Obnova Dat po FORMATE? Už som skúšal snad všetko:(
- Ovca
- Začátečník

-
Obnova Dat po FORMATE? Už som skúšal snad všetko:(
čaute
Nedávno som znova inštaloval WinXP Pro a tam som dal možnosť formát disku, lenže som si nezálohoval moje dokumenty a chcel by som to vrátiť.
Skúšal som už asi 15 programov, ale ani jeden to ani len neukázal, že to našiel.
Poradte mi prosím
dík
Nedávno som znova inštaloval WinXP Pro a tam som dal možnosť formát disku, lenže som si nezálohoval moje dokumenty a chcel by som to vrátiť.
Skúšal som už asi 15 programov, ale ani jeden to ani len neukázal, že to našiel.
Poradte mi prosím
dík
- Dony
- Středně pokročilý

- Ovca
- Začátečník

-
- Holda
- Středně pokročilý

- Ovca
- Začátečník

-
- brm
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
..mne raz jeden program zrusil vsetky particie na disku a po rychlom formate mi progam Restoration dokazal vratit okolo 60GB dat.. ale ak si to uz fyzicky prepisal, tak naozaj ostava iba specializovana firma.. 
Intel Core2Duo E6750 | Scythe Ninja Plus Rev. B | ASUS MAXIMUS FORMULA | Corsair 4×1GB DDR2-800 TWIN2X 4-4-4-12 | ASUS EN8800GT/G/HTDP/512M | 3x Western Digital WD6400AAKS 640GB 16MB 3Gb/s + Western Digital WD5001ASYB 500GB 16MB SATA 3Gb/s | Samsung 203D | MSI megaSKY 580 DVB-T | Enermax Liberty ELT500AWT | CoolerMaster CM-690 | Eizo S1731 | default | oc
icq je mŕtve, nech žije jabber
icq je mŕtve, nech žije jabber
- Ovca
- Začátečník

-
- Ovca
- Začátečník

-
- Cpk
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Ovca
- Začátečník

-
- zombux
- Odborník PCT

- Smithfield
- Začátečník

-
- zombux
- Odborník PCT

- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Smithfield
- Začátečník

-
dobre trosku to upresnim abych nemlel z cesty
ok nekdo muze promazat omylem obe partitsny i kdyz je mel vytvorene viz linux nebo jine moznosti.
o co jde v zaveru tim z vymazal dve partitsny a instaluje na jednu OS a na druhem mel data tak co muze prepsat pri instalovani winu.
jinak musim dat za pravdu ze kdyz se obnovi instalacky nejakym zazracnym softem tak jsou nepouzitelny tez ako komprimovane archivy.
jedine co neprijde ujmou je video a mp3.
nevim proc to nikdo na foru nemuze nikdy presne upresnit
ok nekdo muze promazat omylem obe partitsny i kdyz je mel vytvorene viz linux nebo jine moznosti.
o co jde v zaveru tim z vymazal dve partitsny a instaluje na jednu OS a na druhem mel data tak co muze prepsat pri instalovani winu.
jinak musim dat za pravdu ze kdyz se obnovi instalacky nejakym zazracnym softem tak jsou nepouzitelny tez ako komprimovane archivy.
jedine co neprijde ujmou je video a mp3.
nevim proc to nikdo na foru nemuze nikdy presne upresnit
- zombux
- Odborník PCT

sakra co to tady meleš, může tam bejt co chce a když to něčím přepíšeš tak už to neobnovíš kdyby ses stavěl na hlavu, a je úplně jedno jestli tam je partišna nebo ne, jestli tam jsou videa, mp3 nebo systémový soubory. chápeš jak jsou uložený data na disku? chápeš jak funguje filesystém? o dvě partišny tady vůbec nejde.
jo, máš pravdu v jedný věci, pokud jsou na disku dvě partišny, a přepisuješ jen tu jednu, to co bylo na druhý je ještě možný obnovit, protože při zápisu se na to místo nesahá. zbytek co tady píšeš je snůška blábolů
jo, máš pravdu v jedný věci, pokud jsou na disku dvě partišny, a přepisuješ jen tu jednu, to co bylo na druhý je ještě možný obnovit, protože při zápisu se na to místo nesahá. zbytek co tady píšeš je snůška blábolů
ignorelist: kremrole a dezoláti