PROJEKT: DigitalDooM´s HellStorm ... NOVÉ FOTO str4

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Luke_chiptuning
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Luke_chiptuning »

ten TT se mi líbí 8)
DECENT II EXTREME + VIDEOS ---> http://7luke.com/decent <--- stará verze... teď je E8300/X48-DS5/8800GTX/VITESTA EE/ENERMAX MODU 82+
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

jefo píše:kedy budu new FoTO :?
no momentálně mám ve foťáku 10snímků ještě tak týden až dva a dam to vyvolat tak potom :( ... njn nemám digifoťák :oops:
JakubL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od JakubL »

DigitaDoom nemá digiťák? 8-) 8-) No, každej nemůže mít vše. Jinak ten modding vypadá velmi zajímavě a už se těším, až to vyvoláš.
Athlon 64 3000+ Venice 1,8@2,2GHz, DFI LANPartyUT NF4 Ultra-D, DDR 512MB PC 433 CL2.5 KINGMAX (2x), Asus N6600 TOP 128MB (400/900@580/1209), Samsung SpinPoint P Series SP2004C - 200GB NCQ SATA II, Fortron 350W, DVD ROM Toshiba
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

JakubL píše:DigitaDoom nemá digiťák? 8-) 8-) No, každej nemůže mít vše. Jinak ten modding vypadá velmi zajímavě a už se těším, až to vyvoláš.
njn zatim jsem se ke koupy nedostal když jsou prachy tak je utopim v moddingu a nebo vyjde nějaká supr součástka a zase na ten foťák nemam :)

BTW: doufám že ten mod stihnu ale asi ne ... a vůbec nevím kdy to dodělám :( v neděli se totiž pravděpodobně stěhuji na kolej a pochybuji že bych se do té doby dostal k barvení :(
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

:comp: NOVÉ INFO:
tak jelikož foto ještě nemam tak vás můžu inforomavat jen písemně ale foto by mělo být příští týden :) ...

Tak aktuální situace je takováto:

Jelikož jsem ztratil cca 14 dní díky reklamaci přímé brusky kde následně to odnesly další 2 tak bohužel nestihnu dokončit projekt ani kdybych se rozkrájel ... protože tuto neděli (18.9.) se stěhuji zase na kolej do Plzně a na modování tedy nemám čas ... tak jsem se rozhodl následovně:

do Neděle chci mít case způsobilou k užívání tj zdaleka nedokončená ale plně funkční ... pokud chcete odhaduji dokončení na 65% :oops:

dnes dodělávám vnější část (vnitřní je již až na zadní a přední část možné používat ... ) a trochu musím poopravit rozměry které jsem očekával ...

šířka nebude 50cm (teda bude ale jen vnitřní část) ale bude 75cm
výška bude 95cm
a délka bude 80cm

takže docela macek :oops: hmotnost se nyní pohybuje okolo 15kg :)

s dalšíma podrobnostma se ozvu příští týden až budou foto :) těšte se myslím že tohle jste ještě neviděli :baa:

BTW: už mám nápad na další na příští rok a tenhle je proti tomu slabej odvárek :lol: :oops:
Zeb
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zeb »

Digitaldoom píše:
šířka nebude 50cm (teda bude ale jen vnitřní část) ale bude 75cm
výška bude 95cm
a délka bude 80cm

takže docela macek..
:o :o :o

dyt to je skoro kostka 1m x 1m x 1m
to uz je podle me dost prehnany :?
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

to už nebude case ale jídelní stůl :lol:
to máš tak prostornej pokoj na koleji?
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

njn je to poněkud mírně větší než je obvyklé :oops: :oops: :oops: ale stojí to zato :)

na kolej se to vejde v pohodě :) (teda bude to dominanta) ale 21CRT tam taky nějak narvu :lol: a domácí kino .... :lol: a ....
Alien--forever
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alien--forever »

to na koleji bude hotovej oltář :lol: už se těšim na další fotky :) tváří se to slibně :)
už není :(
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

WoW ! :-D whooohooo :baa: :bomb: teď jsem to dal poprvé dohromady a je to ..... O.B.R.O.V.S.K.Ý. :onfire: právě fotim ale už teď jsem si 100% jist že tohle nemá obdoby .... škodá že to hned tak nedokončim :huh: :bigups: :nervous: nejdří na vánoce :( tohle chce fakt čas :( kterej momentálně nemam

BTW: ten oltář co padl víše fakt sedí :twisted: BTW: mod plně odpovídá názvu .... já bych modoval až bych brečel ale do rána to musim mít alespoň způsobilé k užívání a pak začíná škola :( takže až na Vánoce :(
Hard Atack
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hard Atack »

Tak nekecej a nalinkuj foto :wink: :)
Už jen pracovní NTB :)
Rboost
Nováček
Nováček

Příspěvek od Rboost »

Vypadá to super ! IMHO co se týče barev, vykašlal bych se na červenou, žlutou - oheň (nebo alespoň na té dřevěné kostře). Tak jak se na to dívám, tak si představuju kostru nějaký pekelný stvůry a mě osobně by se líbilo, kdyby jsi tomu dal barvu kosti, případně konce nechat ohořet. Do toho zdroj, svítící červeně - to je Hellstorm.
Maso by bylo na board nechat promítat oheň, jako je ten falešnej v el. krbech (ale vůbec netuším, jak to dělaj.. :oops: ).
Škoda, že na to máš málo času (sám vím co to je za muka), takže budeme dlouho čekat :( :(
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

