Pomalý boot

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
ElCon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Pomalý boot

Příspěvek od ElCon »

Koupil jsem si hdd 120 seagata ... ale startování pc se z 18-ti sek. změnilo na minutu ... nevím co s tím ... zkoušel jsem BootVis, ale ten mi to zrychlich asi o 1sek. :) ...fakt nevím co s tím ...

//EDIT: Teď se dívám, že ve slotech na paměti mám 3x256, ale jedou jen dvě ... včera to ale jelo všechno ... co se to kva děje ? ... help ...
wAr3z. p0m0zT3 v b0jI, kT3rý j3 zDáNliVě pR0hRaNý
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

to mi nevime, co se deje, asi to mas rozbity :-D

s puvodnim diskem (nebo bez toho noveho) ti to jde normalne?
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
ElCon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ElCon »

Dony píše:to mi nevime, co se deje, asi to mas rozbity :-D

s puvodnim diskem (nebo bez toho noveho) ti to jde normalne?
vyzkouším ... ale pokud jo tak stejně ... vyhazovat ho nebudu ... a reklamace ... nevím ... nevím .. jestli by mě to unali ..
bum.no1
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bum.no1 »

užjsem to tu řešil najdi si to, je to problém všech velkých disků, protože při startu se pouští scandisk který nelze vypnout
ElCon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ElCon »

bum.no1 píše:užjsem to tu řešil najdi si to, je to problém všech velkých disků, protože při startu se pouští scandisk který nelze vypnout
cože ? .. to je nějaká blost ? jakej scan-disk ? ... jak se menuje thread ?
Huggi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Huggi »

tak to je blbost..j amam taky Seagate 120GB 8MB cache a s nLite woknama mi bootuje asi 15s..
masakr_cz
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od masakr_cz »

Presne tohle samy mi to delalo na desce se SiS645U + WD800BB, vsechno fungovalo uplne v pohode, jedine co bylo spatne byl ten dlouhy boot, problem byl v ovladacich radice disku, po zmene ovladace radice, se mi to uz nikdy nestalo.
Nevim jestli to je i tvuj pripad, ale snad ti to pomuze.
ElCon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ElCon »

Huggi píše:tak to je blbost..j amam taky Seagate 120GB 8MB cache a s nLite woknama mi bootuje asi 15s..
tak to je super .. ;) .. ale je to úlně jedno, že máš stejnej disk ... může tam být sto další aspektů, který to můžou ovlivňovat ...
ElCon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ElCon »

masakr_cz píše:Presne tohle samy mi to delalo na desce se SiS645U + WD800BB, vsechno fungovalo uplne v pohode, jedine co bylo spatne byl ten dlouhy boot, problem byl v ovladacich radice disku, po zmene ovladace radice, se mi to uz nikdy nestalo.
Nevim jestli to je i tvuj pripad, ale snad ti to pomuze.
Jo .. tak to možný je ... deska měla od začátku nějaký řeči o tom, že driver is not attached :) ... ale jen to tam bliklo a boot trval 18sec ... teda jen s tím jedním diskem ... každopádně mám vodpálenej řadič na disketovku a nevím, jak jinak přehrát ten driver ...
Huggi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Huggi »

ElCon píše:
Huggi píše:tak to je blbost..j amam taky Seagate 120GB 8MB cache a s nLite woknama mi bootuje asi 15s..
tak to je super .. ;) .. ale je to úlně jedno, že máš stejnej disk ... může tam být sto další aspektů, který to můžou ovlivňovat ...
no jasne ze muze..ja reagoval an to ze to je problem velkejch disku..;) pro priklad sem hodil moji 120..nahodou taky Seagate :)
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“