JAKY sluchatka 5.1 ?

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

ss

Příspěvek od crashPC »

Kossy - jen a jen kossy :-)
Naposledy upravil(a) crashPC dne pon 12. zář 2005, 19:56, celkem upraveno 1 x.
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

ss

Příspěvek od crashPC »

a srovnani ti nepowim . zaprvy ty sluchatka neznam a nevyznam se v nich a zadruhy nemusi bejt pravda to co ctes. A myslim ze ty Kossy se prave papirovejm hodnotam blizej nejvic...
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od spirit64 »

Mno KOSS neni jediná skvělá značka co vyrábí dobré stereo sluchátka :) jeté nebo levné beyery a tak jsou taky dobré, i lepší . . .
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

ss

Příspěvek od crashPC »

Haah. jj, nezatracuju zadny sluchatka a urcite jen protoze koss je ok neznamena ze jiny bejt nemuzou ale to "lepsi" bych nezduraznoval :-)
Jan Machalík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Jan Machalík »

5.1 sluchatka nekupovat, jak nekdo mohl vymyslet tak genialne deb....lni vec jako jsou 5.1 sluchadla, to musel bejt fakt maco :roll:
SilentiumPC Regnum RG6V ARGB | Asus TUF Gaming B550M-Plus | AMD Ryzen 5 3600X | 16GB DDR4 Patriot Blackout 3600MHz CL17@3733MHz CL16 | ASRock Radeon RX 5600 XT D2 | Samsung 980 Pro Nvme 512GB | Crucial MX500 1TB SATA | Toshiba 3TB | Corsair TX750 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 |
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: ss

Příspěvek od spirit64 »

crashPC píše:Haah. jj, nezatracuju zadny sluchatka a urcite jen protoze koss je ok neznamena ze jiny bejt nemuzou ale to "lepsi" bych nezduraznoval :-)
Musím se přiznat že u Beyer Dynamics je to zdůrazňování trochu na místě :) samozřejmě záleží na modelu. KOSS je skvělá osvědčená značka... v poměru cena/výkon + kvalita je na tom líp než beyer, to jo
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Jan Machalík píše:5.1 sluchatka nekupovat, jak nekdo mohl vymyslet tak genialne deb....lni vec jako jsou 5.1 sluchadla, to musel bejt fakt maco :roll:
Určitě s nimi máš zkušenosti viď? Jinak bys to tady netvrdil.
Na DVD filmy jsou 5.1 sluchátka geniální věc. Vzhledem že je v 5.1 sluchátkách např.(Thrustech) 6 reproduktorů, tak vjem prostoru je opravdu dobrý. Tohle se stereo surround, aneb emulujeme 3D pomocí 2 repro či jiným paskvilem nenahoníš.

S 5.1 sluchadlama nastavíš v power DVD počet repro na 6 a je to.

Tak tu laskavě přestaň žvanit teoretické "znalosti", a radši si ty sluchátka zkus.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
blaster
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blaster »

panove tak ted uz fakt nevim.... 5.1...nebo jiny...
hrozne bych ty 5.1 chtel vyzkouset..a myslim si ze by nemusely byt az tak spatny....
nekdo to kritizuje a nekdo chvali... :lookround:
ja bych chtel slyset primo skusenost od majtele ktery je ma a k jakym by je prirovnal...
:wink:
blaster
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blaster »

treba ja si myslim ze hry a fylmy a hudba v 5.1 v tom musi byt dobra....
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

blaster píše:...
ja bych chtel slyset primo skusenost od majtele ktery je ma a k jakym by je prirovnal...
:wink:
Psal jsem že mám Thrusty
5.1 sluchadla mají svoje místo u DVD filmů a některých her. Zejména u aut(Juiced třeba) už je docela znát stereo a 5.1.

Mám tyto a ty kossy UR20, každé používám na něco jiného.
S těmi Thrusty určitě neprohloupíš.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Quakes
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Quakes »

Já mám sluchátka Zalman 5.1 a na hry jako Counter Strike Source a podobě je to super.
Na hudbu moc vhodné nejsou ale to neřeším protože na to mám něco jiného.
Udivuje mě kolik lidí sluchátka 5.1 odsuzuje, zřejmě je nikdy neslyšely nebo je porovnávaly jen při poslechu hudby a nepustily si žádnou hru v režimu 5.1 kde nejlépe vyniknou.
Ty sluchátka už mám delší dobu, takže se na trhu mezitím určitě objevilo něco lepšího ale i tak naprostá spokojenost na LAN akce prostě bomba, už mnohokrát mě zachránily můj virtuální život :D
Intel Core i7-4930K 3,4GHz + Zalman CNPS14X, deska ASRock X79 Extreme9, 4x4GB RAM CRUCIAL Ballistix, SSD Crucial MX200 500GB + HDD 500GB, grafika Asus GeForce GTX 1070, case Corsair 300R Carbide Series, zdroj Seasonic X-650, zvukovka Asus Xonar Phoebus, DVDRW + BD-RE
Sbírka 14 ks mini PC Shuttle X + sbírka 100 ks grafických karet
Notebook – Asus M70V - Core 2 Duo P8400 2,26GHz, 17“ WUXGA, 4GB RAM, SSD Intel X25M 80GB a HDD WD 320GB, ATI Radeon HD3470, BD-ROM
blaster
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blaster »

Quakes píše:Já mám sluchátka Zalman 5.1 a na hry jako Counter Strike Source a podobě je to super.
Na hudbu moc vhodné nejsou ale to neřeším protože na to mám něco jiného.
Udivuje mě kolik lidí sluchátka 5.1 odsuzuje, zřejmě je nikdy neslyšely nebo je porovnávaly jen při poslechu hudby a nepustily si žádnou hru v režimu 5.1 kde nejlépe vyniknou.
Ty sluchátka už mám delší dobu, takže se na trhu mezitím určitě objevilo něco lepšího ale i tak naprostá spokojenost na LAN akce prostě bomba, už mnohokrát mě zachránily můj virtuální život :D
jo myslim si to same co rikate...
na LAN-party a hry a tak 5.1 zadnej problem....
tak ze by jste mohly rict ze Teac PM HP-11 mi budou stacit?v nouzi bych mel ty Koss KSC/55 :wink:
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Určitě neuděláš chybu. Pak se tu pochlub, jaké jsou.
Doporučuji zkusit nejdříve na nějakým DVD filmu kde je hodně akce.
blaster
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blaster »

Butch píše:Určitě neuděláš chybu. Pak se tu pochlub, jaké jsou.
Doporučuji zkusit nejdříve na nějakým DVD filmu kde je hodně akce.
jo dobre,nejak s nima hned tak nespecham..nejdriv musim prodat svoje bezdratove..ale jsem na ne hodne zvedavej a vyzkousim to asi na MATRIX1a2. :wink:
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“