Vietcong 2

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

GoodMan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GoodMan »

Lukas[CZE] píše:No ale to si hrál na úroveň Vietnam že, v nižších už se HUD atd. zobrazuje :wink: ...

No ale kdo mám změnit??? Všechno sem prolez a nikde sem nic nenašel jak to změnit :(
Úroveň určuje nastavení serveru (Admin) :wink: ...
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

Pánové, první dojem : :blee:
graficky se mi to vubec nelibi. po hodine stahování me to uplne vytočilo
jednička rulezzz
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
Daniel
Nováček
Nováček

Příspěvek od Daniel »

Hej, taky vás to tak nasralo, že to nejede na těch slabších graf. kartách??? Já jsem si to stáhla asi po pěti min. co to zveřejnily a najednou tohle.
Bomba
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Bomba »

Slezman píše:Pánové, první dojem : :blee:
graficky se mi to vubec nelibi. po hodine stahování me to uplne vytočilo
jednička rulezzz
asi tak.... :sad:
Nidzo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nidzo »

Pripojuji se k nazoru ze je to hrozny :( (ostatne jako snad vsechny novy hry)...grafika mi ani nevadi, ta neni pro hrani dulezita, ale je to takovy divny (proste to neni ono) - jednicka rulez :roll:
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK... :)
Lukas[CZE]
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukas[CZE] »

Daniel píše:Hej, taky vás to tak nasralo, že to nejede na těch slabších graf. kartách??? Já jsem si to stáhla asi po pěti min. co to zveřejnily a najednou tohle.
Stáhla :roll:

Jinak abych nebyl OT, tak dneska sem se to snažil hrát asi hodinku a nějak mě to přestalo bavit tak to letělo z disku!!! BF2 DEMO RULEZZZ :wink:
Mirkana
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mirkana »

taham jsem na to moc zvedav :) :)
MB: GIGABYTE B550 AORUS ELITE V2,CPU: Ryzen 7 5700x, GPU: Palit RTX 4070ti 12GB, Ram: Corsair 32GB KIT DDR4 3600MHz CL 18 RGB, SSD:Kingston NV2 500GB, SSD 2TB,HDD 4TB, SSD 500G Zdroj: Corsair 850W
GoodMan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GoodMan »

Slezman píše:jednička rulezzz
I ta dvojka je hodně dobrá, ale jednička opravdu rulezzz :worship:.
ElCon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ElCon »

Zdravím ... sosnul jsem si of. demo... ale když se dostanu na výpis serverů a na nějaký kliknu, hodí mě to connection to server a potom to padne ... to je z 99 % .. potom ale z 1 % se mě to připojí k serveru Vietcong 2 server a nic to nenapíše a začne to loadovat .. nevíte, co s tím ? ... zahraju si tak jednou z dvaceti pokusů ...
wAr3z. p0m0zT3 v b0jI, kT3rý j3 zDáNliVě pR0hRaNý
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Aha, tak kvůli Frapsu me to kope :oha:

Já si pořád říkal co to je.

No na max detaily mi to jelo kolem 150fps, což je docela good.
Zkoušel jsem založit hru. Ale mam podezření, že v demu nebudou všechny efekty. Jinak by to takhle svižně asi nešlapalo.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
WoiTa
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WoiTa »

A jak je to s podporovanýma grafikama? Prej je potřeba nativní podpora DX9 :sad:
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

Nevite nekdo kdy ma vyjit full verze??
GoodMan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GoodMan »

Walker píše:Nevite nekdo kdy ma vyjit full verze??
7.10.2005 ...
Mirkana
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mirkana »

Docela nic moc nezaujalo mě to :sad:
MB: GIGABYTE B550 AORUS ELITE V2,CPU: Ryzen 7 5700x, GPU: Palit RTX 4070ti 12GB, Ram: Corsair 32GB KIT DDR4 3600MHz CL 18 RGB, SSD:Kingston NV2 500GB, SSD 2TB,HDD 4TB, SSD 500G Zdroj: Corsair 850W
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

Mirkana píše:Docela nic moc nezaujalo mě to :sad:
no ja z toho taky nejsem zas tak nadsenej......ale snad fullka bude dobra.......aspon doufam ze bude dobre fungovat MP...ten je hlavni....
maXXmilian
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od maXXmilian »

Hral sem to chvili a nejak zvlast me to nezaujalo, jednicku sem docela hraval, nase
VC1 sekce to pak hrala i profesionalne a nekteri moji znami nasledne betatestujou VC2. Vetsina lidi co se jim libila jednicka ale na dvojku dost nadava. Me se to docela libi ale mel bych dve naprosto zakladni vytky!
1. Nepodpora starsich karet?! To si jako delaj legraci?
2. Na to jaka je to grafika se mi to buh vi jak nehybalo...vsechno stazeny 800*600 tak nekde kolem 40 fps skutecne nic moc :x
Uvidime co plna, vyrknout tady nejaky ortel na zaklade dema je nesmysl....taky vyvazenost zbrani nic moc :wink:

CPU: Ryzen 5900x + Thermalright Phantom Spirit SE, MB: MSI Tmahawk MAX B450 , GPU: MSI RTX 3070 Gaming X Trio , RAM: DDR IV - 2x 16 GB HyperX Fury RGB 3200MHz, HDD: Samsng Evo PRO 258 GB + Crucial MX500 - 500GB + WD BLUE 4GB + WD RED 10GB, AUDIO: ASUS Xonar Phoebus , POWER: SEASONIC 650 Platinum, CASE: Fractal define R6 black window , MONITOR: Eizo Flexscan EV2436WFS + BenQ XL2546, Periferie: Logitech g400+Icemat 2nd edition + Rapture Delta Stealth
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

Tak a mame tu trailer.... opracdu stoji za to

http://games.tiscali.cz/clanek/dl.asp?id=9806

uz se moc tesim :oops:
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Vietcong 2

Příspěvek od Walker »

Tak a uz je to tady, uz je na pultech nejakou tu hodinku .
Takze sem prosim piste svoje postrehy, bugy a proste vsechno co se libi i nelibi. Uvazuju o koupi ale zatim sem hral MP demo a to me moc neuchvatilo.....
Mirkana
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mirkana »

dnes to přinese kámoš taky jsem zvědav jaky to je nehrál jsem ani demo napíšu večír jaky to je :)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“