Hard Atack píše:Tak nekecej a nalinkuj foto :wink: :)
digi nema digi :-D musí to dát vyvolat
cr89azy
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cr89azy »

Xan píše:
Hard Atack píše:Tak nekecej a nalinkuj foto :wink: :)
digi nema digi :-D musí to dát vyvolat
LoooL, tak to by chtelo nasetrit a koupit digi foto, co? :D
Komise pro Legalizaci Integrace Teroristických Organismů a jejich RehabilitacI ve Společnosti
Red Dwarf
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

nojono to by chtělo ale pak bych si zase nemohl koupit tamten větráček a tamten a ... :lol: :oops:

BTW: momentálně se má situace takhle ... bohužel mod nestihu dát do použitelného stavu a dnes (Ne) se stěhuji na kolej takže bohužel budu dodělávat po kousíčkách :(

jinak důvod proč to nestihnu je ta reklamace na tu brusku :( 14dní do 5 dnů nevměstnam ...v uplynulých 5 dnech jsem makal 20h denně a není v lidských silách to stihnout .... jo a uvařil jsem tentokrát přímočarou pilu ! Bosh nevydržel a roztek se kryt v místě převodu motoru na plátek :) ...

a druhý důvod proč sem to nestihl je že jsem právě narazil na problém v předu na case že to nejde ani provizorně zakrýt plexi :( je tam takovej moooc složitý tvar ... musim to prostě hoodně promyslet ...na plánu to vypadalo dobře ale teď jsem zjistil že to bohžel není realizovatelné :(

mno uvidíte sami až budou foto ... problém je že nevim kdy to bude mám momentálně 22/36 snímků a nechce se mi to zbytečně plácat je to drahý :/ tak něco vyblejsknu v Plzni a něcoco segra za tejden v Praglu a nechá se to vyvolat :) tak prosím o strpení ....

BTW: ten digitál je vážně dobrá vě :lol: :oops:
George Baker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od George Baker »

ja som zvedaf až začne horieť zdroj alebo čo !!! :twisted: :twisted: :twisted: :cry: :roll:

ak pri tom nikdo nebude "lehne to popelem" ;)
inak ma taketo case moc nikdy nezaujali - ja skor nieco extremne jednoduche a čisté ... ale viem obdivovať aj taketo vytvory...
AMD fanATik ;)
Phenom II X3 720BE @ unlock X4 3,5Ghz 1,45V; 4GB RAM KingSton 1066Mhz; Radeon HD 4850 @ 675/2600; GigaByte MA790X-UD4P; WD Caviar Black 640GB; 500W Fortron BlueStorm;
Huggi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Huggi »

ted me nak napadlo..nebude tomu drevu nak vadit kdyz se bude primo dotykat dost horkyho hdd...teda urcite nema tak velkou teplotu..ale kdyz to bude dlouhodoby jestli treba nak nepopraska..
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Huggi píše:ted me nak napadlo..nebude tomu drevu nak vadit kdyz se bude primo dotykat dost horkyho hdd...teda urcite nema tak velkou teplotu..ale kdyz to bude dlouhodoby jestli treba nak nepopraska..
:lol: nemyslím stejně bude na dřevu ochraný lak a barva ... jinak horké součástky ??? já pořád nevim o jakých mluvíte ??? :)

desku bude na plexisklu ale mezi plexi a deskou budou jako vždy kovové ... něco ... :) zdroj mi nijak estrémě nehřeje ... na omak rozhodně nemá víc než pokojová teplota ... HDD mám chlazeny a jeden má 28°C a druhej 29°C .... takže já oprvadu nevidím žádné nebezpečí požáru ! i osvětlení bude podložené kovem či umístěno v pouzdře ...a to taky netopí ...všechna elektroinstalace bude vedena bezpečně a invertory přípojky atd budou bezpečně umístěny v elektorskřínkách (skrytých) ...

takže si myslím že natom budu s bezpečností lépe než kdejaká vaše koupena CASE panové ;)

jinak fota se opozdí stále nemam dofoceno teď jsem doma přišli mi koneš¨čně světla tak vymýšlím osazení ale hlavně pracuji na předku a na vnějšku ...každopádně mi tu mamina zavádí prohlídky protože se na to chodí koukat široké okolí ...asi začnu vybírat vlezné aspoň bude na barvu :lol:

každopádně bude valit voči ....(já je valim pokaždý když na to monstrum koukám ) ... tohle nikdo nemá :lol: :oops:
Huggi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Huggi »

mno pozar sem primo nemyslel jen aby ta dlouhodoba (i nizka teplota 30-40°C) nejak moc to drevo nevysusovala nebo neco takovyho..

ale hlavne uz to chce ty fotky:)mam tu krabici od monitoru ktear ma 55x60x50 a je to desna bedna..si nedovedu predstvit jaky to pc bude..tam bys naskladal 4 :)
Kopi.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kopi. »

Jo jasně - musíš už sem dát fotky. A jestli ti ještě zbyly nějaký snímky, tak u toho kompu vyfoť něco notoricky známýho velikostí - třeba sebe, nebo tak něco... Chápeš jak to myslim
Odpovědět

Zpět na „Projekty“