nvidia a 3d stereoskopicke zobrazeni
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- mz
- Nováček

-
nvidia a 3d stereoskopicke zobrazeni
Caues lidi no netusim jestli mi nekdo pomuzete ale mam obrovsky problem kterej me neskutecne sere.
Koupil sem si e-d 3d brejle s nadsenim zapojil ale objevil se mi mensi problem,u vsech mych kamosu to funguje v pohode jen ja mam proste pech ......no ale k tomu problemu......
Takze prvni si asi prohlidnete tuhle stranku at vite o cem je rec
http://games.tiscali.cz/hardware/recenz ... /index.asp
No maji fachat i snad na tom nejvetsim situ pc co je,ja mam
Celeron 2000hz
zakl deska asus o4sgx-mx
256 ddr
nvidia geforce 440-byly testovany i na ge2
no a problem je v ty krabicce ktera se zapoji mezi grafiku a monitor
funguje ke synchronizaci grafiky s monitorem a brejlema,normalne dyz nehrajes nic nedelas jen ji ciste zapojis tak ma fungovat jako by tam ani nebyla,jenze u me dela to ze mi zcela zmizi obraz u windows cerna obrazovka,tak to restartnu a nabihani pc,tak ta obrazovka je jakoby tam chybel kazdej druhej radek a jak ma dojit ke spusteni windows tak zasejc cerna obrazovka,zkousel jsem mozny i nemozny,grafarna je v poho zkousel jsem to na jinym kompu,prehral bios no proste nevim,takze kdybyste nahodou nekdo tusil kde je problem tak napiste sem nebo na mejla misaak@seznam.cz dikas
Koupil sem si e-d 3d brejle s nadsenim zapojil ale objevil se mi mensi problem,u vsech mych kamosu to funguje v pohode jen ja mam proste pech ......no ale k tomu problemu......
Celeron 2000hz
zakl deska asus o4sgx-mx
256 ddr
funguje ke synchronizaci grafiky s monitorem a brejlema,normalne dyz nehrajes nic nedelas jen ji ciste zapojis tak ma fungovat jako by tam ani nebyla,jenze u me dela to ze mi zcela zmizi obraz u windows cerna obrazovka,tak to restartnu a nabihani pc,tak ta obrazovka je jakoby tam chybel kazdej druhej radek a jak ma dojit ke spusteni windows tak zasejc cerna obrazovka,zkousel jsem mozny i nemozny,grafarna je v poho zkousel jsem to na jinym kompu,prehral bios no proste nevim,takze kdybyste nahodou nekdo tusil kde je problem tak napiste sem nebo na mejla misaak@seznam.cz dikas
- Voloď
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
skusal si aj iny monitor ??? mozno by mohla byt chyba v nom .. 
P4 NW 3,0GHz@3,6GHz 1,575V (box) MSI Intel 865PENeo2 pfisr 2x512MB apacer DDR 400MHz @430 MHZ 2-3-3-7 (dual chanell) Maxtor 40Gb Maxtor 60Gb (7200rpm) Seagate baracuda 7200.9 250GB MSI RX800SE AGP 425/800@606/1140) Zalman VF700AlCu, MSI DVD R/RW, Fujitsu siemens P19-2, Thermaltake pure power 480W / MEMBER OF DDRT (Daddy Doughnut Racing Team)
- Jan Machalík
- Mírně pokročilý

Zkus nainstalovat novy ovladace na grafiku a popr. i cely wokna naisntaluj, ale ja bych to tipoval na ovladace na grafiku tak to zkus a napis jak si dopad. 
SilentiumPC Regnum RG6V ARGB | Asus TUF Gaming B550M-Plus | AMD Ryzen 5 3600X | 16GB DDR4 Patriot Blackout 3600MHz CL17@3733MHz CL16 | ASRock Radeon RX 5600 XT D2 | Samsung 980 Pro Nvme 512GB | Crucial MX500 1TB SATA | Toshiba 3TB | Corsair TX750 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 |
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
- mz
- Nováček

-
no ovladacema to neni 100pro pac je problem i pri zapnuti za par dni prijede ten typek z firmy od ktery sem to kupoval a pokusi se mi to rozchodit,vedli jsme dlouho debatu pres telefon a pres maily a usoudil ze je to neznamou pricinou o ktere se chce dozvedet vic,protoze maji nakou velkou zakazku v cizine a firma ma velky zajem na tom aby umela odstranit veskery pripadny komplikace,prijede az c.budejovic do mlady boleslavi mazec.Priveze prej sebou naky typy brejly,typy grafaren a compa na kterym to 100pro bezi a ze to proste musi vyresit.Firma je gali 3d.vopravdu mam veskerej hardware v poho i software a ze prej se s takovym errorem nikdy nesetkali
- Spirit
- Středně pokročilý

-
- mz
- Nováček

-
- maxxis
- Začátečník

Re: nvidia a 3d stereoskopicke zobrazeni
zkoušeli jstemenit frekvenci monitoru, pod 50herců se nedoporučuje, zkus je na 75 nebo 80 herců.mz píše:Caues lidi no netusim jestli mi nekdo pomuzete ale mam obrovsky problem kterej me neskutecne sere.
Celeron 2000hz
zakl deska asus o4sgx-mx
256 ddr
I5 9600kf, msi b360m, 16 Gb crucial ballistix elite , msi rtx 2060 6gb Gaming Z. Nvme adata 512 GB.
- mz
- Nováček

