Existuje deska s AGP i PCIe rozhranim?

Pro procesory AMD Athlon 64, Athlon 64 X2, Athlon FX, Opteron, Sempron a další.

Moderátor: Eddward

Marek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marek »

SECRET_AGENT_BOND píše:Hmm,tak co jsem si precet recenzi,tak docela good, akorát mi tam vadí téměr nemožnost změny voltáže u CPU (myslim +0,1V oproti defaultu) a nastavovani napeti na pametech stylem NORMAL, HIGH, LOW...
No ale toho sa u Abitu, asusu, DFI a dalsich obavat nemusime....
AMD Athlon XP 1700+ @ 2400MHz(11,5*209) + Zalman 7000AlCu || ABIT NF7 || 1GB RAM || INNO 6600GT || HDD 320GB ||M-Audio revo 5.1 + Sennheiser HD595 || Logitech G5 mouse
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don Martinez »

Ted je jenom otazka jestli nekdo z techle vetsich (a lepsich) vyrobcu bude delat desku s cipsetem Uli - treba Asus dela afaik akorat nVidie a Viy (stejne tak MSI).
Hlavne nevim k cemu to bude zivotnost toho cipsetu je jeden (mozna 2) rok, pak vsichni (anebo 90% lidi] prejdou na PCI-Express a tohle nebude mit smysl.
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
Anduril
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Anduril »

Don Martinez píše:Ted je jenom otazka jestli nekdo z techle vetsich (a lepsich) vyrobcu bude delat desku s cipsetem Uli - treba Asus dela afaik akorat nVidie a Viy (stejne tak MSI).
Asus dělá i SiS a ULI taktéž...
Hlavne nevim k cemu to bude zivotnost toho cipsetu je jeden (mozna 2) rok, pak vsichni (anebo 90% lidi] prejdou na PCI-Express a tohle nebude mit smysl.
To je sice pravděpodobné, ale nejde jen o to AGP/PCIe...mně se třeba ten chipset líbí jako celek...chipset od takového výrobce, který má výborný výkon, si imo zaslouží pozornost..
HP nx7400 EY505ES
kingie
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kingie »

2 spirit64: hranice je spis na 9600XT(nebo v mem pripade 9500pro, vlastnorucne odzkouseno s cca 4000b na sestave s MSI K8N Neo3-F;Na AGP 8x desce jsem ji totiz vytahl i na 4300)
2 lidem co maji odzkousene desky Gigabyte K8NE a MSI K8N Neo3-F: muzete sem pls napsat vase zkusenosti s temito deskami a jejich klady a zapory,popr. srovnani poctu reklamaci? Zatim vim jen tolik ze MSI ma o 1 DDR slot mene a ze MSI öficialne jde pri obou modulech dvojstrannych jen na 333, takze zatim bych asi dal prednost Gigabytu.Taktovat rozhodne planuju, v tomhle ma zase asi lepsi povest MSI. Tak pls poradte.
BTW:Potrebujou obe desky upgrade Biosu kvuli Sempronu64?
Odpovědět

Zpět na „Socket 754, 939 a 940“