Á SHIT, no ak mam pravdu povedat tak som tusil ze ty toto len tak nenechasShit píše:NepovídejStreethawk píše:..... "kazdou" su dake problemy!?A ostatní výrobci jsou absolutně bez problémů
![]()
![]()
![]()
Zajímavý je to, že podobný problémy s USB myšákem už jsem zažil několikrát, a na deskách jak od MSI, tak od Asusu, GB, Matsonic... i s ostatními výrobci MB. Přitom na té samé sestavě při dualbootu s WMe ve WMe problémy s USB zařízením ( i s myšákem) nebyly...Streethawk píše:... mys sa mi pri starte PC neozivy
- nefunguje resp. WinXP mi nedetekuje internu USB 2.0 citacku pam. kariet
A je jedno do ktoreho USB portu tieto zariadenia zapojim!!!![]()
A podme ktomu docasnemu rieseniuje to mozno smiesne a ved uvidite sami.
- tak na mysku je to celkom jednoduche len zalezi natom aky mate pristup ku zadnej casti skrinky od PC, jednoducho za chodu PC vytiahnete a spat zasuniete konektor USB od mysi a hla myska funguje nieje mozne![]()
![]()
Mimochodem: Vím, že umíš používat klávesu "Enter", ale nepřeháněj to s ní - (zbytečný rolování kolečkem myši). Thx.
Ale nevadi kazdy mame svoj nazor to ze kazda doska jedno akej znacky ma svoje muchy ,to je cista pravda aj ked nie pravidlo, ale tento problem uz mi fakt lezie na nervy a mozem povedat kym som nemal tuto dosku nikdy sa mi nic podobne nestalo a ver mi ze toto nieje moja prva ani druha doska
A co sa teba tyka tak prosim bez hadok (Please PEACE)
Uz sme sa niekde raz chytili a k nicomu to neviedlo takze
Zostanme pritom ze kazdy mame pravo na vlastny nazor
Street