Problémy s ovladačem na GeForce 2 400MX

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
LastBODYBUILDINGhero
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Problémy s ovladačem na GeForce 2 400MX

Příspěvek od LastBODYBUILDINGhero »

Naistaloval jsem nově Windows XP a mám následují poroblém: Ze začátku mi nešlo nic spust pak jsem musel změnit rozlišení ( ovladač na GF2 jsem zkusil od Microsoftu i od nVidie). Takže ted mi jde většina programů kromě her u kterých sice naběhne intro ale samotné hry se nespustí a seknou se. Nevím čím to je a zkusil jsem oba ovladače, detonátory všechno....nevíte co s tím?
maxxis
Začátečník
Začátečník

Re: Problémy s ovladačem na GeForce 2 400MX

Příspěvek od maxxis »

LastBODYBUILDINGhero píše:Naistaloval jsem nově Windows XP a mám následují poroblém: Ze začátku mi nešlo nic spust pak jsem musel změnit rozlišení ( ovladač na GF2 jsem zkusil od Microsoftu i od nVidie). Takže ted mi jde většina programů kromě her u kterých sice naběhne intro ale samotné hry se nespustí a seknou se. Nevím čím to je a zkusil jsem oba ovladače, detonátory všechno....nevíte co s tím?
na gf 2 mx maximalne ovladače 41.56(nebo tak nejak, mam je zalohovany kdyby neco.)--- všechny ovladače přes 50.00 maj problemy.
I5 9600kf, msi b360m, 16 Gb crucial ballistix elite , msi rtx 2060 6gb Gaming Z. Nvme adata 512 GB.
Allatutti
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Allatutti »

maxxis píše: na gf 2 mx maximalne ovladače 41.56(nebo tak nejak, mam je zalohovany kdyby neco.)--- všechny ovladače přes 50.00 maj problemy.
heh, pokud uz rikas ze ovladace pres 50.00 maj problemy, tak taky rekni ze hlavne se starsima kartama, protoze jsou delane hlavne pro nove karty 8-)

zkus ovladace 4X.XX az 5X.XX
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Zejména by jsi si mohl doplnit svůj podpis o svoji přesnou hardwarovou konfiguraci. Problém může spočítat v ovladačích základní desky, resp. chybějícím AGP driveru.
show must go on..
maxxis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od maxxis »

Allatutti píše:
maxxis píše: na gf 2 mx maximalne ovladače 41.56(nebo tak nejak, mam je zalohovany kdyby neco.)--- všechny ovladače přes 50.00 maj problemy.
heh, pokud uz rikas ze ovladace pres 50.00 maj problemy, tak taky rekni ze hlavne se starsima kartama, protoze jsou delane hlavne pro nove karty 8-)

zkus ovladace 4X.XX az 5X.XX
to je snad jasné, pane, nebavime se o zadnem technickem zazraku.
I5 9600kf, msi b360m, 16 Gb crucial ballistix elite , msi rtx 2060 6gb Gaming Z. Nvme adata 512 GB.
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

show must go on..
Spirit
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Spirit »

Konkretne na tuto kartu odporucam 40.72 su to najstabilnejsie ovladace s ktorymi tato karta dosahuje najvyssi vykon. :up:
JakubL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od JakubL »

Já ji měl s Win2000 a ForceWare 71.89 a jelo mi to bez problémů.
Athlon 64 3000+ Venice 1,8@2,2GHz, DFI LANPartyUT NF4 Ultra-D, DDR 512MB PC 433 CL2.5 KINGMAX (2x), Asus N6600 TOP 128MB (400/900@580/1209), Samsung SpinPoint P Series SP2004C - 200GB NCQ SATA II, Fortron 350W, DVD ROM Toshiba
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“