¨JIMův möd"
Moderátor: L4mka
- JIMass
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
¨JIMův möd"
Zdravim vsechny modery. Sice nevim proc ale i ja bych se rad pochlubil se svym prvnim dilem, delal sem to v panelaku na kolene takze to tak i vypada, ale prace to dalo dost i kdyz se to asi nezda. Tak na to mrknete a hodte do placu nejaky pripominky, treba jeste neco predelam.
Tady jsou nejaky fotky:
http://www.jimass.czweb.org/FOTO_COMP.html
Tady jsou nejaky fotky:
http://www.jimass.czweb.org/FOTO_COMP.html
- Dj´ Frodo
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
nevypada to spatne me se to celkem liby. takovy standartni modro cerny mod. jinak co to tam mas za stribrny tunel???
//opravena gramaticka chyba
//opravena gramaticka chyba
Naposledy upravil(a) Dj´ Frodo dne pát 16. zář 2005, 17:26, celkem upraveno 1 x.
PC: CPU: AMD Sempron64bit 2600+ (1,6Ghz@2Ghz) MB: MSI K8N Neo GPU: Ati Radeon 9200 128Mb RAM: 256Mb DDR 333Mhz HDD: WD-20Gb, Seagate Baracunda 80Gb OS: Windows XP prof.
- honny
- Středně pokročilý
Jinak celkem najs. Zadna prasarna
Naposledy upravil(a) honny dne pát 16. zář 2005, 21:57, celkem upraveno 1 x.
Kód: Vybrat vše
desktop: Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G HDD | debian
- JIMass
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- LuckeR
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
vcelku dopohody
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=40402 - toto pouzivam
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... 48#6919648 - na tomto sa zacina pracovat
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... 48#6919648 - na tomto sa zacina pracovat
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
- JIMass
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- mOOder
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
!
Pekny ale je tu furt to samy ! a ty kably by si mohl taky vice poschovat ! je jich tam fakt hodne ! JINAk pekny ! 6,5/10
PC 1: MB ASUS M2N-SLI Deluxe , CPU AMD Athlon 64 X2 4800+ EE @ 6100+, VGA Asus 4870 900/3700 DDR5 , RAM A-Data 2x1024MB 800Mhz + 2x512MB Geil 800Mhz , HDD Baracuda 1TB SATA2 , DVD-RAM LG 4163b , Zdroj LC-Power 560W TITAN.
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
no je to mod ale upřímě dalo se to teda udělat šikovněji ... že
rejpnu si :
1, sundej tu pásku z těch kabelů a dej tam hezký flexo...
2, tu hlidíkovou klima rouru vyndej! fuj dej tam když tak už tu alobalovou ale stejně něajk nechápu co tam dělá takhle ? ... no celkově zapracuj ! dá se toho udělat dost
rejpnu si :
2, tu hlidíkovou klima rouru vyndej! fuj dej tam když tak už tu alobalovou ale stejně něajk nechápu co tam dělá takhle ? ... no celkově zapracuj ! dá se toho udělat dost
- eXp10it
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
na panelakovy mod je to opravdu super....sam mam problem ze nemam ani kde upnout sverak
eXp10it is b4ck
letos s*ru na moding a delam si pro radost bedny
ISAAC CPU tuleň 1100@1460MHz; MB msi 6337le5; 2 × 256 MB SDRAM 100@133MHz; HDD Samsung 200GB 7200rpm + nějaké ty blbosti okolo.
letos s*ru na moding a delam si pro radost bedny
ISAAC CPU tuleň 1100@1460MHz; MB msi 6337le5; 2 × 256 MB SDRAM 100@133MHz; HDD Samsung 200GB 7200rpm + nějaké ty blbosti okolo.
- mOOder
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
!
ha a co ja ? ja ani ten sverak nemam ! delam to v pokojiku s primou bruskou a s AKU vrtackou a kdyz tak neco vytahnu se sklepa
PC 1: MB ASUS M2N-SLI Deluxe , CPU AMD Athlon 64 X2 4800+ EE @ 6100+, VGA Asus 4870 900/3700 DDR5 , RAM A-Data 2x1024MB 800Mhz + 2x512MB Geil 800Mhz , HDD Baracuda 1TB SATA2 , DVD-RAM LG 4163b , Zdroj LC-Power 560W TITAN.
- JIMass
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Jasny to bez debat ale me se to libiDigitaldoom píše:no je to mod ale upřímě dalo se to teda udělat šikovněji ... že
rejpnu si :
1.hehe cely to sundat a preflexovat by dalo tolik prace a penez na vic ze se to snad ani nevyplati a okna jsou tak ze kdyz je to zavreny kabely nejsou videt vubec
2.Ta roura zakrejva dalsi splet kabelu...bez ni to vypada jeste hur a me tam docela sedi....jinak fakt nechapu kam jste vsechny ty kabely schovaly, koukal sem na ostatni mody a nekde treba neni videt ani kablik..nechapu
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
pche moding bez okna v case ?JIMass píše: ....
zapracuj
jj kabely jsou svině ale i v malé bedně se to dá super poschovávat :
tohle je miditower a mám tam všechny kabely včetně dalších USB,větráků,TVkarty ... a je vidět co ? takže rozhodně se to dá shovat a v tak velké bedně jako máš ty uplně snadno ... jinak on ten pořádek je ještě k něšemu dobrej : lépe se to pak všechno chladí jelikož lépe proudí vzduch ... dá se to udělat dobře i bez flexa ...vím co to tam máš teď mám v novim case to samý ale pokuď možno narvy co nejvíc kabeláže do jednoho ...čím více svazků tím logicky větčí bordel takže co jde jedním směrem to narvy do jednoho a podle mě se to dá zredukovat třeba na 3
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
2DigitalDoom: Sorry, nechci tě schazovat, ale že by u tebe byly ty kabely nějak hodně schovaný/upravený, to bych netvrdil. Takhle já "schovávám" kabely u každýho PC který postavím (tím nemyslím mody), takže já bych Jima zase moc nekritizoval za tohle. Podle mě to nemá až tak špatně uklizený a pokud chce husí krky a ne flexo, tak proč ne? Ty sám tam taky nemáš nic.
Tím prosím nechci rozjíždět nějakej flame, jen jsem vyjádřil svůj názor...
Tím prosím nechci rozjíždět nějakej flame, jen jsem vyjádřil svůj názor...
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
no jo ale mám uklizeno což musíš uznat ... také to dělám pokud možno všude takže jsem chtěl poukázat na to že to jde i bez flexa uklidit vcelku slušně i v malé case ... což se shodneme ne ?
BTW: on tam má prostě na můj vkus větší neporádek než by musel mít
(BTW: já tuhle case na foto už nějaký pátek nevyužívám mám pořádek jinde )
BTW: on tam má prostě na můj vkus větší neporádek než by musel mít
(BTW: já tuhle case na foto už nějaký pátek nevyužívám mám pořádek jinde )
- Zbyna
- Mírně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Skodik
- Mírně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
to ale neni legrace Ty tam fakt nemas uklizeno a navic to ani nemas oflexovane.Digitaldoom píše:tak to zkus líp v miditoweruZbyna píše: No, na to, jak jsi se s tím pochválil, tam zas tak uklizeno nemáš, to musíš uznat
Káva, mlýnky na kávu, moka konvice https://www.gourmetkava.cz