MX518 vs. Razer DameonBack

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

Vyborny vyber.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
FL00P-y
Začátečník
Začátečník

...

Příspěvek od FL00P-y »

Jeste sem se chtel zeptat jaky je rozdil mezi magma, plasma nebo napriklad chameleon look :oops:
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

MAGMA - cervene svetlo + na optike cervena LED
CHAMELEON - taky ten zeleno-fialovy povrch + na optike cervena LED
PLASMA Limited Edition - modre svetlo + na optike neviditelna infra LED

Ostatne parametre su uplne rovnake:
http://www.razerzone.com/
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8

FL00P-y
Začátečník
Začátečník

...

Příspěvek od FL00P-y »

Diky, Tak jsem zvolil Plasmu, vypadala ze je fakt suprova takze diky za pomoc pri vyberu
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: ...

Příspěvek od wector »

FL00P-y píše:Tak jo vsem diky za radu a nakonec jsem vzal toho razera sice porad nevim jestli mi padne do ruky ale jelikoz jste rikali ze razer je lepsi pro mensi ruku tak je to pro me.
udelal si nejlip, uvidis :wink:
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

Ja mam modreho Chiefteca s modro podsvietenymi Revoltec regulatormi otacok a modro podsvietenu klavesnicu, takze pre mna bola Plasma jasna volba.

wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

ja mam Chameleon - u Magmy sviti vetsina mysi a ja na compu sleduju filmy, takze bych ji musel zakrejvat. U Plasmy bych to mozna i toleroval, ale nechtelo se mi za ni priplacet - uz 1350,- za krysu mi prislo dost, ale dnes toho nelituju ani v nejmensim
honny
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od honny »

wector píše:ja mam Chameleon - u Magmy sviti vetsina mysi a ja na compu sleduju filmy, takze bych ji musel zakrejvat.
Jj, asi tak... Navic sem ji mohl mit za uzasne skvelou cenu (thx to -HoNY-). :roll:

Kód: Vybrat vše

desktop:  Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G  HDD | debian
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

no mě se zasejc nejvíc líbí magma :) vypadá fakt diamantově :) a červená ruleez :)
radekhulan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radekhulan »

a já měl Magmu i Plasmu, a modrá plasma vypadá nejlépe ;-)
Perfect_
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Perfect_ »

Ahoj, nemůžu se rozhodnout mezi těmadle dvěma myškama. Četl sem samozřejmě hodně rezencí a srovnávacích testů, ale vždicky to vyšlo skoro stejně. Spíš by mě zajímalo, jak by mi sedla ta MX518, když držím myšku tak, že mám ukazováček na levým tlačítku, prostředníček na pravým, skroluju ukazováčkem (dám ho z levýho na kolečko) a prsteníček s malíčkem mám nad sebou na pravé straně myšky. Normálně by se to mělo držet tak, že ukazováček na levým, prostředníček na kolečku a prsteníček na pravým. Možnost osahat si to nemám ... Díky za rady.

(Todle jsem měl původně napsaný v novým threadu, ale jelikož mi to zamkli, tak pokračuju zde. Tento thread jsem předtím samozřejmě četl, ale jelikož mi jde hlavně o to držení a ergonimii, tak jsem si založil thread novej, takže se OMLOUVÁM, že jsem vás zdržel. Jinak speciálně pro Wuuduu - k očnímu už chodím.)
pc i5, etc.
ntb i5, etc.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Perfect_ píše:... Spíš by mě zajímalo, jak by mi sedla ta MX518, když držím myšku tak, že mám ukazováček na levým tlačítku, prostředníček na pravým, skroluju ukazováčkem (dám ho z levýho na kolečko) a prsteníček s malíčkem mám nad sebou na pravé straně myšky. Normálně by se to mělo držet tak, že ukazováček na levým, prostředníček na kolečku a prsteníček na pravým. Možnost osahat si to nemám ... Díky za rady.
Já držím myš stejně jako ty (mám MX510) a sedne mi úplně normálně. Imho není žádný normální držení myši, každej jí drží tak jak mu to vyhovuje :)
Goldnoob team proud member!
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

to ze chodis k ocnemu je dobre.
Ale ked si zalozil svoj thread s nazvom MX518 vs Razer Diamondback presne o tri riadky nizsie bol tento s nazvom MX518 vs. Razer DameonBack, zda sa ti to OK zakladat novy?

Chod do normalnej predajne a osahaj si tie mysi.
Tieto mysi sa daju chytit do ruky aj ked su zabalene, maju totiz ten priliehavy obal.

Ale zakladny rozdiel:
RAZER Diamondback: tlacitka a prierez mysi je skor v tvare nizkeho U a mys je celkovo nizka.
LOGITECH MX 500/510/518: mys je celkovo velmi vypukla, tlacitka a prierez mysi je skor v tvare obrateneho U

Na webe je dost porovnani s fotkami z profilu, boku a pod...

dr.Neon
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dr.Neon »

Obě sem zkoušel šel bych do 518, pokud teda máš trochu větší riku ta razer mi prijde pro hračičky taková , že se člověk bojí stisknout tlacitko aby nestiskl ty boční , taková divná konstrukce logitech je pohodlnější
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

dr.Neon píše:Obě sem zkoušel šel bych do 518, pokud teda máš trochu větší riku ta razer mi prijde pro hračičky taková , že se člověk bojí stisknout tlacitko aby nestiskl ty boční , taková divná konstrukce logitech je pohodlnější
no, ja nemam s bocnima tlacitkama u Razera problem... Teda s tema levejma, pravy nepotrebuju, pac soft nepouzivam, takze ty levy maj stejnou fci. jako kolecko.

S tim osahanim: pres obal to sice neni ono, ale neco ti to rekne. Ja sem toho prave kvuli tomuhle napsal taky na foru spoustu, staci se kouknout sem http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... A&start=20 a sem http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... ight=losan
Moula_cz
Nováček
Nováček

Tak sem koupil toho razera chameleon

Příspěvek od Moula_cz »

Tak sem koupil toho razera chameleon a je fakt super, drzi se mi lip jak MX 518 a hlavne sem ho sehnal za 749KC tak to nebylo o cem premyslet... :-D
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“