Jake repro 2.0 x 2.1 x 5.1
Moderátor: CageJ
- LidlVonBauhaus
- Nováček

-
Jake repro 2.0 x 2.1 x 5.1
Zdravim,
chtel bych si poridit nove repro k PC ale od doby kdy jsem naposledy bednicky kupoval pribyly typy 2.1 a 5.1. Na pocitaci hlavne poustim mp3, hraju gamesy a obcas pustim nejaky ten filmecek. Chapu ze 5.1 muze byt dobre pro domaci kino, ale nejsem si jisty jestli je to to prave k pocitaci. Nejsem si ale jisty, jaky je rozdil mezi 2.0 a 2.1. Jeste bych mel dodat ze do toho nechci investovat vice nez 3000 - 3500 kc. Po procteni nekterych recenzi a prispevku mam dojem ze sice kvalitni 2.0 hraje lip nez 2.1 ale za tuto cenu je lepsi asi 2.1 a 5.1 nabizi sice prostorovy zvuk (nevim jak moc to poznam pri gamesach), ale pokud mam za stejnou cenu 2.1 a 5.1 tak asi to 2.1 bude lepsi. Takze jsem dosel k zaveru ze
nejlepe za tuto cenu hraje system 2.1, konkretne pak asi ALTEC LANSING CS21. Prosim proto nekoho, kdo se v tomto orientuje at potvrdi popr. vyvrati muj zaver. Diky
chtel bych si poridit nove repro k PC ale od doby kdy jsem naposledy bednicky kupoval pribyly typy 2.1 a 5.1. Na pocitaci hlavne poustim mp3, hraju gamesy a obcas pustim nejaky ten filmecek. Chapu ze 5.1 muze byt dobre pro domaci kino, ale nejsem si jisty jestli je to to prave k pocitaci. Nejsem si ale jisty, jaky je rozdil mezi 2.0 a 2.1. Jeste bych mel dodat ze do toho nechci investovat vice nez 3000 - 3500 kc. Po procteni nekterych recenzi a prispevku mam dojem ze sice kvalitni 2.0 hraje lip nez 2.1 ale za tuto cenu je lepsi asi 2.1 a 5.1 nabizi sice prostorovy zvuk (nevim jak moc to poznam pri gamesach), ale pokud mam za stejnou cenu 2.1 a 5.1 tak asi to 2.1 bude lepsi. Takze jsem dosel k zaveru ze
nejlepe za tuto cenu hraje system 2.1, konkretne pak asi ALTEC LANSING CS21. Prosim proto nekoho, kdo se v tomto orientuje at potvrdi popr. vyvrati muj zaver. Diky
- alea206
- Mírně pokročilý

No pokud máš kam dát 5.1 (například máš rohovej stůl) tak bych šel do 5.1 pokud ne můžeš si s tim opravdu vyhrát a natahat kabely po celí místnosti a potom si eště pořádně pohrát s nastavenim jednotlivejch beden.
Pokud nemáš rohovej stůl a nechce se ti tahat kabeli je nejlepší značková 2.1 soustave např. od Logitech nebo Creativ.
a to x.1 znamená externí basák.
Pokud nemáš rohovej stůl a nechce se ti tahat kabeli je nejlepší značková 2.1 soustave např. od Logitech nebo Creativ.
a to x.1 znamená externí basák.
ASUS P4C800; P4 Nortwood 2,8@3,3; 4x512MB RAM Kingmax SuperRAM DDR433 (192MHz) 2-3-3-5;Palit X1950GT 512MB GPU 500@600; RAM 1200@1400 ; LC 6550 V2.0 550W; CD-RW; DVD-ROM, DVD-RW, 200GB SATA, 40GB ATA,
- LidlVonBauhaus
- Nováček

-
- crashPC
- Mírně pokročilý

za ty penize pravdepodobne dobrou 5.1 nedostanes. kvuli filmum a hram bych se tedy poohlizel po nakejch 2.1.... Cpu je sice vsude a sem s tim asi uz votravnej ale zkus se juknout na naky vyrobky altec lansing (konkretne treba verze cs21) sou za slusnou cenu a hrajou taky pekne...
co se tyce podpory her 5.1 tak to dnes podporuje prakticky kazda, a ty ktery ne tak u nich zapracuje emulace... takze se nemusis bat...
co se tyce podpory her 5.1 tak to dnes podporuje prakticky kazda, a ty ktery ne tak u nich zapracuje emulace... takze se nemusis bat...
- NobodyLovesMe
- Začátečník

No Altec Lansing dělá dobré 2.1 k PC třeba model 621 není rozhodně k zahození,má vysoký výkon 143 RMS,pěkný zvuk a stojí jen 2500,-
(ať se tady netlačí pořád jen ty CS-21)
Pokud nechceš investovat tolik,tak bych doporučil tyto,s bezdrátovým dálkáčem-podle mě super za ty prachy.
http://www.pixmania.com/cz/cz/60300/art ... 01-ee.html
5.1 verze za 3000 s dph vypadá taky rozumně.
(ať se tady netlačí pořád jen ty CS-21)
Pokud nechceš investovat tolik,tak bych doporučil tyto,s bezdrátovým dálkáčem-podle mě super za ty prachy.
http://www.pixmania.com/cz/cz/60300/art ... 01-ee.html
5.1 verze za 3000 s dph vypadá taky rozumně.
- crashPC
- Mírně pokročilý

- NobodyLovesMe
- Začátečník

- crashPC
- Mírně pokročilý

- NobodyLovesMe
- Začátečník

- Riss
- Nováček

-
- Bruk600
- Začátečník

Předně nejsem v audiu žádný odborník,ale dnes jsem nainstaloval 5.1 sestavu XORO HXS 531 za 3,3k.Mimichodem syn má u PC Creativy 5.1 loni kupovaný za cca 2,5k(už nevim co je to za typ) a nedá se to srovnat.Ty XORO jsou určený k domácímu kinu,ale mají vstup AUX a klasický 5.1 a ten je i na Cretivech,to znamená,že PC by je taky sneslo.Zvukově je to uplně někde jinde,jen jsou znatelně větší.
Kdybys býval mlčel,tak bys zůstal filozofem.
- LukiX
- Nováček

-
Doporučuju GENIUS SW-5.1 Home Theater http://www.alfacomp.cz/php/zbozi.php?ak ... &zbo=42086. Za tu cenu snad ani lepší nenajdeš. Mám je 2 roky a maximální spokojenost.
- Lamicz
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: