Obnova Dat po FORMATE? Už som skúšal snad všetko:(

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
Ovca
Začátečník
Začátečník

Obnova Dat po FORMATE? Už som skúšal snad všetko:(

Příspěvek od Ovca »

čaute

Nedávno som znova inštaloval WinXP Pro a tam som dal možnosť formát disku, lenže som si nezálohoval moje dokumenty a chcel by som to vrátiť.

Skúšal som už asi 15 programov, ale ani jeden to ani len neukázal, že to našiel.

Poradte mi prosím
dík
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

pokud si po formate na ten disk uz nainstaloval WIN, nejspis uz z toho nic nedostanes...
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
Ovca
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ovca »

Kua, to aby som si kdesi zohnal nejaký profiProgram, čo ide aj do hlbky.
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

No jestli o ta data tak moc stojis, zkus se obratit na nejakou profi firmu, ale cekej, ze to nebude levny a ze neco kvuli ty instalaci uz nezachrani ani oni :(
.
Ovca
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ovca »

Zas tak dôležité to nieje, ale mal som tam veľa zadaní a dobre by sa to predávalo nižším ročníkom:)

A bola tam segrina diplomovka, ale tu som nejakým zázrakom zálohoval, ale neviem kedy a ako 8)
brm
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od brm »

..mne raz jeden program zrusil vsetky particie na disku a po rychlom formate mi progam Restoration dokazal vratit okolo 60GB dat.. ale ak si to uz fyzicky prepisal, tak naozaj ostava iba specializovana firma.. :roll:
Intel Core2Duo E6750 | Scythe Ninja Plus Rev. B | ASUS MAXIMUS FORMULA | Corsair 4×1GB DDR2-800 TWIN2X 4-4-4-12 | ASUS EN8800GT/G/HTDP/512M | 3x Western Digital WD6400AAKS 640GB 16MB 3Gb/s + Western Digital WD5001ASYB 500GB 16MB SATA 3Gb/s | Samsung 203D | MSI megaSKY 580 DVB-T | Enermax Liberty ELT500AWT | CoolerMaster CM-690 | Eizo S1731 | default | oc
icq je mŕtve, nech žije jabber
Ovca
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ovca »

hobbes píše:..mne raz jeden program zrusil vsetky particie na disku a po rychlom formate mi progam Restoration dokazal vratit okolo 60GB dat.. ale ak si to uz fyzicky prepisal, tak naozaj ostava iba specializovana firma.. :roll:
Nie to je už prepísané, kua tý dnešný programátori sú ale slabí :roll:
Ovca
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ovca »

hobbes píše:..mne raz jeden program zrusil vsetky particie na disku a po rychlom formate mi progam Restoration dokazal vratit okolo 60GB dat.. ale ak si to uz fyzicky prepisal, tak naozaj ostava iba specializovana firma.. :roll:
Nie to je už prepísané, kua tý dnešní programátori sú ale slabí :roll:
Cpk
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cpk »

PC Inspector File Recovery,???
Ovca
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ovca »

Cpk píše:PC Inspector File Recovery,???
Tak to je iný šrot, ten nenašiel aj to čo našli iné, skúšal som všetky možné programy s stahuj.cz(nieje to myslené ako reklama).
Ale už to je jedno.

Dik za každú snahu
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

takže znova. data jdou zachránit pokud je něco nepřepsalo (například programem GetDataBack), ovšem instalace windows mohla přepsat cokoliv a ty to asi nezjistíš.

navíc - na PCT magazínu je na tohle téma kopice článků, takže hybaj je přečíst :) možná ti pomůžou
ignorelist: kremrole a dezoláti
Smithfield
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Smithfield »

nenni zcela pravda co rika zombux poku d tam mas vytvorene partitons tak to neprepise. 8)
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

Smithfield píše:nenni zcela pravda co rika zombux poku d tam mas vytvorene partitons tak to neprepise. 8)
stojím si za tím co jsem napsal. meleš z cesty ;-)
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

Smithfield píše:nenni zcela pravda co rika zombux poku d tam mas vytvorene partitons tak to neprepise. 8)
co tim basnik chtel rict?
jako ze kdyz si jeden oddil smazu, a pak ho znova vytvorim + naisntaluju windows tak jelikoz jsem oddil vytvoril tak tam vsechna data zustanou? :roll:
0118 999 881 999 119 7253
Smithfield
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Smithfield »

dobre trosku to upresnim abych nemlel z cesty :wink:

ok nekdo muze promazat omylem obe partitsny i kdyz je mel vytvorene viz linux nebo jine moznosti.

o co jde v zaveru tim z vymazal dve partitsny a instaluje na jednu OS a na druhem mel data tak co muze prepsat pri instalovani winu.

jinak musim dat za pravdu ze kdyz se obnovi instalacky nejakym zazracnym softem tak jsou nepouzitelny tez ako komprimovane archivy.

jedine co neprijde ujmou je video a mp3.

nevim proc to nikdo na foru nemuze nikdy presne upresnit 8)
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

sakra co to tady meleš, může tam bejt co chce a když to něčím přepíšeš tak už to neobnovíš kdyby ses stavěl na hlavu, a je úplně jedno jestli tam je partišna nebo ne, jestli tam jsou videa, mp3 nebo systémový soubory. chápeš jak jsou uložený data na disku? chápeš jak funguje filesystém? o dvě partišny tady vůbec nejde.

jo, máš pravdu v jedný věci, pokud jsou na disku dvě partišny, a přepisuješ jen tu jednu, to co bylo na druhý je ještě možný obnovit, protože při zápisu se na to místo nesahá. zbytek co tady píšeš je snůška blábolů :x
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“