JAKY sluchatka 5.1 ?

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

blaster
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

JAKY sluchatka 5.1 ?

Příspěvek od blaster »

potreboval bych poradit.chci si koupit 5.1 sluchatka ale nemuzu si je nikde vyzkouset.
ted mam sluchtaka tyto (2.1) http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=29094

a nevim jestli si mam porodit tyto a nebo jine...
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=32868

chci aby z toho byl aspon stejny zvuk jako u tech KOSS a nebo lepsi.

diky za radu. :)
Anduril
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Anduril »

5.1 sluchátka ti nedoporučuju...není to ani to, ani to ... zvuk je takový celkem divný. Pokud chceš sluchátka, kup si nějaké uzavřené/polouzavřené kvalitní stereo sluchátka a nebo 5.1 repro ;)
HP nx7400 EY505ES
blaster
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blaster »

Anduril píše:5.1 sluchátka ti nedoporučuju...není to ani to, ani to ... zvuk je takový celkem divný. Pokud chceš sluchátka, kup si nějaké uzavřené/polouzavřené kvalitní stereo sluchátka a nebo 5.1 repro ;)
ja uz doma 5.1 repro mam... a chtel bych i sluchatka s mikrofonem... a rikal jsem si ze 5.1 by mohly byt dobry.
kdyz treba pojedu na lan-party nebo tak.
a jinak jejich vykon i ve stereu?da se to treba srovnat s temi KOSS? a nebo jsou na tom hur a nebo lip..?
Anduril
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Anduril »

Já můžu porovnat Koss SportaPro nebo UR-20 s Genius 5.1 a ty 5.1 sluchátka hrají opravdu mizerně...osobně bych si je nekoupil...na hry by to asi stačilo, ale na slušný poslech hudby ani náhodou...
Imo stereo sluchátka můžeš v klidu použít i na hraní...občas si něco zahraju, mám nastavenou zvukovku na 4.1 a mám Koss UR20 a jestli se něco děje přede mnou nebo za mnou, to bezpečně poznám ;)
Třeba takové Koss i s mikrofonem...slušný zvuk, slušný mikrofon a navíc doživotní záruka...
HP nx7400 EY505ES
blaster
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blaster »

Anduril píše:Já můžu porovnat Koss SportaPro nebo UR-20 s Genius 5.1 a ty 5.1 sluchátka hrají opravdu mizerně...osobně bych si je nekoupil...na hry by to asi stačilo, ale na slušný poslech hudby ani náhodou...
Imo stereo sluchátka můžeš v klidu použít i na hraní...občas si něco zahraju, mám nastavenou zvukovku na 4.1 a mám Koss UR20 a jestli se něco děje přede mnou nebo za mnou, to bezpečně poznám ;)
Třeba takové Koss i s mikrofonem...slušný zvuk, slušný mikrofon a navíc doživotní záruka...
muzes mi prosim te na ty sluchatka dat odkazy?

ty co bych si chtel poridit tak mi pripadaji vykone ze jsou na tom dobre a frekvenci rozsah je taky dobry,ale vlastne ve skutecnosti nevim jak hraji. :roll:
blaster
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blaster »

uz jsem to nasel..no tak porovnani s temi co bych chtel je velkej rozdil.

GENIUS:
rekvenční rozsah: subwoofer 50 - 400 Hz, přední/zadní 250 Hz - 17 kHz, centrální 180 Hz - 14 kHz
Subwoofer: 40 mm, 8 Ohmů, 100 mW
Přední/zadní: 30 mm, 32 Ohmů, 30 mW
Centrální: 30 mm, 64 Ohmů, 30 mW

TEAC PowerMax HP-11:
6-kanálové reproduktory zabudované ve sluchátkách
Přední: 40 mm
Zadní a středový: 30 mm 20 Hz - 20 kHz
Subwoofer/ vibrace: 30 mm 20 - 120 Hz
Výkon: 6 x 500 mW
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

dd

Příspěvek od crashPC »

5.1 sluchatka nikdyyy!!!! :sad: . taktez doporucuju obyc stereo...
blaster
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: dd

Příspěvek od blaster »

crashPC píše:5.1 sluchatka nikdyyy!!!! :sad: . taktez doporucuju obyc stereo...
ja jenom nechapu duvod. :sad:
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

ss

Příspěvek od crashPC »

Nehraje to lip, a hlavne: Vyrobni cena a technologie sou daleko drazssi a tudiz i nakupni cena je vetsi... Takze si sice uzijes "5.1 efekty" ale ve stejny cenovy hladine koupis daleko kvalitnejsi a vykonnejsi 2.0 sluchatka.
blaster
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: ss

