MX1000 logitech

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

MX1000 logitech

Příspěvek od Recon »

mám problém s touto myší, když hraju nejakou hru, je celkem jedno jakou dělá to u všech her. Tak se dívám např. Dobpředu a v okamžiku se dívám kolmo nahoru nebo dolu. Ve windows myš nekdy přestává reagovat uplně.

Mám winXP home. Ovladače jsme zkoušel i ofic logitech ale s těma je to ještě horší. Jiné myši to nedělají. Připojena je redukcí na PS2.

Je v záruce, takže pokud by byla vadná tak bych ji mohl vrátit. Snad pomužete :sad:
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

MX1000 som mal od septembra 2004 do augusta 2005 bez jedineho problemu, a to denne hravam intenzivne Counter Strike Source a robim v Photoshope a pod.

Takze bud ju mas niecim rusenu, alebo je chyba inde.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recon »

máme doma dvě MX1000ky, ta druhá je na notebooku. Je možné že to dělá redukce na PS2?? Ta druhá neblbne, je mím využívána a je připojena přes USB. No zkusím ji zapojit taky přes USB. Každý nápad bude vítán. Fakt se mi nechce ji reklamovat ale možná mi nic jiného nezbude.
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

mozna by to chtelo dat prijimac nekde bliz k mysce, aby signal nesel treba pres monitor nebo co vsechno mas mezi myskou a prijimacem. Ale do USB bych to dal kazdopadne, a.) muzes taktnout a zlepsit odezvu b.) ta redukce je jen kdyby nebyl nahodou volnej USB port
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

s prijimacom som skusal vsetko.
Je uplne jedno, kde je, signal isiel aj cez tehlovy roh steny.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8

martin_CZ
Začátečník
Začátečník
Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin_CZ »

no a po cem s ni jezdis? zkus ty dve MX-1000ky prohodit a uvidis ;)
..nemas treba v laseru naky smitko prachu?
ASUS F3T
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recon »

laser je čistej, jezdím po dřevě ale to na to nemá vlviv, zkoušel jsem tu druhou a je OK. Přijímač mám na stole. Překáži jen ten stuj, ale nechapu jak bych ho dostal vedle klávesnice když je na vysouvací desce.
xIndian
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xIndian »

No tak já mám taky tuhle myšku. A nemám nejmenší problémy. Vzdálenost od vysílače mám asi tak 3m. Jezdím po černým lesklým povrchu. Přímo po stole. A není nejmenší problém. Takže bych to viděl nejspíš na reklamaci.

BTW. Přece jenom se koukni na ten laser. Jednou jsem tam měl světlej chloupek, kterej nebyl skoro vůbec vidět a když jsem s ní hnul, tak se kurzor akorát rozklepal.

No jinak asi ta reklamace, jak jsem říkal.
slamiq
Nováček
Nováček

nabijeni

Příspěvek od slamiq »

jak dlouho vam ta myska vydrzi bez nabiti? :)
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

vydrzala mi pri kazdodennom hrani CSka 4-5 hodin asi tyzden.

//edit Jája: deleted PH

Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“