mám problém s touto myší, když hraju nejakou hru, je celkem jedno jakou dělá to u všech her. Tak se dívám např. Dobpředu a v okamžiku se dívám kolmo nahoru nebo dolu. Ve windows myš nekdy přestává reagovat uplně.
Mám winXP home. Ovladače jsme zkoušel i ofic logitech ale s těma je to ještě horší. Jiné myši to nedělají. Připojena je redukcí na PS2.
Je v záruce, takže pokud by byla vadná tak bych ji mohl vrátit. Snad pomužete
máme doma dvě MX1000ky, ta druhá je na notebooku. Je možné že to dělá redukce na PS2?? Ta druhá neblbne, je mím využívána a je připojena přes USB. No zkusím ji zapojit taky přes USB. Každý nápad bude vítán. Fakt se mi nechce ji reklamovat ale možná mi nic jiného nezbude.
mozna by to chtelo dat prijimac nekde bliz k mysce, aby signal nesel treba pres monitor nebo co vsechno mas mezi myskou a prijimacem. Ale do USB bych to dal kazdopadne, a.) muzes taktnout a zlepsit odezvu b.) ta redukce je jen kdyby nebyl nahodou volnej USB port
laser je čistej, jezdím po dřevě ale to na to nemá vlviv, zkoušel jsem tu druhou a je OK. Přijímač mám na stole. Překáži jen ten stuj, ale nechapu jak bych ho dostal vedle klávesnice když je na vysouvací desce.
No tak já mám taky tuhle myšku. A nemám nejmenší problémy. Vzdálenost od vysílače mám asi tak 3m. Jezdím po černým lesklým povrchu. Přímo po stole. A není nejmenší problém. Takže bych to viděl nejspíš na reklamaci.
BTW. Přece jenom se koukni na ten laser. Jednou jsem tam měl světlej chloupek, kterej nebyl skoro vůbec vidět a když jsem s ní hnul, tak se kurzor akorát rozklepal.