//EDIT: Teď se dívám, že ve slotech na paměti mám 3x256, ale jedou jen dvě ... včera to ale jelo všechno ... co se to kva děje ? ... help ...
Pomalý boot
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- ElCon
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Pomalý boot
Koupil jsem si hdd 120 seagata ... ale startování pc se z 18-ti sek. změnilo na minutu ... nevím co s tím ... zkoušel jsem BootVis, ale ten mi to zrychlich asi o 1sek.
...fakt nevím co s tím ...
//EDIT: Teď se dívám, že ve slotech na paměti mám 3x256, ale jedou jen dvě ... včera to ale jelo všechno ... co se to kva děje ? ... help ...
wAr3z. p0m0zT3 v b0jI, kT3rý j3 zDáNliVě pR0hRaNý
- Dony
- Středně pokročilý

- ElCon
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- bum.no1
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- ElCon
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Huggi
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- masakr_cz
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- ElCon
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- ElCon
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Jo .. tak to možný je ... deska měla od začátku nějaký řeči o tom, že driver is not attachedmasakr_cz píše:Presne tohle samy mi to delalo na desce se SiS645U + WD800BB, vsechno fungovalo uplne v pohode, jedine co bylo spatne byl ten dlouhy boot, problem byl v ovladacich radice disku, po zmene ovladace radice, se mi to uz nikdy nestalo.
Nevim jestli to je i tvuj pripad, ale snad ti to pomuze.
wAr3z. p0m0zT3 v b0jI, kT3rý j3 zDáNliVě pR0hRaNý
- Huggi
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
no jasne ze muze..ja reagoval an to ze to je problem velkejch disku..ElCon píše:tak to je super ..Huggi píše:tak to je blbost..j amam taky Seagate 120GB 8MB cache a s nLite woknama mi bootuje asi 15s.... ale je to úlně jedno, že máš stejnej disk ... může tam být sto další aspektů, který to můžou ovlivňovat ...