si hodně náročnej, nebo ten monitor neni nic moc :(. Pokud je to ta druhá možnost, tak raději koupim dražší L778. Tam mě ale štvou ty repraky a přeci jen vyšší cena. Škoda že tu 1910 nemůžeš porovnat s jinýma panelama.
nevím jak jsem náročný, ale i podle člověka z Eizoshopu by ty panely měli být totožné,
ale vidím, že jsi z Práglu, tak co ti brání si ho jít omrknout do Eizoshopu a otestovat si ho osobně
tnt
Nováček
Nováček

S1910 a SkyStar1

Příspěvek od tnt »

Ahoj Side, chtěl jsem se zeptat na kvalitu obrázků ze satelitu (SkyStar1). Hodně koukám na tenis, hokej, ... a chtěl jsem vědět jestli je obraz stejně kvalitní jako na klasickém CRT (Sony G220)

Díky T.
sid
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sid »

je to jiné, daleko více to odhalí neduhy mpeg2 s nízkým datovým tokem, podle mě je to na CRT lepší
kvalitní se dá označit až HDTV, včera jsem zkoušel HD1 z Astry3 (23.5E) nebo kvalitní DVD
navíc musím ještě připomět, že jsem na tento panel přecházel z už vysvícení 17"CRT, kde je obraz o hodně menší
dívat se na to dá, chce to jen kousek poodsednout a nedívat se na to z 1/2 metru, ale já mám v místnosti i TV, takže když na něco chci na SS1 koukat, tak to pustím do ní, nebo mi jedou jen klipy v malém okně
tnt
Nováček
Nováček

Příspěvek od tnt »

Side díky. Mě to samozřejmě také běhá víceméně jen v okně při práci. Mám CRT 17", takže zvětšení plochy mě láká, a toto LCD vypadá naprosto skvěle.
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Tak jsem měl možnost vidět toto EIzo bílou variantu na vlastní bulvy.

Vzhledově fakt humus. Ať si kdo chce co chce říká bílá varianta prostě není vůbec hezká. Obraz je jak víno, ale že bych z něj měl padat na zem to rozhodně ne.

Radši ušetřím 4000Kč a půjdu do desingově o třídu lepšího a parametry stejného Samsungu:
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=27016
Naposledy upravil(a) Butch dne ned 25. zář 2005, 22:44, celkem upraveno 1 x.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Jiri
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Jiri »

Dobry den, nevite nekdo prosim , zda se da v CR sehnat nektera z vyse uvedenych verzi v cerne barve , predem dekuji za odpovedi:-]
[ http://www.eizo.com/products/lcd/s1910/index.asp ]
sid
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sid »

Butch píše:Tak jsem měl možnost vidět toto EIzo bílou variantu na vlastní bulvy.

Vzhledově fakt humus. Ať si kdo chce co chce říká bílá varianta prostě není vůbec hezká. Obraz je jak víno, ale že bych z něj měl padat na zem to rozhodně ne.

Radši ušetřím 4000Kč a půjdu do desingově o třídu lepšího a parametry stejného Samsungu:
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=27016
jaké jako parametry má ten Samsung lepší, když s tím Eizem mají stajný panel
viděl jsem na vlastní oči FSC P19-2 i toto Eizo a co se týká mazání jsou ± stejné, možná to FSC je malinko rychlejší, takže nepředpokládám, že Samsung bude lepší, navíc podle této polské recenze je pomalejší jak FSC
http://www.mva.pl/?id_kategorii=2&top=71&kategoria=228
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“