5.1 sluchátka ti nedoporučuju...není to ani to, ani to ... zvuk je takový celkem divný. Pokud chceš sluchátka, kup si nějaké uzavřené/polouzavřené kvalitní stereo sluchátka a nebo 5.1 repro
Anduril píše:5.1 sluchátka ti nedoporučuju...není to ani to, ani to ... zvuk je takový celkem divný. Pokud chceš sluchátka, kup si nějaké uzavřené/polouzavřené kvalitní stereo sluchátka a nebo 5.1 repro
ja uz doma 5.1 repro mam... a chtel bych i sluchatka s mikrofonem... a rikal jsem si ze 5.1 by mohly byt dobry.
kdyz treba pojedu na lan-party nebo tak.
a jinak jejich vykon i ve stereu?da se to treba srovnat s temi KOSS? a nebo jsou na tom hur a nebo lip..?
Já můžu porovnat Koss SportaPro nebo UR-20 s Genius 5.1 a ty 5.1 sluchátka hrají opravdu mizerně...osobně bych si je nekoupil...na hry by to asi stačilo, ale na slušný poslech hudby ani náhodou...
Imo stereo sluchátka můžeš v klidu použít i na hraní...občas si něco zahraju, mám nastavenou zvukovku na 4.1 a mám Koss UR20 a jestli se něco děje přede mnou nebo za mnou, to bezpečně poznám
Třeba takové Koss i s mikrofonem...slušný zvuk, slušný mikrofon a navíc doživotní záruka...
Anduril píše:Já můžu porovnat Koss SportaPro nebo UR-20 s Genius 5.1 a ty 5.1 sluchátka hrají opravdu mizerně...osobně bych si je nekoupil...na hry by to asi stačilo, ale na slušný poslech hudby ani náhodou...
Imo stereo sluchátka můžeš v klidu použít i na hraní...občas si něco zahraju, mám nastavenou zvukovku na 4.1 a mám Koss UR20 a jestli se něco děje přede mnou nebo za mnou, to bezpečně poznám
Třeba takové Koss i s mikrofonem...slušný zvuk, slušný mikrofon a navíc doživotní záruka...
muzes mi prosim te na ty sluchatka dat odkazy?
ty co bych si chtel poridit tak mi pripadaji vykone ze jsou na tom dobre a frekvenci rozsah je taky dobry,ale vlastne ve skutecnosti nevim jak hraji.
TEAC PowerMax HP-11:
6-kanálové reproduktory zabudované ve sluchátkách
Přední: 40 mm
Zadní a středový: 30 mm 20 Hz - 20 kHz
Subwoofer/ vibrace: 30 mm 20 - 120 Hz
Výkon: 6 x 500 mW
Nehraje to lip, a hlavne: Vyrobni cena a technologie sou daleko drazssi a tudiz i nakupni cena je vetsi... Takze si sice uzijes "5.1 efekty" ale ve stejny cenovy hladine koupis daleko kvalitnejsi a vykonnejsi 2.0 sluchatka.
crashPC píše:Nehraje to lip, a hlavne: Vyrobni cena a technologie sou daleko drazssi a tudiz i nakupni cena je vetsi... Takze si sice uzijes "5.1 efekty" ale ve stejny cenovy hladine koupis daleko kvalitnejsi a vykonnejsi 2.0 sluchatka.
to je mi jasny ze ty sluchatka nebudou hrat uplne stejne dobre jako 2.0
a tyhle ty 5.1 jaky maj bassy vysky a tak... hrajsou aspon jako ty mi KOSS?
Ne. Bassy jako u Kossu rozhodně mít nebudeš, přesto že tam píšou rozsah podobný těm kossům. Je to prostě obyčejné chřestítko..
Kup si je, ale varovali jsme tě
crashPC píše:Nehraje to lip, a hlavne: Vyrobni cena a technologie sou daleko drazssi a tudiz i nakupni cena je vetsi... Takze si sice uzijes "5.1 efekty" ale ve stejny cenovy hladine koupis daleko kvalitnejsi a vykonnejsi 2.0 sluchatka.
Asi jsi lepší 5.1 sluchátka nezkoušel, jinak bys tady nemohl takhle plkat.
A na normální hudbu a stereo hry a filmy Koss UR20.
Každé mají své výhody. Ale na filmy a některé hry jsou samozřejmě ty 5.1 lepší.
Za tu cenu není o čem. Zvuk z nich jde kvalitní.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
ja jenom nechci srovnavat cenove 5.1 a 2.0 je mi jasny ze 5.1 budou drazsi... ale kdyz treba srovnam Koss KSC/55s temi to Teac PM HP-11 (5.1)
tak to me zajima..jaky je mezi nima rozdil.....
ty co ma moderator tak ty by meli byt taky tak o 50%mene vykonne nez ty Teac PM HP-11......
blaster píše:j...
tak to me zajima..jaky je mezi nima rozdil......
Nejde ani tak o výkon jako spíš o kvalitu zvuku. Těmi Teacy ani Thrusty nic nezkazíš. Hlavně nekupuj Zalmany nebo Geniusy.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
jsem rad ze aspon nekdo..rika ze nejsou zas tak spatny....
jinak bedny mam doma..(5.1)
tak ze nneni co resit...pisnicky bych v tom asi moc neposlouchal...ale hry urcite...
5.1 je pro sluchatka urcitej (asi dobrej) pokrok, jenze de o to ze zatim pri rozumny cenovy hladine jestefurt dostanes lepsi 2.0 nezli 5.1 je snad jasny... a wo tom to je - az se to zabehne tak bude cena 5.1 podobna 2.0 a potom se to vyplati.....
zajima me treba srovnani s temi KOSS jak jsem uz psal.
rozdil? cetl jsem recenzy a myslim si ze by nemusely byt tak spatny... kdyz by jsi nekoukal na neco koupil by jsi si je?
a kdyz by jsi je mel porovnat vykonne a jak dobre hraji,,,tak s jakymi sluchatky? (podobna hladina vykonu a kvality..)
Kossy vzdycky - ne sice uplne ty nejlevnejsi ale jinak jo - co sem koukal tak to ma Koss tezce pod palcem takze bych mozna nekoukal ani po jiny znacce. ted uz si asi jen vyber kolik do toho das ... doporucuju sluchatka pokudmozno s co nejvetsima mnenicema uvnitr - ne nic extrem ale aby sis nekoupil za 1XXX nejaky spuntiky nebo cu*acky do usi.... Koss rulezzz (jako ze nejsem fanatik tak je moc uznavam)