Quake 4
Moderátor: Baneshee
- VeVe_350Z
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Quake 4
Tak to konecne zachvilu vide konkretne 18.okt. No co, ako sa tesite?
CPU: C2Q Q9650 + Thermalright Venomous-X, MB: Asus P5E X38 flash to Rampage Formula, RAM: 6GB DDR2 800Mhz Corsair TwinX XMS2 DHX, VGA: Asus GTX 285 TOP, Audio: Creative SB Audigy 2 ZS, HDD: 2x Samsung HD502IJ 500GB, Samsung HD103UJ 1TB, Hitachi 500GB PSU: Enermax Infinity 650W, Case: Fractal Design Define R2 Titanium Grey, LCD: 24" HP LP2475W, Keyb & mouse: Logitech G15 1st gen. + RAZER Naga Molten + Razer Mantis speed, Wheel: Logitech G25
- ManchesterUnited
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
já se těšim moc, ale jak je
tady napsáno tak první ohodnocení nic moc.... snad to bdue lepší....
EDIT:
EDIT:
Svůj verdikt PC Gamer zdůvodnil neinspirativní hratelností, zastaralým designem úrovní (na 21. století, příliš "old-school"), nevyužitím příběhové zápletky se Stroggy a absencí botů v multiplayeru. Za klady naopak označil spoustu akce, vizuální zpracování a předělávku mapy Q3DM17 z minulého dílu.
CPU: i9-9900K + NZXT Kraken X53, MB: GIGABYTE Z390 D, MEMORY: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, VGA: GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G, DVDRW: ASUS SDRW-08U9M-U, HDD: SSD Samsung 970 EVO 1TB, CASE: NZXT H510 Matte Black, ZDROJ: SilverStone Essential Gold Semi-modular 750W, SOUND: M-Audio M-Track DUO, REPRO: Logitech Z207, MOUSE: Logitech MX Master 3, LCD: Dell SE2417HG, Powered by iPhone 14 Pro 128GB Notebook: ASUS ZenBook UX430UQ-GV218T
- VeVe_350Z
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak v to dufam aj ja 
CPU: C2Q Q9650 + Thermalright Venomous-X, MB: Asus P5E X38 flash to Rampage Formula, RAM: 6GB DDR2 800Mhz Corsair TwinX XMS2 DHX, VGA: Asus GTX 285 TOP, Audio: Creative SB Audigy 2 ZS, HDD: 2x Samsung HD502IJ 500GB, Samsung HD103UJ 1TB, Hitachi 500GB PSU: Enermax Infinity 650W, Case: Fractal Design Define R2 Titanium Grey, LCD: 24" HP LP2475W, Keyb & mouse: Logitech G15 1st gen. + RAZER Naga Molten + Razer Mantis speed, Wheel: Logitech G25
- mr_sheen
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- _raven_
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
pravda ale zase jinej server tomu dal 87% takze to bude zajimavyManchesterUnited píše:já se těšim moc, ale jak je
EDIT:Svůj verdikt PC Gamer zdůvodnil neinspirativní hratelností, zastaralým designem úrovní (na 21. století, příliš "old-school"), nevyužitím příběhové zápletky se Stroggy a absencí botů v multiplayeru. Za klady naopak označil spoustu akce, vizuální zpracování a předělávku mapy Q3DM17 z minulého dílu.
- Joži
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
http://www.gamezone.cz/Clanek.asp?idC=14601 tak a je to průser ... myslím že dopadne ještě hůý než DooM3 což taky nebyl uspěch .. ale 70% od Gameru ??? to už musí bejt paskvil 
- karf
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
já bych to tak kriticky neviděl. jestli tam bude multiplayer a půjde to i na ne úplně high end počítačích, tak se rychle rozšíří a po singlu neštěkne ani pes.
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- NooXy
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Quake 4 ?!!
Já jen doufám že to nedopadne jako s doomem 3 ! Jestli je pravda co napsal americký PC GAMER, tak tedy bůh s ID Software! 
AMD Phenom II X6 1090T Sixcore 3,21GHz (AM2+) ASUS M3N-HT Deluxe Mempipe, 6GB RAM DDR2 800, ASUS Radeon R9 270X, Corsair VX 450w, Case Thermaltake Eclipse DV, http://uloz.to/526693/thermaltake-pc.zip
- mr_sheen
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Quake 4 ?!!
nechci flamovat ...ale jak to dopadlo z D3? v PC gameru dostal dost vysoke hodnoceni..NooXy píše:Já jen doufám že to nedopadne jako s doomem 3 ! Jestli je pravda co napsal americký PC GAMER, tak tedy bůh s ID Software!
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
- Rajče
- Mírně pokročilý