-
No vono se doporucuje hlavne nad sto,jinac te z toho bolej bulvy.Ale ja mam problem o kterym nma ani poneti ten typek z gali3d a jak rikam pojede za mnou kvuli tomu pres pul republiky aby ho umeli vyresit,jakmile zapojim tu rozdvojku tak mam obraz v pici jen kdyz nabiha bios tak se to zobrazuje jakoby tam chybel kazdej druhej radek,proste tam tu krabicku nesmim mit pac mi nekomunikuje s grafarnou coz je chyba,jinac sem je zkousel na jinym kompu a tam to ide,zkousel jsem i svoji grafiku na jinym a taky poho,monitor mam kvalita takze jak rikam ZAHADA
- maxxis
- Začátečník

- Spirit
- Středně pokročilý

-
- Kuprt
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
modrá a červená ??
U grafárny jsem měl tyhle ovladače taky a povedlo se my najít ty papírový brejle ale jsou to nějaký německý .... a nemaj modrou a červenou barvu. Já trochu blbě vnímám barvy ale jedno je takový žlutý až trochu nazelenalý a druhý fialový možná modrý. dájí se ty barvy nějak přenastavit aby jsem stoho něco měl???
A jinak kde si koupil tyhle bryle a zakolik.
A Jsem taky z Bolky : )))
CPU: PhenomII X4 905E 2,5Ghz@3Ghz ZD: Asus M4N72-E (NForce 750SLI) RAM: Kingston HyperX 4096MB DDR2 800MHz (4-4-4-8) HDD: 2x Hitachi 160GB Sata2, 8MB 2x seagate 500GB 32MB, seagate12 1TB 32MB VGA: MSI GeForce 450 TV: Winfast DTV1000S DVD-RAM LG GSA-4160B OS: Win7 Ultimate
- Spirit
- Středně pokročilý

-
- Skodik
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
snad nebude vadit, kdyz si trochu prihreju polivcicku
) -> http://www.anaglyph.wz.cz - vse o anaglyphu (red-cyan glasses)
Káva, mlýnky na kávu, moka konvice https://www.gourmetkava.cz
- mz
- Nováček

-
No nemyslel sem primo cernobile ale kdyz je mas doma tak vis co myslim,barvy sou zdeformovanySpirit píše:cez cerveno-modre bryle to nikdy nebolo ciarnobielemam doma tak viem...nie je dovod preco by to ciernobiele malo byt....Myslis ten program, ktory to dokaze iba ciernobielo???
Lebo v o tom neviem..
- mz
- Nováček

-
Re: modrá a červená ??
http://shop.gali-3d.com/katalog_seznam/ ... %20aktivní tady zdarec boleslavKuprt píše:U grafárny jsem měl tyhle ovladače taky a povedlo se my najít ty papírový brejle ale jsou to nějaký německý .... a nemaj modrou a červenou barvu. Já trochu blbě vnímám barvy ale jedno je takový žlutý až trochu nazelenalý a druhý fialový možná modrý. dájí se ty barvy nějak přenastavit aby jsem stoho něco měl???
- mz
- Nováček

-
daji se skoro vsechny jen musis mit stereo ovladace na nvidii a hlavne to musi bejt stejna verze jako normalnich ovladacu a pak to uz jen nastavit,perfektne se to hraje treba nfsuSpirit píše:ja mam z freesoft magazinu cerveno-cyanove papierove bryle...Zatial som videl len 3d fotky...skusim aj nejaku hru ked sa to da
- mz
- Nováček

-
Jo Jo to je vonco mate tam i ty screeny z her,tuhle stranku uz znam celkem dlouho takze chvalimSkodik píše:snad nebude vadit, kdyz si trochu prihreju polivcicku) -> http://www.anaglyph.wz.cz - vse o anaglyphu (red-cyan glasses)
- Skodik
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
diky (to vzdycky zahreje na srdrci), ale uz moc neaktualizuju, takze pokud by nekdo chtel muze prispet do mlyna.. nejakej clanecek apod.mz píše:Jo Jo to je vonco mate tam i ty screeny z her,tuhle stranku uz znam celkem dlouho takze chvalimSkodik píše:snad nebude vadit, kdyz si trochu prihreju polivcicku) -> http://www.anaglyph.wz.cz - vse o anaglyphu (red-cyan glasses)
Káva, mlýnky na kávu, moka konvice https://www.gourmetkava.cz
- Kuprt
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Takže je to stěma ananosovejma brejlema stejný jako s aktivníma akorát že přídu o barvy. Tak paráda jen nevim jestli je dobrý platit míň za ty brejle než za doručení : //
CPU: PhenomII X4 905E 2,5Ghz@3Ghz ZD: Asus M4N72-E (NForce 750SLI) RAM: Kingston HyperX 4096MB DDR2 800MHz (4-4-4-8) HDD: 2x Hitachi 160GB Sata2, 8MB 2x seagate 500GB 32MB, seagate12 1TB 32MB VGA: MSI GeForce 450 TV: Winfast DTV1000S DVD-RAM LG GSA-4160B OS: Win7 Ultimate