Problémy s ovladačem na GeForce 2 400MX
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- LastBODYBUILDINGhero
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Problémy s ovladačem na GeForce 2 400MX
Naistaloval jsem nově Windows XP a mám následují poroblém: Ze začátku mi nešlo nic spust pak jsem musel změnit rozlišení ( ovladač na GF2 jsem zkusil od Microsoftu i od nVidie). Takže ted mi jde většina programů kromě her u kterých sice naběhne intro ale samotné hry se nespustí a seknou se. Nevím čím to je a zkusil jsem oba ovladače, detonátory všechno....nevíte co s tím?
- maxxis
- Začátečník

Re: Problémy s ovladačem na GeForce 2 400MX
na gf 2 mx maximalne ovladače 41.56(nebo tak nejak, mam je zalohovany kdyby neco.)--- všechny ovladače přes 50.00 maj problemy.LastBODYBUILDINGhero píše:Naistaloval jsem nově Windows XP a mám následují poroblém: Ze začátku mi nešlo nic spust pak jsem musel změnit rozlišení ( ovladač na GF2 jsem zkusil od Microsoftu i od nVidie). Takže ted mi jde většina programů kromě her u kterých sice naběhne intro ale samotné hry se nespustí a seknou se. Nevím čím to je a zkusil jsem oba ovladače, detonátory všechno....nevíte co s tím?
I5 9600kf, msi b360m, 16 Gb crucial ballistix elite , msi rtx 2060 6gb Gaming Z. Nvme adata 512 GB.
- Allatutti
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
heh, pokud uz rikas ze ovladace pres 50.00 maj problemy, tak taky rekni ze hlavne se starsima kartama, protoze jsou delane hlavne pro nove kartymaxxis píše: na gf 2 mx maximalne ovladače 41.56(nebo tak nejak, mam je zalohovany kdyby neco.)--- všechny ovladače přes 50.00 maj problemy.
zkus ovladace 4X.XX az 5X.XX
- shadow
- Středně pokročilý

- maxxis
- Začátečník

to je snad jasné, pane, nebavime se o zadnem technickem zazraku.Allatutti píše:heh, pokud uz rikas ze ovladace pres 50.00 maj problemy, tak taky rekni ze hlavne se starsima kartama, protoze jsou delane hlavne pro nove kartymaxxis píše: na gf 2 mx maximalne ovladače 41.56(nebo tak nejak, mam je zalohovany kdyby neco.)--- všechny ovladače přes 50.00 maj problemy.![]()
zkus ovladace 4X.XX az 5X.XX
I5 9600kf, msi b360m, 16 Gb crucial ballistix elite , msi rtx 2060 6gb Gaming Z. Nvme adata 512 GB.
- shadow
- Středně pokročilý

- Spirit
- Středně pokročilý

-
- JakubL
- Začátečník