>>projekt: ISAAC dokoncen (str 5a6) +wallpaper (str 7)

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
eXp10it
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eXp10it »

Na začátek děkuju všem strašně moc za pozitivní rekce....je to to jediné co mě teď donutit k dodělání projektu...
XPM píše:by to chtělo okrasný mřížky
mám rád mřížky pálené laserem, ale na 120mm FANy mi příjdou takové divné, proto jsem šel radši do drátěných mřížek :) jinak původně byla má představa že tam nebudou mřížky žádné....ale vypadalo to až příliš nebezpečně :twisted:
Geeker píše:tak ti Fany prestanouu skoro foukat ne??
kryt jde stáhnout jen o dvě a půl pozice, což nezakryje ani ten horní ventilátor. navíc oba FANy se budou točit jen tak rychle dokud to ještě půjde.....po zapnutí kompu na se roztočí na MAX a po spuštění speedFANu to klesne na nejmenší rychlost jakou půjde nastavit 8-)
koza & Maxtor píše:fany bych zkusil nějak zakrejt
jj příjdou tam šruby s pěknýma hlavičkama....ale ještě jsem je neměl čas koupit :wink:
$luk píše:ISAAC ASIMOV rulezzz....
ASIMOV IS DA BEST 8)
Huggi píše:..nak tam neco udelat aby to byli jako 2 kulaty otvory
na začátku projektu jsem celou kejs pokreslil různýma nápadama a taky jsem toho trochu nakreslil i do počítače/na papír a určitě to nepadne do oka všem....ale mě se to tak líbí, třeba si to právě kvůli tomu zapamatuješ :roll:
=WiSh= píše:zajimalo by me jak na tom plastu drzi ta cerna
cerna drzi jak rumun...puvodni plast jsem jen lehce prebrousil, odmastil benzinovym cisticem a nastrikal f 120ti vrstvach...jak to vypadalo pred tim i sprej jsou na fotkach na zacatku threadu :wink:
eXp10it is b4ck
letos s*ru na moding a delam si pro radost bedny
ISAAC CPU tuleň 1100@1460MHz; MB msi 6337le5; 2 × 256 MB SDRAM 100@133MHz; HDD Samsung 200GB 7200rpm + nějaké ty blbosti okolo.
mOOder
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mOOder »

Moc pekny , libi se mi a do toho vystupku na dvirkach od mechanik by si mohl dat nalpepku AMD , MSI ...
PC 1: MB ASUS M2N-SLI Deluxe , CPU AMD Athlon 64 X2 4800+ EE @ 6100+, VGA Asus 4870 900/3700 DDR5 , RAM A-Data 2x1024MB 800Mhz + 2x512MB Geil 800Mhz , HDD Baracuda 1TB SATA2 , DVD-RAM LG 4163b , Zdroj LC-Power 560W TITAN.
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Zabrouseny do hladka by bylo lepsi. Co se tyce mrizek u fanu. Co zkusit vzit plexi a neco vyrezat a dobarvit?
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

no maš to pěkný ale je tam na mě zatim málo detailu takový moc hrubý :oops:
BTW ty fany bys měl nějak pořešit moc se mě nelibi to překrytí
eXp10it
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

ISAAC

Příspěvek od eXp10it »

mozna ze jsem to nezduraznil hned na zacatku, ale puvodni MOREX KN600 se mi libil uz od doby kdy jsem ho poprve uvidel a to je hrooozne davno a tak jsem se snazil zachovat jeho puvodni tvar a i kdyz trosku nasilne tak porad v puvodni koncepci ho MODnout a ne z neho udelat uplne jinou kejs...to mozna jeste prijde pri dalsim projeku :? takovy byl puvodni napad a at jsem se s nim snazil delat cokoliv jineho tak to vypadalo divne a nebo bych tomu musel venovat tolik casu ktery nemam :(

SNAZIL JSEM SE CO NEJJEDNODUSEJI UDELAT CO NEJVICE. KEJS JE HOTOV Z 90% A TOMU ODPOVIDA I TO ZE NA NEM NEJSOU DORESENY NEKTERE DETAILY :D
eXp10it is b4ck
ISAAC CPU tuleň 1100@1460MHz; MB msi 6337le5; 2 × 256 MB SDRAM 100@133MHz; HDD Samsung 200GB 7200rpm + nějaké ty blbosti okolo.
Huggi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Huggi »

eXp10it píše:
Huggi píše:..nak tam neco udelat aby to byli jako 2 kulaty otvory
na začátku projektu jsem celou kejs pokreslil různýma nápadama a taky jsem toho trochu nakreslil i do počítače/na papír a určitě to nepadne do oka všem....ale mě se to tak líbí, třeba si to právě kvůli tomu zapamatuješ :roll:
me s elibi moc jen by to stim bylo mozna jeste lepsi ;)..+jak to saje kdyz mas ty dvirka dole?..a na zlumeny vetraky..nasava zeespoda predpokladam..
=WiSh=
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od =WiSh= »

eXp10it píše: jj příjdou tam šruby s pěknýma hlavičkama....ale ještě jsem je neměl čas koupit :wink:
mno a jaky a kde je koupis ? >>

