maXXmilian píše:to fue: este nam rekni naky rozumy? KAzdej trochu lepsi hrac 3d akcnich her ti rekne ze pod 75 Hz je to vylozene na facku a nad 85 je to plne hratelny a tim myslim minimalni hodnoty! Teda nic proti tobe ale asi do toho vidis jako do toho ditheringu

mimochodem na tvem tvrzeni o hernim/grafickem lcd je urcite neco pravdy ale proc nemit(nehledat) lcd ktere ma dobrou odezvu a este dobry obraz? ...

neviem preco to nazyvas to "rozummi", je to iba fakt... bral som to ako vcelku zaujimavu informaciu, ktoru predpokladam vela z vas nevie. cize veci tykajuce sa fyziologie ocnych nervov by som rozummi nenazyval
a k tomu, ze kazdy lepsi hrac... pravdepodobne vies, ze technologia lcd vs crt je nieco uplne ine. nedovolil by som si tvrdit, ze na profi hranie je vhodne vyhradne crt alebo lcd. to je volba kazdeho, co mu chuti, popripade co riskne. podla mna dobry hrac sa ukaze aj na 15" crt shite.
a preco nehladat lcd, ktore ma aj dobre farby a aj dobru odozvu?? v kazdom pripade hladat mozes a potom ma, prosim ta, oboznam s vysledkami, ale pokial by si sa pustil do takehoto hladania, tak:
a) bud na mna vytiahnes njaky model za nekrestanske prachy
b) budes robit kompromis, a to bud nizka odozva a menej farieb, popripade vela farieb, ale zase vyssia odozva.
a tu je myslim si, pre hracov jasna volba. ako som uz napisal, musis vediet na co budes lcd vyuzivat a podla toho zvolit. verim, ze za par rokov bude situacia ina, ale holt teraz je to takto (pokial nie, tak budem velmi rad vyvedeny z omylu)
btw: neviem co ma podla teba spolocne fps resp. obnovovacka monitoru a dithering