miskoboss píše:a na jake strane v manualu je napsany 2x6600 a 3400+ ze staci 350W zdroj?
PS: omlouvam se moddovi, tohle me opravdu zajima!
Takže dnes mi přišla deska a chladič. Pokud tě opravdu zajímá, kde dfi radí, že na 2x6600GT + A64 3400+ potřebuješ 350W tak je to napsané na samolepce, která přelepuje ATX 24pin napájení a taky
tady.
Moje první zkušenosti s deskou, opteronem a zalmanem. Instalace zalmana bezproblémová (je to ale pěkně těžkej macek). Instalace desky do case 3R system R700? Vzpomněl jsem si při ní na starou audio kazetu Vodňanského se Skoumalem, kde jako dva slovenští sportovní komentátoři komentovali operu. Bylo to něco ve smyslu "...Ka-ra-jan sa volá. Tak tento malučký, trochu sivučký Herbert Von dáva svojů taktouků taký vopred nacvičený signal..." a 12cm větrák vyfukující vzduch musí ven! Kuafix! Půl centimetrová kolize. To by mě zajímalo, co se stane, když bych větráku vybrousil (a přebrousil) rámeček - budu muset, takže to uvidím.
Jinak zdroj i paměti to pobralo, procesor to poznalo jako Opteron 144. Pro nějakýho človíčka, co se tu ptal (a poslali ho za OT na smeťák) - ano opravdu funguji na 20pin Eurocase 500W BEZ REDUKCE (zatím pouze v Memtestu+) a opravdu to nebouchlo (zatím

)!
TCASE nevím (ale tipuji 57 - mám to z obchod.cz), do win jsem se nedostal. Odvděčily se mi modrou obrazovkou - holt nevydejchaly, že už nemají intel 915p ale nvidia nforce4 ultra - Bille, Bille...