Na začátek děkuju všem strašně moc za pozitivní rekce....je to to jediné co mě teď donutit k dodělání projektu...
XPM píše:by to chtělo okrasný mřížky
mám rád mřížky pálené laserem, ale na 120mm FANy mi příjdou takové divné, proto jsem šel radši do drátěných mřížek

jinak původně byla má představa že tam nebudou mřížky žádné....ale vypadalo to až příliš nebezpečně
Geeker píše:tak ti Fany prestanouu skoro foukat ne??
kryt jde stáhnout jen o dvě a půl pozice, což nezakryje ani ten horní ventilátor. navíc oba FANy se budou točit jen tak rychle dokud to ještě půjde.....po zapnutí kompu na se roztočí na MAX a po spuštění speedFANu to klesne na nejmenší rychlost jakou půjde nastavit
koza & Maxtor píše:fany bych zkusil nějak zakrejt
jj příjdou tam šruby s pěknýma hlavičkama....ale ještě jsem je neměl čas koupit
$luk píše:ISAAC ASIMOV rulezzz....
ASIMOV IS DA BEST
Huggi píše:..nak tam neco udelat aby to byli jako 2 kulaty otvory
na začátku projektu jsem celou kejs pokreslil různýma nápadama a taky jsem toho trochu nakreslil i do počítače/na papír a určitě to nepadne do oka všem....ale mě se to tak líbí, třeba si to právě kvůli tomu zapamatuješ
=WiSh= píše:zajimalo by me jak na tom plastu drzi ta cerna
cerna drzi jak rumun...puvodni plast jsem jen lehce prebrousil, odmastil benzinovym cisticem a nastrikal f 120ti vrstvach...jak to vypadalo pred tim i sprej jsou na fotkach na zacatku threadu