Cau lidi. Hledal jsem na foru ale nic nenasel o vyměně pinu nebo VGA konektoru. Když sem na LANce potmě zapojoval monitor, vylamal
jsem si asi 4piny a tak se chci zeptat jak vyměnit VGA kabal, a jestli by nahodou neslo vyměnit jen piny. Dyky za radu.
Chybějící piny na VGA konektoru
Moderátor: maXXmilian
- vin.13enzin
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- maxxis
- Začátečník

Re: Chybějící piny na VGA konektoru
jedine přes servis a tam ti ho odborně vymení, asi kterykoliv pokud neni v zarucevin.13enzin píše:Cau lidi. Hledal jsem na foru ale nic nenasel o vyměně pinu nebo VGA konektoru. Když sem na LANce potmě zapojoval monitor, vylamal
jsem si asi 4piny a tak se chci zeptat jak vyměnit VGA kabal, a jestli by nahodou neslo vyměnit jen piny. Dyky za radu.
I5 9600kf, msi b360m, 16 Gb crucial ballistix elite , msi rtx 2060 6gb Gaming Z. Nvme adata 512 GB.
- no_-_name
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
jednou jsem menil konektor, opatrne jsem rozriznul ten plast na konektoru a pod tim je to zalisovany do plechu,tak jsem to opatrne rozriznul (potreboval jsem vedet jak jsou zapojeny barvy kabliku) a koupil jsem novej konektor za par kacek a naletoval (radsi jsem to na druhy strane odpojil,mam enom trafopajku)...Pak jsem pres to dal ten kryt,co si muzes k tomu konektoru koupit... funguje dodnes (i kdyz esteticky neni tak hezky jako ten predtim
)