Jake repro 2.0 x 2.1 x 5.1

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
LidlVonBauhaus
Nováček
Nováček

Jake repro 2.0 x 2.1 x 5.1

Příspěvek od LidlVonBauhaus »

Zdravim,
chtel bych si poridit nove repro k PC ale od doby kdy jsem naposledy bednicky kupoval pribyly typy 2.1 a 5.1. Na pocitaci hlavne poustim mp3, hraju gamesy a obcas pustim nejaky ten filmecek. Chapu ze 5.1 muze byt dobre pro domaci kino, ale nejsem si jisty jestli je to to prave k pocitaci. Nejsem si ale jisty, jaky je rozdil mezi 2.0 a 2.1. Jeste bych mel dodat ze do toho nechci investovat vice nez 3000 - 3500 kc. Po procteni nekterych recenzi a prispevku mam dojem ze sice kvalitni 2.0 hraje lip nez 2.1 ale za tuto cenu je lepsi asi 2.1 a 5.1 nabizi sice prostorovy zvuk (nevim jak moc to poznam pri gamesach), ale pokud mam za stejnou cenu 2.1 a 5.1 tak asi to 2.1 bude lepsi. Takze jsem dosel k zaveru ze
nejlepe za tuto cenu hraje system 2.1, konkretne pak asi ALTEC LANSING CS21. Prosim proto nekoho, kdo se v tomto orientuje at potvrdi popr. vyvrati muj zaver. Diky
alea206
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od alea206 »

No pokud máš kam dát 5.1 (například máš rohovej stůl) tak bych šel do 5.1 pokud ne můžeš si s tim opravdu vyhrát a natahat kabely po celí místnosti a potom si eště pořádně pohrát s nastavenim jednotlivejch beden.

Pokud nemáš rohovej stůl a nechce se ti tahat kabeli je nejlepší značková 2.1 soustave např. od Logitech nebo Creativ.
a to x.1 znamená externí basák.
ASUS P4C800; P4 Nortwood 2,8@3,3; 4x512MB RAM Kingmax SuperRAM DDR433 (192MHz) 2-3-3-5;Palit X1950GT 512MB GPU 500@600; RAM 1200@1400 ; LC 6550 V2.0 550W; CD-RW; DVD-ROM, DVD-RW, 200GB SATA, 40GB ATA,
LidlVonBauhaus
Nováček
Nováček

Příspěvek od LidlVonBauhaus »

Rohovy stul sice nemam, ale natahat kabely a rozmistit bedny po mistnosti by asi nebyl problem, spise me jde o to jestli je ta 5.1 opravdu uzitecna u toho pocitace, netusim kolik her to podporuje.
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

za ty penize pravdepodobne dobrou 5.1 nedostanes. kvuli filmum a hram bych se tedy poohlizel po nakejch 2.1.... Cpu je sice vsude a sem s tim asi uz votravnej ale zkus se juknout na naky vyrobky altec lansing (konkretne treba verze cs21) sou za slusnou cenu a hrajou taky pekne...
co se tyce podpory her 5.1 tak to dnes podporuje prakticky kazda, a ty ktery ne tak u nich zapracuje emulace... takze se nemusis bat...
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od NobodyLovesMe »

No Altec Lansing dělá dobré 2.1 k PC třeba model 621 není rozhodně k zahození,má vysoký výkon 143 RMS,pěkný zvuk a stojí jen 2500,-
(ať se tady netlačí pořád jen ty CS-21)

Pokud nechceš investovat tolik,tak bych doporučil tyto,s bezdrátovým dálkáčem-podle mě super za ty prachy.
http://www.pixmania.com/cz/cz/60300/art ... 01-ee.html
5.1 verze za 3000 s dph vypadá taky rozumně.
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

to nobody: ja bych je tolik netlacil. ale tech 621 se bojim - moc se mi nelibej, kvalita zvuku urcite trochu nizssi a hlavne to vic sumi.... (asi to prehanim ale za ty 3 stovky nebo kolik to stoji si proplatit)
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

crashPC:myslím,že ty 621 hrajou trošku líp.Aspoň je všude dost chválí.Ale taky jsem se bál toho snr,65 db jepřeci jen dost málo.Taky mi vadilo,že nemají sluchátkový výstup.Ale neslyšel jsem.
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

mam ten samej problem... a ten sluchatkovej vystup je bozi!!! je tam asi jeste na to zesik protoze se mi prez nej rozehrali temer nehrajici sluchatka genius - me malem praskla hlava a sluchatka se malem rozpulili :lol:
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

crashPC píše:mam ten samej problem... a ten sluchatkovej vystup je bozi!!!
jo,kvalitní určitě je,jenom mi trochu vadí,že je na pravém boku satelitu,mohl být spíš na levém.
Riss
Nováček
Nováček

Příspěvek od Riss »

Creative I-Trigue hrají podle mě výtečně ( za ty prachy ... )
známý, co dělá v kapele, si je pořídil k notebooku a je nadšený.
Bruk600
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Bruk600 »

Předně nejsem v audiu žádný odborník,ale dnes jsem nainstaloval 5.1 sestavu XORO HXS 531 za 3,3k.Mimichodem syn má u PC Creativy 5.1 loni kupovaný za cca 2,5k(už nevim co je to za typ) a nedá se to srovnat.Ty XORO jsou určený k domácímu kinu,ale mají vstup AUX a klasický 5.1 a ten je i na Cretivech,to znamená,že PC by je taky sneslo.Zvukově je to uplně někde jinde,jen jsou znatelně větší.
Kdybys býval mlčel,tak bys zůstal filozofem.
LukiX
Nováček
Nováček

Příspěvek od LukiX »

Doporučuju GENIUS SW-5.1 Home Theater http://www.alfacomp.cz/php/zbozi.php?ak ... &zbo=42086. Za tu cenu snad ani lepší nenajdeš. Mám je 2 roky a maximální spokojenost.
Lamicz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lamicz »

Doporucuju 2.0 homemade + homemade zesik, ale je to mirne OT...
:: DESKA :: Asus A8V-XE (VIA K8T890) :: CPU :: AMD Athlon 64 3700+ :: VGA :: ATI Asus GF7600 512MB - passive solution :: RAM :: 4x 256MB Samsung :: HDD :: 80GB Maxtor PATA ::
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“