- karf
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
kvůli HW nebo něčemu jinému? Samotný Q3 byl vydanej v době, kdy na něj nestačil průměrnej komp natož high end.Digitaldoom píše:každopádně pochybuji že se to nějak významě rozšíří ... UT2004 nebo UT3 vypada daleko hratelněji
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Souhlasim s Karfem, HW by v tomhle pripade nemel bejt problem, cokoliv co smrdí ID softem bylo myšleny spíš na budoucí HW 
Jinak debatovat tu v tyhle chvili o tom jestli bude Q4 rozsirenejsi nez UT je nesmyslny, až to bude venku, tak se uvidí ....
Jinak debatovat tu v tyhle chvili o tom jestli bude Q4 rozsirenejsi nez UT je nesmyslny, až to bude venku, tak se uvidí ....
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- karf
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Maxtor
- Začátečník

-
Co si budem povidat.. UT se na Q3 nemuze hrabat ani ve snu.. myslim tedy co se tyce multiplayer game.. Nebo teda ono se to spise neda srovnavat.. Q3 je o rychlosti a UT je uplne o necem jinym.. muj osobni nazor je, ze ty jejich trapny areny jsou pro deti.. 
Nicmene musim uznat, ze po shlednuti toho MP videa jsem dost zklamany.. hra vypada svizne, grafika urcite bude na urovni, ale nejak jsem nepochopil ty zbrane.. pripadaji mi prinejmensim podivne a trapne..
Nicmene musim uznat, ze po shlednuti toho MP videa jsem dost zklamany.. hra vypada svizne, grafika urcite bude na urovni, ale nejak jsem nepochopil ty zbrane.. pripadaji mi prinejmensim podivne a trapne..
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
no vidíš a já bych zase řekl že je to přesně naopak ...quake je takový nudný pomalý a techologicky horší kdežto UT je rychlé svižné perveftně technicky a nenáročně zpracovanéMaxtor píše:Co si budem povidat.. UT se na Q3 nemuze hrabat ani ve snu.. myslim tedy co se tyce multiplayer game.. Nebo teda ono se to spise neda srovnavat.. Q3 je o rychlosti a UT je uplne o necem jinym.. muj osobni nazor je, ze ty jejich trapny areny jsou pro deti..
a zbraně u UT jsou udělaný skvěle kdežto u Q je to takový divný
každý máme jiný názor
s přibívajícím Infem o Q4 docházím k přesvědčení že si nebudu touto hrou ani opotřebovávat HW tzn nebudu ji ani instalovat ...
- Maxtor
- Začátečník

-
Evidentne jsi quaka nikdy online nehral a o modech nic nevis.. ale to je jedno.. jen ze to podavas jako jasnou vec.. tohle neni vec rozepre.. tohle proste a mozna bohuzel fakt..Digitaldoom píše:...quake je takový nudný pomalý a techologicky horší kdežto UT je rychlé svižné...
Nic to ale nemeni na tom, ze ten Q4 vypada fakt divne.. jsem byl natesenej jak maly decko a moc nadsenej z toho zatim nejsem.. no co.. ale spon si muzu jeste dat pauzu s upgradem..
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
no to tvrdíš ty že je to tak já můžu zase uplně klidně trvdit že o UT je to taky takMaxtor píše:Evidentne jsi quaka nikdy online nehral a o modech nic nevis.. ale to je jedno.. jen ze to podavas jako jasnou vec.. tohle neni vec rozepre.. tohle proste a mozna bohuzel fakt..Digitaldoom píše:...quake je takový nudný pomalý a techologicky horší kdežto UT je rychlé svižné...
Nic to ale nemeni na tom, ze ten Q4 vypada fakt divne.. jsem byl natesenej jak maly decko a moc nadsenej z toho zatim nejsem.. no co.. ale spon si muzu jeste dat pauzu s upgradem..
BTW: no kvůly pitomímu quake4 bych neupgradoval stejně jako nechápu upgrade kvůly Doom3 ... stejně jsem většinou neviděl nikoho kdo by tu hru kupoval společně s tím PC ... hlavně že každej chtěl aby mu tam chodil ...
- Rajče
- Mírně pokročilý

No, hrál jsem oboje (Q celkem dost) a imho je to přesně naopak...Q3 je o rychlosti...ale co člověk, to názor...Digitaldoom píše:no vidíš a já bych zase řekl že je to přesně naopak ...quake je takový nudný pomalý a techologicky horší kdežto UT je rychlé svižné perveftně technicky a nenáročně zpracované![]()