jake sluchatka?{2.0}

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

blaster
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

jake sluchatka?{2.0}

Příspěvek od blaster »

uz jednou jsem zakladal thread *jake sluchatka 5.1* a abych mel uplne jasno tak proto jsem zalozil i tento *sluchatka 2.0* nebo i pro ostatni kteri se o to zajimaji...
libi se mi KOSS treba tyto....
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=30754

libi se mi ze maji durazne bassy {subwoofer] :)

jinak doporucily by jste neco jineho?
dik :wink:
Spondeo
Nováček
Nováček

Příspěvek od Spondeo »

Vcera jsem si objednal tyto http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=29116 tak dam kdyztak vedet jaka jsou...
monsoon
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od monsoon »

Asi nejdulezitejsi je, kolik do toho chces vrazit a pote muzem vybirat v dane hladine...
Intel Pentium 4 NW, 533MHz, 2,4 GHz 1.4V cooled by AC Super Silent 4 TC | MB Biostar P4TDG | 2x PQI 0,25 GB RAM 266 MHz 2-2-2-5 | Hitachi 7K250 HDS722516VLAT80 160GB 8MB | Samsung SpinPoint P80 SP0802N 80GB 2MB | ATi Radeon 9000 Pro 128MB 275/250 | iiyama LS704UT, Vision Master 1403 | Hercules Fortissimo III 7.1 | Sony MDR-CD470 | Koss PortaPro2 | Genius SW-5.1 Home Theater | DVD Toshiba SD-M1612 | Liteon LTR-52327S 52x32x52x | Logotech MX510 | MidiTower Codegen ATX-6066-C9 350W P4 PFC Silver, USB | M$ Windows XP Professional + SP 1 ver. 5.1 | UPC 768/128kbps | Canon i865 | Genius Video Wonder Pro III | backed up by APC Back-UPS 250 || 3D Mark 2001SE - 8700 | 3D Mark 03 - 1389 | PC Mark 2004 - Total 3104
blaster
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blaster »

myslim si tak 1800-2100...
zase kdyz by byli nejaky opravdu vyrazne dobry treba za 2300..tak bych je asi vzal...
proste o kterych si myslis ze jsou treba nejlepsi cena/vykon...
a nebo ktery jsou na tom hodne dobre....
Spondeo
Nováček
Nováček

Příspěvek od Spondeo »

Vybiral jsem ve zhruba stejne cenove hladine jako ty (1500 - 2300), adepti byli: KOSS UR/29, KOSS UR/40, KOSS SB/45, BEYERDYNAMICS DTX700, Sennheiser jsem vyloucil z ryze subjektivního důvodu, nelíbí se mi designove, cimz netvrdim ze to nemuzou byt super sluchatka. KOSS UR/40 vypadly z vyberu kvuli vyvodu kabelu z obou sluchatek, coz mi celkem vadi, navic maji kratkej kabel. KOSS SB/45 jsem vyradil protoze si myslim, ze jsou pres o 600-800 kc vyssi cenu stejna jako UR/29, akorat maji mikrofon, ktery nepotrebuju. Nakonec jsem dal prednost tem KOSS UR/29 pred BD DTX700, důvody: záruka, cena a kamosi maj UR/30 a chvalej si je. Dorazit maji 27. zari. Howgh
blaster
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blaster »

a co rikas na ten muj vyber?
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=30754
myslim si ze by mohly byt dobry ale nikdy jsem je vlastne neslysel. :(
Spondeo
Nováček
Nováček

Příspěvek od Spondeo »

Bohuzel o tech HQ1 nevim nic. Asi nejlepsi by bylo zajit nekam, kde maji jak ty HQ1, tak normalni UR/29, UR/40... a zkusit si jestli ti ten vibracni menic stoji za to. Snad ti nekdo poradi vic.
hvezdosvit
Nováček
Nováček

KOSS v Brne

Příspěvek od hvezdosvit »

Doporucuju nakupovat tady - http://www.gothic.cz/koss/default.htm (Brno) - mam vybornou zkusenost, prodavac se mi venoval asi hodinu, mohl jsem si osobne vyzkouset vsechna sluchatka jak mi sedi a jak mi subjektivne zni.
blaster
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blaster »

(brno) :huh:
napsal jsem czechcomputeru jestli by se daly vyzkouset u nich sluchatka pokud je budou mit skladem a oni mi napsali ze ano.
ty KOSS UR/29 vypadaji dobre a cena je taky hezka. :)
jediny v cem je problem u techto sluchatek na internetu ze nevime jaky v nich je presny rozdil. muzu tak akorat koukat na frekvencni rozsah a zkresleni a to je tak asi vsechno. :(
Spondeo
Nováček
Nováček