Příspěvek od blaster »

crashPC píše:Nehraje to lip, a hlavne: Vyrobni cena a technologie sou daleko drazssi a tudiz i nakupni cena je vetsi... Takze si sice uzijes "5.1 efekty" ale ve stejny cenovy hladine koupis daleko kvalitnejsi a vykonnejsi 2.0 sluchatka.
to je mi jasny ze ty sluchatka nebudou hrat uplne stejne dobre jako 2.0
a tyhle ty 5.1 jaky maj bassy vysky a tak... hrajsou aspon jako ty mi KOSS?
Anduril
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Anduril »

Ne. Bassy jako u Kossu rozhodně mít nebudeš, přesto že tam píšou rozsah podobný těm kossům. Je to prostě obyčejné chřestítko..
Kup si je, ale varovali jsme tě ;)
HP nx7400 EY505ES
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

:D presne...
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: ss

Příspěvek od Butch »

crashPC píše:Nehraje to lip, a hlavne: Vyrobni cena a technologie sou daleko drazssi a tudiz i nakupni cena je vetsi... Takze si sice uzijes "5.1 efekty" ale ve stejny cenovy hladine koupis daleko kvalitnejsi a vykonnejsi 2.0 sluchatka.
Asi jsi lepší 5.1 sluchátka nezkoušel, jinak bys tady nemohl takhle plkat.

Mám tyto: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=26614

A na normální hudbu a stereo hry a filmy Koss UR20.

Každé mají své výhody. Ale na filmy a některé hry jsou samozřejmě ty 5.1 lepší.
Za tu cenu není o čem. Zvuk z nich jde kvalitní.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
blaster
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blaster »

ja jenom nechci srovnavat cenove 5.1 a 2.0 je mi jasny ze 5.1 budou drazsi... ale kdyz treba srovnam Koss KSC/55s temi to Teac PM HP-11 (5.1)
tak to me zajima..jaky je mezi nima rozdil.....
ty co ma moderator tak ty by meli byt taky tak o 50%mene vykonne nez ty Teac PM HP-11......
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

blaster píše:j...
tak to me zajima..jaky je mezi nima rozdil......
Nejde ani tak o výkon jako spíš o kvalitu zvuku. Těmi Teacy ani Thrusty nic nezkazíš. Hlavně nekupuj Zalmany nebo Geniusy.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
blaster
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blaster »

jsem rad ze aspon nekdo..rika ze nejsou zas tak spatny....
jinak bedny mam doma..(5.1)
tak ze nneni co resit...pisnicky bych v tom asi moc neposlouchal...ale hry urcite...
blaster
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blaster »

Butch píše:
blaster píše:j...
tak to me zajima..jaky je mezi nima rozdil......
Nejde ani tak o výkon jako spíš o kvalitu zvuku. Těmi Teacy ani Thrusty nic nezkazíš. Hlavně nekupuj Zalmany nebo Geniusy.
...........vim ze tolik nejde o vykon..ale kdyz ma subwoofer 30 nebo500 mW tak to je taky prece rozdil ne..? :)
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

sss

Příspěvek od crashPC »

5.1 je pro sluchatka urcitej (asi dobrej) pokrok, jenze de o to ze zatim pri rozumny cenovy hladine jestefurt dostanes lepsi 2.0 nezli 5.1 je snad jasny... a wo tom to je - az se to zabehne tak bude cena 5.1 podobna 2.0 a potom se to vyplati.....
blaster
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blaster »

zajima me treba srovnani s temi KOSS jak jsem uz psal.
rozdil? cetl jsem recenzy a myslim si ze by nemusely byt tak spatny... kdyz by jsi nekoukal na neco koupil by jsi si je?
a kdyz by jsi je mel porovnat vykonne a jak dobre hraji,,,tak s jakymi sluchatky? (podobna hladina vykonu a kvality..)
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

ss

Příspěvek od crashPC »

Kossy vzdycky - ne sice uplne ty nejlevnejsi ale jinak jo - co sem koukal tak to ma Koss tezce pod palcem takze bych mozna nekoukal ani po jiny znacce. ted uz si asi jen vyber kolik do toho das :-)... doporucuju sluchatka pokudmozno s co nejvetsima mnenicema uvnitr - ne nic extrem ale aby sis nekoupil za 1XXX nejaky spuntiky nebo cu*acky do usi.... Koss rulezzz (jako ze nejsem fanatik tak je moc uznavam)
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“