Pls..Sken sítě
Moderátor: Don
- blod
- Začátečník

Pls..Sken sítě
Máme u nás v paneláku wi-fi sít a chci zjistit jaké ostatní sitě a uživatelé jsou v okolí a on line.Je na to nějakej prográmek.Děkuji za odpověd.Program "NetStumbler" mě nejede.
- Joži
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Stanley
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
A pročpak to chceš vědět, co?
Netstumbler ti nepojede, pokud mas pripojeny AP primo k PC. Pokud bys mel napriklad Ovislink 1120, tak ten ti ukaze i dostupny site ve web rozhrani. Jinak Netstumbler ti site ukaze napriklad s PCI wifi sitovkou.
Pokud chces vedet, kdo je zrovna kde priopjenej, tak to nezjistis nikdy, pokud se do dany site nepripojis. Pak uz by to mozne bylo. Napriklad program IPAngry umi otestovat "zive" IP adresy.
Netstumbler ti nepojede, pokud mas pripojeny AP primo k PC. Pokud bys mel napriklad Ovislink 1120, tak ten ti ukaze i dostupny site ve web rozhrani. Jinak Netstumbler ti site ukaze napriklad s PCI wifi sitovkou.
Pokud chces vedet, kdo je zrovna kde priopjenej, tak to nezjistis nikdy, pokud se do dany site nepripojis. Pak uz by to mozne bylo. Napriklad program IPAngry umi otestovat "zive" IP adresy.
- blod
- Začátečník

Netstumbler mě právě nejede na PCI sítovce Realtek.Stanley píše:A pročpak to chceš vědět, co?![]()
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Netstumbler je pro sken bezdrátových sítí, pokud jsi připojen přes LAN, pak se jedná o zcela jinou technologii a musíš použít look@lan nebo metody založené na zachytávání packetůblod píše:Netstumbler mě právě nejede na PCI sítovce Realtek.
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)