Příspěvek od Spondeo »

blaster píše:(brno) :huh:
jediny v cem je problem u techto sluchatek na internetu ze nevime jaky v nich je presny rozdil. muzu tak akorat koukat na frekvencni rozsah a zkresleni a to je tak asi vsechno. :(
Presne tak,clovek kupuje zajice v pytli, ja je objednal v Cybexu (studuju v Brne, tak si je vyzvednu osobne), kdybych tusil, ze Gothic je v Brne, tak jsem je nejdriv poradne vyzkousel. No nic.
Ale pokud ses z Prahy, tak by nemel byt problem je nejdriv vsechny vyzkouset. V jinem threadu http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=32957 psal cabman ze treba v SACO spotřební elektronika, Na poříčí 19, Praha1 te nechaj vsechno vyzkouset. V Praze takovych obchodu budou urcite kvanta.
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od NobodyLovesMe »

nevím,co tady řešíte...u sluchátek platí víc ještě než u beden...bez poslechu ani ránu!Na internetu jsem třeba četl chválu na sennheisery PX 200 a tak jsem si je nechal pustit ve studiu a vyloženě mi nesedly-asi bych to nevydržel poslouchat déle než půl hodiny...Musí ti sedět na hlavě a ten zvuk TOBĚ musí vyhovovat,protože to máš přilepený na hlavě.
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

asi to víte sami,jen jsem chtěl naznačit,že ten thread je vlastně zbytečný...
blaster
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blaster »

NobodyLovesMe píše:asi to víte sami,jen jsem chtěl naznačit,že ten thread je vlastně zbytečný...
na druhou stranu mas pravdu na druhou podle me ne.
je dobry kdyz ti nekdo napise jaky ma jak je s nima spokojenej, jakou maji chybu a v cem jsou na druhou stranu dobry.fakt je ten ze kazdy ma
rad neco jinyho a taky posloucha neco jinyho.
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od spirit64 »

NobodyLoves me mi čte moje slova, až na to že thread je zbytečný. ono přece jen jsou nějaké meze, kdy se říká hrajou naprost dokonale - nic lepšího jsem neslyšel, nebo hrajou fkt blbě basy nikde a tak. Bez poslechu nedám ani ránu ani já, to je jasný, ale jak si asi někdo poslechne třeba dovezené beyerdynamicy koupené kdesi na ebay ? :) OSvědčenost značky je skvělá vlastnost, koss ji má určitě, sennheiser taky. Ale poslech rulez :) Sice není psáno že prodavač je povinen a tak dále, je totiž pravda že někdy se musí ten obal zničit nafurt, a když si pak sluchadla někdo nekoupí tak to prodavače dost naštve :) jenže to mu může bejt jedno, když vám je dal poslechnout. Bratr audiofil mi nabízel nějaké beyery a další že má možnost velmi výhodně sehnat ( to on má u všeho :-D ) takže kdybych zjistil ceny a typy, tak bych to sem hodil !!!
Spondeo
Nováček
Nováček

Příspěvek od Spondeo »

NobodyLovesMe píše:asi to víte sami,jen jsem chtěl naznačit,že ten thread je vlastně zbytečný...
Smysl tohohle threadu bych viděl v určitém zúžení výběru sluchadel na které se má/nemá cenu zaměřovat. Přeci jen sluchátek v ceně 1000-2500 je hafo typů od x výrobců a těžko bude člověk shánět všechny aby si je poslechl, to chce čas a taky velký město. Já to třeba riskl a koupil ty UR/29 jen na základě toho, co jsem se dočetl, není to pro mě zas tak klíčová komponenta, abych strávil týden obíháním shopů v Brně a překecáváním prodavačů, ať mě je nechaj poslechnout.
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

Spondeo píše:

Smysl tohohle threadu bych viděl v určitém zúžení výběru sluchadel na které se má/nemá cenu zaměřovat. Přeci jen sluchátek v ceně 1000-2500 je hafo typů od x výrobců a těžko bude člověk shánět všechny aby si je poslechl, to chce čas a taky velký město. Já to třeba riskl a koupil ty UR/29 jen na základě toho, co jsem se dočetl, není to pro mě zas tak klíčová komponenta, abych strávil týden obíháním shopů v Brně a překecáváním prodavačů, ať mě je nechaj poslechnout.
?Slušný prodavač by ti měl poskytnout jakékoliv sluchátka,protože ON chce prodat a ty jsi zákazník,takže si můžeš vymýšlet...Jinak UR/40 jsou prý o dost lepší,sice jsem neslyšel,ale asi budoui,když jsou o dost dražší a při jejich výrobě byly použity novější technologie.
Anduril
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Anduril »

UR-40 rozhodně nestojí za tu cenu...tyhle sluchátka na domácí poslech určitě neberte.
HP nx7400 EY505ES
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

spirit64 píše: Bratr audiofil mi nabízel nějaké beyery a další že má možnost velmi výhodně sehnat ( to on má u všeho :-D ) takže kdybych zjistil ceny a typy, tak bych to sem hodil !!!
pro ségru bych chtěl koupit na Vánoce nějaký sluchátka,zeptej se ho na beyery DT231 galactic.Prý jsou dobrý-neslyšel jsem,ale segra není zrovna audiofilka,takže jí to bude dozajista stačit:-)Za kolik by je mohl sehnat?
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

taky nechápu,proč Koss dělá tuhle řadu s tak krátkými kabely,když to má být na domácí poslech...
Anduril
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Anduril »

NobodyLovesMe píše:taky nechápu,proč Koss dělá tuhle řadu s tak krátkými kabely,když to má být na domácí poslech...
Nejde jen o ten kabel, to by bylo to nejmenší, ale zvuk zdaleka neodpovídá ceně...blbá konstrukce mušlí...
HP nx7400 EY505ES
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“