libi se mi KOSS treba tyto....
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=30754
libi se mi ze maji durazne bassy {subwoofer]
jinak doporucily by jste neco jineho?
dik
Moderátor: CageJ

Presne tak,clovek kupuje zajice v pytli, ja je objednal v Cybexu (studuju v Brne, tak si je vyzvednu osobne), kdybych tusil, ze Gothic je v Brne, tak jsem je nejdriv poradne vyzkousel. No nic.blaster píše:(brno)![]()
jediny v cem je problem u techto sluchatek na internetu ze nevime jaky v nich je presny rozdil. muzu tak akorat koukat na frekvencni rozsah a zkresleni a to je tak asi vsechno.

na druhou stranu mas pravdu na druhou podle me ne.NobodyLovesMe píše:asi to víte sami,jen jsem chtěl naznačit,že ten thread je vlastně zbytečný...

Smysl tohohle threadu bych viděl v určitém zúžení výběru sluchadel na které se má/nemá cenu zaměřovat. Přeci jen sluchátek v ceně 1000-2500 je hafo typů od x výrobců a těžko bude člověk shánět všechny aby si je poslechl, to chce čas a taky velký město. Já to třeba riskl a koupil ty UR/29 jen na základě toho, co jsem se dočetl, není to pro mě zas tak klíčová komponenta, abych strávil týden obíháním shopů v Brně a překecáváním prodavačů, ať mě je nechaj poslechnout.NobodyLovesMe píše:asi to víte sami,jen jsem chtěl naznačit,že ten thread je vlastně zbytečný...

?Slušný prodavač by ti měl poskytnout jakékoliv sluchátka,protože ON chce prodat a ty jsi zákazník,takže si můžeš vymýšlet...Jinak UR/40 jsou prý o dost lepší,sice jsem neslyšel,ale asi budoui,když jsou o dost dražší a při jejich výrobě byly použity novější technologie.Spondeo píše:
Smysl tohohle threadu bych viděl v určitém zúžení výběru sluchadel na které se má/nemá cenu zaměřovat. Přeci jen sluchátek v ceně 1000-2500 je hafo typů od x výrobců a těžko bude člověk shánět všechny aby si je poslechl, to chce čas a taky velký město. Já to třeba riskl a koupil ty UR/29 jen na základě toho, co jsem se dočetl, není to pro mě zas tak klíčová komponenta, abych strávil týden obíháním shopů v Brně a překecáváním prodavačů, ať mě je nechaj poslechnout.

pro ségru bych chtěl koupit na Vánoce nějaký sluchátka,zeptej se ho na beyery DT231 galactic.Prý jsou dobrý-neslyšel jsem,ale segra není zrovna audiofilka,takže jí to bude dozajista stačit:-)Za kolik by je mohl sehnat?spirit64 píše: Bratr audiofil mi nabízel nějaké beyery a další že má možnost velmi výhodně sehnat ( to on má u všeho) takže kdybych zjistil ceny a typy, tak bych to sem hodil !!!