PROJEKT: DigitalDooM´s HellStorm ... NOVÉ FOTO str4
Moderátor: L4mka
- Luke_chiptuning
- Začátečník

ten TT se mi líbí 
DECENT II EXTREME + VIDEOS ---> http://7luke.com/decent <--- stará verze... teď je E8300/X48-DS5/8800GTX/VITESTA EE/ENERMAX MODU 82+
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- JakubL
- Začátečník

DigitaDoom nemá digiťák?
No, každej nemůže mít vše. Jinak ten modding vypadá velmi zajímavě a už se těším, až to vyvoláš.
Athlon 64 3000+ Venice 1,8@2,2GHz, DFI LANPartyUT NF4 Ultra-D, DDR 512MB PC 433 CL2.5 KINGMAX (2x), Asus N6600 TOP 128MB (400/900@580/1209), Samsung SpinPoint P Series SP2004C - 200GB NCQ SATA II, Fortron 350W, DVD ROM Toshiba
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
njn zatim jsem se ke koupy nedostal když jsou prachy tak je utopim v moddingu a nebo vyjde nějaká supr součástka a zase na ten foťák nemamJakubL píše:DigitaDoom nemá digiťák?![]()
No, každej nemůže mít vše. Jinak ten modding vypadá velmi zajímavě a už se těším, až to vyvoláš.
BTW: doufám že ten mod stihnu ale asi ne ... a vůbec nevím kdy to dodělám
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
tak jelikož foto ještě nemam tak vás můžu inforomavat jen písemně ale foto by mělo být příští týden
Tak aktuální situace je takováto:
Jelikož jsem ztratil cca 14 dní díky reklamaci přímé brusky kde následně to odnesly další 2 tak bohužel nestihnu dokončit projekt ani kdybych se rozkrájel ... protože tuto neděli (18.9.) se stěhuji zase na kolej do Plzně a na modování tedy nemám čas ... tak jsem se rozhodl následovně:
do Neděle chci mít case způsobilou k užívání tj zdaleka nedokončená ale plně funkční ... pokud chcete odhaduji dokončení na 65%
dnes dodělávám vnější část (vnitřní je již až na zadní a přední část možné používat ... ) a trochu musím poopravit rozměry které jsem očekával ...
šířka nebude 50cm (teda bude ale jen vnitřní část) ale bude 75cm
výška bude 95cm
a délka bude 80cm
takže docela macek
s dalšíma podrobnostma se ozvu příští týden až budou foto
BTW: už mám nápad na další na příští rok a tenhle je proti tomu slabej odvárek
- Zeb
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Vivec
- Středně pokročilý

- Digitaldoom
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Alien--forever
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
WoW !
whooohooo
teď jsem to dal poprvé dohromady a je to ..... O.B.R.O.V.S.K.Ý.
právě fotim ale už teď jsem si 100% jist že tohle nemá obdoby .... škodá že to hned tak nedokončim
nejdří na vánoce
tohle chce fakt čas
kterej momentálně nemam
BTW: ten oltář co padl víše fakt sedí
BTW: mod plně odpovídá názvu .... já bych modoval až bych brečel ale do rána to musim mít alespoň způsobilé k užívání a pak začíná škola
takže až na Vánoce 
BTW: ten oltář co padl víše fakt sedí
- Hard Atack
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Rboost
- Nováček

Vypadá to super ! IMHO co se týče barev, vykašlal bych se na červenou, žlutou - oheň (nebo alespoň na té dřevěné kostře). Tak jak se na to dívám, tak si představuju kostru nějaký pekelný stvůry a mě osobně by se líbilo, kdyby jsi tomu dal barvu kosti, případně konce nechat ohořet. Do toho zdroj, svítící červeně - to je Hellstorm.
Maso by bylo na board nechat promítat oheň, jako je ten falešnej v el. krbech (ale vůbec netuším, jak to dělaj..
).
Škoda, že na to máš málo času (sám vím co to je za muka), takže budeme dlouho čekat

