Chybějící piny na VGA konektoru

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
vin.13enzin
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Chybějící piny na VGA konektoru

Příspěvek od vin.13enzin »

Cau lidi. Hledal jsem na foru ale nic nenasel o vyměně pinu nebo VGA konektoru. Když sem na LANce potmě zapojoval monitor, vylamal
jsem si asi 4piny a tak se chci zeptat jak vyměnit VGA kabal, a jestli by nahodou neslo vyměnit jen piny. Dyky za radu.
maxxis
Začátečník
Začátečník

Re: Chybějící piny na VGA konektoru

Příspěvek od maxxis »

vin.13enzin píše:Cau lidi. Hledal jsem na foru ale nic nenasel o vyměně pinu nebo VGA konektoru. Když sem na LANce potmě zapojoval monitor, vylamal
jsem si asi 4piny a tak se chci zeptat jak vyměnit VGA kabal, a jestli by nahodou neslo vyměnit jen piny. Dyky za radu.
jedine přes servis a tam ti ho odborně vymení, asi kterykoliv pokud neni v zaruce
I5 9600kf, msi b360m, 16 Gb crucial ballistix elite , msi rtx 2060 6gb Gaming Z. Nvme adata 512 GB.
no_-_name
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od no_-_name »

jednou jsem menil konektor, opatrne jsem rozriznul ten plast na konektoru a pod tim je to zalisovany do plechu,tak jsem to opatrne rozriznul (potreboval jsem vedet jak jsou zapojeny barvy kabliku) a koupil jsem novej konektor za par kacek a naletoval (radsi jsem to na druhy strane odpojil,mam enom trafopajku)...Pak jsem pres to dal ten kryt,co si muzes k tomu konektoru koupit... funguje dodnes (i kdyz esteticky neni tak hezky jako ten predtim :oops:)
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“