co vyhořelo?
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- Funda
- Začátečník

-
co vyhořelo?
Včera v noci mě zkrachl počítač, tak tady popíšu průběh a zkuste mi prosím napsat, co podle vašeho názoru nejspíš vyhořelo? Je to hodně postarší Duron 950 Mhz, netaktěnej. Jelo na tom asi 16 hodin v kuse DC++ a Diablo II. Potom najednou přišel vteřinovej výpadek proudu, PC pak ale okamžitě znovu najelo, ale než jsem ho mohl normálně vypnout, tak znovu na vteřinu výpadek a potom už PC nenaskočilo. Ten výpadek proudu byl jenom u mě v bytě, takže to dělalo určitě to PC. Hned jsem to uvnitř kontroloval a na první pohled tam nic spálenýho není, ani jsem necítil kouř. CPU byl ale hodně vřelej, prst se na chladiči nedal skoro udržet.Mám nastavenou v BIOSu kritickou teplotu CPU asi na 70 stupňů, ale nevím, jestli je správný, když to po jejím překročení vyhodí proud v celým bytě. Jo jinak zdroj je 350 w, je na něm nalepená nálepka TASK, takže no name, větrák se mu sice točí, ale skoro to nechladí. Podle mě odešel právě zdroj nebo CPU, co je pravděpodobnější?
- Guli
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Mne sa stalo to iste, zakolisalo napatie a zdroj to nevydrzal a zhorel, ziadny smrad. Nastastie mi vyhorel iba zdroj a ziadne ine komponenty, takze skus si pozicat zdroj od kamosa vyskusaj a uvidis 
CPU: Intel Pentium DC e2160 1,8@3,2GHz MB: MSI P35 Neo2 FIR VGA: Gainward 8800GT 512MB @ 700/2000 RAM: 2x2GB DDR2 Adata 800MHz
- Funda
- Začátečník

-
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Funda
- Začátečník

-