info
EDIT: info DE
Moderátor: maXXmilian

Co přesně znamená nic moc? Je obraz rozmazaný...??sid píše:je z toho odkazu, co jsem dal (Ribbon), barva světle šedá, panel je možné vysouvat na výšku, otáčet do stran jak vert. tak i hor., otočit o 90 stupňů lze
jinak jsem s ním docela spokojený, ale je to můj první LCD, tudíž nemám srovnání
co se týká odezvy, tak je to ještě alespoň podle mě nicmoc, respektive záleží na hře, jsou hry co jsou naprosto v pohodě, ale jsou i takové, kde je to bída , asi nejhorší je Q3
UT2003 je v pohodě, Far Cry se dá, Unreal 2 je pro mě překvapivě naprosto pefektní, raly hry jsou v pohodě

nevím jak jsem náročný, ale i podle člověka z Eizoshopu by ty panely měli být totožné,Luke píše:Tak bud si hodně náročnej, nebo ten monitor neni nic moc. Pokud je to ta druhá možnost, tak raději koupim dražší L778. Tam mě ale štvou ty repraky a přeci jen vyšší cena. Škoda že tu 1910 nemůžeš porovnat s jinýma panelama.

jaké jako parametry má ten Samsung lepší, když s tím Eizem mají stajný panelButch píše:Tak jsem měl možnost vidět toto EIzo bílou variantu na vlastní bulvy.
Vzhledově fakt humus. Ať si kdo chce co chce říká bílá varianta prostě není vůbec hezká. Obraz je jak víno, ale že bych z něj měl padat na zem to rozhodně ne.
Radši ušetřím 4000Kč a půjdu do desingově o třídu lepšího a parametry stejného Samsungu:
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=27016