>> resp. mi tohle nahralo na otazku pro ostatni: Kde koupit fakt pekny srouby, nemyslim jen obyc imbusy, ale trebas s plochou hlavou, ruzne povrchove upravy, hvezdicka atd... ? Proste siroka nabidka fakt peknych sroubu, co by se hodily na mod
koza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od koza »

=WiSh= píše:
eXp10it píše: jj příjdou tam šruby s pěknýma hlavičkama....ale ještě jsem je neměl čas koupit :wink:
mno a jaky a kde je koupis ? >>

>> resp. mi tohle nahralo na otazku pro ostatni: Kde koupit fakt pekny srouby, nemyslim jen obyc imbusy, ale trebas s plochou hlavou, ruzne povrchove upravy, hvezdicka atd... ? Proste siroka nabidka fakt peknych sroubu, co by se hodily na mod
třeba takový ty torx? nebo tak nějak... je to skrytej imbus :oops: :roll: :wink:
VeVe_350Z
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VeVe_350Z »

neco malo maju aj tu ale skoda ze nemaju k tomu nahlady :x
http://www.casemodding.cz/index.php?pg=vypis&kat=137
este nejake http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=28084
CPU: C2Q Q9650 + Thermalright Venomous-X, MB: Asus P5E X38 flash to Rampage Formula, RAM: 6GB DDR2 800Mhz Corsair TwinX XMS2 DHX, VGA: Asus GTX 285 TOP, Audio: Creative SB Audigy 2 ZS, HDD: 2x Samsung HD502IJ 500GB, Samsung HD103UJ 1TB, Hitachi 500GB PSU: Enermax Infinity 650W, Case: Fractal Design Define R2 Titanium Grey, LCD: 24" HP LP2475W, Keyb & mouse: Logitech G15 1st gen. + RAZER Naga Molten + Razer Mantis speed, Wheel: Logitech G25
$luk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od $luk »

Tak ty torxy jsem zatim nenašel, ale narazil jsem na zajímavý e-shop, mají tam fšelijaké plastové a kovové drobnosti. A celé je to zajímavě a přehledně zpracované. :)
Doporučuju omrknout.

Kód: Vybrat vše

http://www.skiffy.com
=WiSh=
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od =WiSh= »

Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Je to tady už trochu OT, ale nejlepší je najít si nějakej větší a lepší obchod se spojovacími materiály. Já tady jeden takovej mám a seženu tam v podstatě cokoli za perfektní ceny. A takový shopy budou určitě v každým středním městě...
Nordir
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nordir »

Moc pěkný :)
Me nezajimaji zadny podmínky, jaky mel suvereni stat nekde za krale klacka
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

hezky
0118 999 881 999 119 7253
sheriff.wiggum
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sheriff.wiggum »

jak je ta case tezka? kazdopadne hezci nes klasickej morex :)
eXp10it
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eXp10it »

sheriff.wiggum píše:jak je ta case tezka? kazdopadne hezci nes klasickej morex :)
...tak to je celkem loliozni dotaz...ale i tak: cim vic odrezes bocnic a nahradis je plexi, tim je case lehci...staci si jen zdvihnout ten odrezany kus a poznas ten rozdil.....obecne vzato je ale hmotnost case zanedbatelna ve srovnani s tim co je vni :-D
eXp10it is b4ck
Dudu
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudu »

Stoobi píše:Je to tady už trochu OT, ale nejlepší je najít si nějakej větší a lepší obchod se spojovacími materiály. Já tady jeden takovej mám a seženu tam v podstatě cokoli za perfektní ceny. A takový shopy budou určitě v každým středním městě...
Já osobně doporučuju FABORY,
ale nejsou všude a nevím,
jestli nejsou jen pro firmy. :sad:
Ale co nemají,
seženou nejpozději do týdne...
$luk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od $luk »

Což takhle založit thread o prodejcích šroubků (příp. jiného spoj. mat.)? Aby jsme to tu Stoobimu úplně nezaOTovali...
LuckeR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LuckeR »

Mysim ze to nema nejaky extra zmysel zakladat srobko thread ... ale ak chces zaloz ... :oops:
eXp10it
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

late night show

Příspěvek od eXp10it »

INVEX se blizi, konkurence je velka....pridavam par vecernich fotek 8)

night photos...
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
eXp10it is b4ck
Odpovědět

Zpět na „Projekty“