Tiskárna špatně tiskne
- bizak
- Začátečník

Tiskárna špatně tiskne
Mám delší dobu tiskárnu Canon i560. Až donedávna byla bezproblémová, ale teď mi začala špatně tisknout. Vůbec netiskne barvy, jenom černou a i ta je rozmazaná - text i obrázky. Zkoušel jsem jiný inkoust, hloubkové čištění hlavy, ale nic nepomohlo. Nevím, jestli mi nadobro neodešla tisková hlava. Nemáte s tím někdo zkušenosti, případně radu co s tím?
Intel Q9300, MB ASUS P5QL-E, 2x2GB DDR2 400MHz, ATI Radeon 5850, 2x HDD (640+1500 GB), Creative SB X-Fi Xtreme
- spirit64
- Mírně pokročilý

odešla mi hlava na S400. nejdřív blbnula, nějaké barvy nepodávala, i když byl ink, pak odešla ndbro, a netisklo se, tiskárna ji nepoznala či co. Táta teď dotáhl hlavu z jiné, a funguje super. Novou hlavu koupit nejde, nebo jde, ale za cenu většinou převyšující samostatnou tiskárnu, neo za cenu, za kterou by jsi koupil lepší
servis je drahej, takže nejlepší je reklamace, což asi nejde, takže buď se koukni jak je to s kompatibilitou této hlavy, a jestli někdo nemá a nechce prodat nebo tak..
Jinak hlavu není na škodu čisti i ručně. prostě vynedj modul, a vyčisti je měkčím hadříkem, moc netlač, pak ji tam dej, pročisti to několikrát, srovnej hlavu, zkus barvy atp . ..
Jinak hlavu není na škodu čisti i ručně. prostě vynedj modul, a vyčisti je měkčím hadříkem, moc netlač, pak ji tam dej, pročisti to několikrát, srovnej hlavu, zkus barvy atp . ..
- bizak
- Začátečník

V záruce už ji nemám. Cena nové hlavy se pohybuje okolo 2800 Kč, tak mi to alespoň řekli v Canonu. Jinde jsem ji nesháněl. Tolik za ní určitě nedám. Budu asi muset šetřit na novou tiskárnu......
Intel Q9300, MB ASUS P5QL-E, 2x2GB DDR2 400MHz, ATI Radeon 5850, 2x HDD (640+1500 GB), Creative SB X-Fi Xtreme