Problém s ASUS EXTREME AX 800XT
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- Jairo
- Nováček

-
Problém s ASUS EXTREME AX 800XT
Při hraní novějších her jako Battelfiled 2 nebo GTASA mi ve hře problikavaj černé pruhy... neděje se to hned ale až po chvilce hraní a pak čím dál tím intenzivněji až se mi dokonce zasekne celá hra a musím restartovat počítač..
Myslíte, že je to na reklamaci nebo by to mohlo byt spusobeno přehříváním karty? vubec nevim co s tim mam dělat..
Děkuji za odpověď
Myslíte, že je to na reklamaci nebo by to mohlo byt spusobeno přehříváním karty? vubec nevim co s tim mam dělat..
Děkuji za odpověď
- EfineSS
- Středně pokročilý

-
- eraser007
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Jairo
- Nováček

-
- EfineSS
- Středně pokročilý

-
- eraser007
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Jairo
- Nováček

-
No ja nejsem tak zbehli pres PC.. nevim zadny cidlo na teplotu jsem nenasel
P4 3.4GHz, 2x160GB harddisky..-oba narvane..., dale 1024MB DDR2-SDRAM, 2 mechaniky LG, plus taky zvukovka Audigy a zakladni deska je ASUS P5AD2 Deluxe no a to by snad mohlo byt vse...
no jo..tak ze by to bylo tim zdrojem.. Ja akorat si s tim asi nebudu umet poradit...primo do PC moc nelezu a nevim co a jak...
P4 3.4GHz, 2x160GB harddisky..-oba narvane..., dale 1024MB DDR2-SDRAM, 2 mechaniky LG, plus taky zvukovka Audigy a zakladni deska je ASUS P5AD2 Deluxe no a to by snad mohlo byt vse...
no jo..tak ze by to bylo tim zdrojem.. Ja akorat si s tim asi nebudu umet poradit...primo do PC moc nelezu a nevim co a jak...
- EfineSS
- Středně pokročilý

-
Je mozne ze by mohl byt problem i ve zdroji, pac 350W je na takovouhle sestavu docela malo.. Stahni si programek ATI Tool, ten ti ukaze teplotu GPU na graficke karte, pokud mas nainstalovany ovladace ATI Catalyst s Control Center, tak v nem by se ta teplota mela taky zobrazit.Jairo píše:No ja nejsem tak zbehli pres PC.. nevim zadny cidlo na teplotu jsem nenasel
Ryzen 5 5600X, ASRock Fatal1ty B450 Gaming K4, Gigabyte Radeon RX 5700XT Gaming OC
- eraser007
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ako vravi Efi, este dodam, nech skusi Speedfan a v nom sledovat napatia na +12V , +5V, +3,3V a Vcore vetvach....
ak nam ich sem napises, dost nam to pomoze
Presscot si totiz ukroji dost prudu a k tomu 2xdisky 2xopticke mechaniky
ak nam ich sem napises, dost nam to pomoze
Presscot si totiz ukroji dost prudu a k tomu 2xdisky 2xopticke mechaniky
NB : Asus A6Km Q-0010
HID : Logitech DFP SOUND : Logitech Z-2300, Sennheisers PX 100, Creative SB 5.1 Surround USB
HID : Logitech DFP SOUND : Logitech Z-2300, Sennheisers PX 100, Creative SB 5.1 Surround USB
- cmoudina
- Začátečník

- Jairo
- Nováček

-
No jo musi to byt tim zdrojem... Zacne to blbnout vzdy jak se PC zacne vic zahrivat a tim se zvysi rychlost vetraku.. Zkousel jsem i PC pretezovat...hral jsem+ pracovali obe mechaniky a jeste jeden hadr a vse uz pomerne dost sekalo...
Doporucujete tedy asi koupit novy zdroj,ze?...jaky myslite,ze by mohl dostatecne stacit mym potrebam??
Doporucujete tedy asi koupit novy zdroj,ze?...jaky myslite,ze by mohl dostatecne stacit mym potrebam??
- cmoudina
- Začátečník

Chill Innovation 510 W -Jairo píše:No jo musi to byt tim zdrojem... Zacne to blbnout vzdy jak se PC zacne vic zahrivat a tim se zvysi rychlost vetraku.. Zkousel jsem i PC pretezovat...hral jsem+ pracovali obe mechaniky a jeste jeden hadr a vse uz pomerne dost sekalo...
samozřejmě předimenzovaný, ale proč se nevyhnout problémům...
Intel PC is back
- Gerimo
- Mírně pokročilý

a pokud chces levnejsi variantu tak vrele doporucuji tento : LC POWER 550W LC6550-v2.0 viz. http://www.obchod.cz/products_detail.ph ... i=00023734 a recenze je zde: http://www.tiphardware.cz/articles.php?id=102
Úspěch je často dítětem odvahy. - Voltaire
- cmoudina
- Začátečník

- Jairo
- Nováček

-
- cmoudina
- Začátečník

- Wiruz
- Pokročilý

no ja nevim, nez by ch menil zdroj, zkusil bych chladit VGA, nebo CPU , nebo si alespon pujcil od nekoho na chvili jinej, abys nekoupil zdroj a ono to nedelalo porad, taky dost zalezi cim mas tën svuj primotom chlazenej, je mozny ze se prehreje case a pak to zatuhne
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64

- Jairo
- Nováček

-
O case bych se nebál...mám tuto:
http://www.pctuning.cz/index.php?option ... mitstart=0
A ohledně výměny..stejně se jěště s někým porádím.. -tím kdo by mi to tam namontoval... osobne se v PC moc radeji nehrabu..
http://www.pctuning.cz/index.php?option ... mitstart=0
A ohledně výměny..stejně se jěště s někým porádím.. -tím kdo by mi to tam namontoval... osobne se v PC moc radeji nehrabu..
- EfineSS
- Středně pokročilý

-
Jak pise Wiruz, nez koupis novej zdroj, podivej se na ty teploty na graficke karte, jestli se neprehriva, popripade jestli se neprehriva procak. A pokud mas moznost, nejdriv zkus jestli ti to se silnejsim zdrojem nebude taky blbnout, problem nemusi byt nutne v nem, takze abys treba zbytecne nevyhodil penize za novy zdroj.
Ryzen 5 5600X, ASRock Fatal1ty B450 Gaming K4, Gigabyte Radeon RX 5700XT Gaming OC