Maso by bylo na board nechat promítat oheň, jako je ten falešnej v el. krbech (ale vůbec netuším, jak to dělaj..
Škoda, že na to máš málo času (sám vím co to je za muka), takže budeme dlouho čekat
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=36719
A64 3000+@ 4200+ Great !
A64 3000+@ 4200+ Great !
- Xan
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- cr89azy
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
nojono to by chtělo ale pak bych si zase nemohl koupit tamten větráček a tamten a ...
BTW: momentálně se má situace takhle ... bohužel mod nestihu dát do použitelného stavu a dnes (Ne) se stěhuji na kolej takže bohužel budu dodělávat po kousíčkách
jinak důvod proč to nestihnu je ta reklamace na tu brusku
14dní do 5 dnů nevměstnam ...v uplynulých 5 dnech jsem makal 20h denně a není v lidských silách to stihnout .... jo a uvařil jsem tentokrát přímočarou pilu ! Bosh nevydržel a roztek se kryt v místě převodu motoru na plátek
...
a druhý důvod proč sem to nestihl je že jsem právě narazil na problém v předu na case že to nejde ani provizorně zakrýt plexi
je tam takovej moooc složitý tvar ... musim to prostě hoodně promyslet ...na plánu to vypadalo dobře ale teď jsem zjistil že to bohžel není realizovatelné 
mno uvidíte sami až budou foto ... problém je že nevim kdy to bude mám momentálně 22/36 snímků a nechce se mi to zbytečně plácat je to drahý :/ tak něco vyblejsknu v Plzni a něcoco segra za tejden v Praglu a nechá se to vyvolat
tak prosím o strpení ....
BTW: ten digitál je vážně dobrá vě

BTW: momentálně se má situace takhle ... bohužel mod nestihu dát do použitelného stavu a dnes (Ne) se stěhuji na kolej takže bohužel budu dodělávat po kousíčkách
jinak důvod proč to nestihnu je ta reklamace na tu brusku
a druhý důvod proč sem to nestihl je že jsem právě narazil na problém v předu na case že to nejde ani provizorně zakrýt plexi
mno uvidíte sami až budou foto ... problém je že nevim kdy to bude mám momentálně 22/36 snímků a nechce se mi to zbytečně plácat je to drahý :/ tak něco vyblejsknu v Plzni a něcoco segra za tejden v Praglu a nechá se to vyvolat
BTW: ten digitál je vážně dobrá vě
- George Baker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ja som zvedaf až začne horieť zdroj alebo čo !!!
ak pri tom nikdo nebude "lehne to popelem"
inak ma taketo case moc nikdy nezaujali - ja skor nieco extremne jednoduche a čisté ... ale viem obdivovať aj taketo vytvory...
ak pri tom nikdo nebude "lehne to popelem"
inak ma taketo case moc nikdy nezaujali - ja skor nieco extremne jednoduche a čisté ... ale viem obdivovať aj taketo vytvory...
AMD fanATik 
Phenom II X3 720BE @ unlock X4 3,5Ghz 1,45V; 4GB RAM KingSton 1066Mhz; Radeon HD 4850 @ 675/2600; GigaByte MA790X-UD4P; WD Caviar Black 640GB; 500W Fortron BlueStorm;
Phenom II X3 720BE @ unlock X4 3,5Ghz 1,45V; 4GB RAM KingSton 1066Mhz; Radeon HD 4850 @ 675/2600; GigaByte MA790X-UD4P; WD Caviar Black 640GB; 500W Fortron BlueStorm;
- Huggi
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Huggi píše:ted me nak napadlo..nebude tomu drevu nak vadit kdyz se bude primo dotykat dost horkyho hdd...teda urcite nema tak velkou teplotu..ale kdyz to bude dlouhodoby jestli treba nak nepopraska..
desku bude na plexisklu ale mezi plexi a deskou budou jako vždy kovové ... něco ...
takže si myslím že natom budu s bezpečností lépe než kdejaká vaše koupena CASE panové
jinak fota se opozdí stále nemam dofoceno teď jsem doma přišli mi koneš¨čně světla tak vymýšlím osazení ale hlavně pracuji na předku a na vnějšku ...každopádně mi tu mamina zavádí prohlídky protože se na to chodí koukat široké okolí ...asi začnu vybírat vlezné aspoň bude na barvu
každopádně bude valit voči ....(já je valim pokaždý když na to monstrum koukám ) ... tohle nikdo nemá
- Huggi
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Kopi.
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: