Pls..Sken sítě

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
blod
Začátečník
Začátečník

Pls..Sken sítě

Příspěvek od blod »

Máme u nás v paneláku wi-fi sít a chci zjistit jaké ostatní sitě a uživatelé jsou v okolí a on line.Je na to nějakej prográmek.Děkuji za odpověd.Program "NetStumbler" mě nejede.
Joži
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joži »

look@lan
Stanley
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stanley »

A pročpak to chceš vědět, co? 8)
Netstumbler ti nepojede, pokud mas pripojeny AP primo k PC. Pokud bys mel napriklad Ovislink 1120, tak ten ti ukaze i dostupny site ve web rozhrani. Jinak Netstumbler ti site ukaze napriklad s PCI wifi sitovkou.
Pokud chces vedet, kdo je zrovna kde priopjenej, tak to nezjistis nikdy, pokud se do dany site nepripojis. Pak uz by to mozne bylo. Napriklad program IPAngry umi otestovat "zive" IP adresy.
blod
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od blod »

Stanley píše:A pročpak to chceš vědět, co? 8)
Netstumbler ti nepojede, pokud mas pripojeny AP primo k PC. Pokud bys mel napriklad Ovislink 1120, tak ten ti ukaze i dostupny site ve web rozhrani. Jinak Netstumbler ti site ukaze napriklad s PCI wifi sitovkou.
Pokud chces vedet, kdo je zrovna kde priopjenej, tak to nezjistis nikdy, pokud se do dany site nepripojis. Pak uz by to mozne bylo. Napriklad program IPAngry umi otestovat "zive" IP adresy.
Netstumbler mě právě nejede na PCI sítovce Realtek.
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

blod píše:Netstumbler mě právě nejede na PCI sítovce Realtek.
Netstumbler je pro sken bezdrátových sítí, pokud jsi připojen přes LAN, pak se jedná o zcela jinou technologii a musíš použít look@lan nebo metody založené na zachytávání packetů
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“