shadow píše: ...
Já jsem nenapsal, že je Level špatnej. Rozhodně je pořád číslo jedna na našem trhu, ale už to není to suverénní vedení, které bylo před dvěma lety. Názory na grafickou úpravu se samozřejmě liší, někomu ta současná vyhovuje, mě ne. Naprosto s tebou souhlasím v tom, že hry na mobily tam nemají co dělat. Je to časopis o PC hrách, to už tam můžou rovnou vrátit konzole.
K tématům ... jsou pěkný, třeba téma o MPFC bylo vynikající, ale co to dělá v časopisu o PC hrách ?? Co mě taky zvedá ze židle je Guláš (nebo jak se to jmenuje). Zbytečně zaplácnutá stránka nějakým pofidérním receptem. Už mi chybí akorát návod na zašívání ponožek a pěstování kaktusů. K DVD příloze výhrady nemám, ale většinu těch dem na hry, které mě zajímají si stáhnu hned po tom co vyjdou z netu. (Dial-upisti jsou na tom zcela odlišně, taky jsem jím býval

)
Průša to vede dobře, což jsem napsal už ve svém předchozím postu, ale Herodes byl imho lepší. Abych udělal nějaký pěkný závěr ... profesionálně je to skvěle odváděná práce, ale chybí tomu to nadšení ... ještě ,že si Level udržuje kvalitní autory jako je M. Rybka a hodně se mi líbí styl psaní L. Grygara.
EDIT : Opraveny pravopisné chyby (snad všechny)