Quake 4

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
VeVe_350Z
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Quake 4

Příspěvek od VeVe_350Z »

Tak to konecne zachvilu vide konkretne 18.okt. No co, ako sa tesite?
CPU: C2Q Q9650 + Thermalright Venomous-X, MB: Asus P5E X38 flash to Rampage Formula, RAM: 6GB DDR2 800Mhz Corsair TwinX XMS2 DHX, VGA: Asus GTX 285 TOP, Audio: Creative SB Audigy 2 ZS, HDD: 2x Samsung HD502IJ 500GB, Samsung HD103UJ 1TB, Hitachi 500GB PSU: Enermax Infinity 650W, Case: Fractal Design Define R2 Titanium Grey, LCD: 24" HP LP2475W, Keyb & mouse: Logitech G15 1st gen. + RAZER Naga Molten + Razer Mantis speed, Wheel: Logitech G25
ManchesterUnited
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ManchesterUnited »

já se těšim moc, ale jak je
tady napsáno tak první ohodnocení nic moc.... snad to bdue lepší....

EDIT:
Svůj verdikt PC Gamer zdůvodnil neinspirativní hratelností, zastaralým designem úrovní (na 21. století, příliš "old-school"), nevyužitím příběhové zápletky se Stroggy a absencí botů v multiplayeru. Za klady naopak označil spoustu akce, vizuální zpracování a předělávku mapy Q3DM17 z minulého dílu.
CPU: i9-9900K + NZXT Kraken X53, MB: GIGABYTE Z390 D, MEMORY: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, VGA: GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G, DVDRW: ASUS SDRW-08U9M-U, HDD: SSD Samsung 970 EVO 1TB, CASE: NZXT H510 Matte Black, ZDROJ: SilverStone Essential Gold Semi-modular 750W, SOUND: M-Audio M-Track DUO, REPRO: Logitech Z207, MOUSE: Logitech MX Master 3, LCD: Dell SE2417HG, Powered by iPhone 14 Pro 128GB Notebook: ASUS ZenBook UX430UQ-GV218T
VeVe_350Z
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VeVe_350Z »

Tak v to dufam aj ja :)
CPU: C2Q Q9650 + Thermalright Venomous-X, MB: Asus P5E X38 flash to Rampage Formula, RAM: 6GB DDR2 800Mhz Corsair TwinX XMS2 DHX, VGA: Asus GTX 285 TOP, Audio: Creative SB Audigy 2 ZS, HDD: 2x Samsung HD502IJ 500GB, Samsung HD103UJ 1TB, Hitachi 500GB PSU: Enermax Infinity 650W, Case: Fractal Design Define R2 Titanium Grey, LCD: 24" HP LP2475W, Keyb & mouse: Logitech G15 1st gen. + RAZER Naga Molten + Razer Mantis speed, Wheel: Logitech G25
mr_sheen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr_sheen »

ja se tesim hodne,aspon se pc zapoti:)
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
_raven_
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od _raven_ »

ManchesterUnited píše:já se těšim moc, ale jak je
tady napsáno tak první ohodnocení nic moc.... snad to bdue lepší....

EDIT:
Svůj verdikt PC Gamer zdůvodnil neinspirativní hratelností, zastaralým designem úrovní (na 21. století, příliš "old-school"), nevyužitím příběhové zápletky se Stroggy a absencí botů v multiplayeru. Za klady naopak označil spoustu akce, vizuální zpracování a předělávku mapy Q3DM17 z minulého dílu.
pravda ale zase jinej server tomu dal 87% takze to bude zajimavy :-D :-D
Joži
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joži »

prebdene noci so sluchatkami na usiach a novy hw :)
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

http://www.gamezone.cz/Clanek.asp?idC=14601 tak a je to průser ... myslím že dopadne ještě hůý než DooM3 což taky nebyl uspěch .. ale 70% od Gameru ??? to už musí bejt paskvil :(
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

já bych to tak kriticky neviděl. jestli tam bude multiplayer a půjde to i na ne úplně high end počítačích, tak se rychle rozšíří a po singlu neštěkne ani pes.
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

karf píše:já bych to tak kriticky neviděl. jestli tam bude multiplayer a půjde to i na ne úplně high end počítačích, tak se rychle rozšíří a po singlu neštěkne ani pes.
každopádně pochybuji že se to nějak významě rozšíří ... UT2004 nebo UT3 vypada daleko hratelněji ;)
NooXy
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Quake 4 ?!!

Příspěvek od NooXy »

Já jen doufám že to nedopadne jako s doomem 3 ! Jestli je pravda co napsal americký PC GAMER, tak tedy bůh s ID Software! :sad:
AMD Phenom II X6 1090T Sixcore 3,21GHz (AM2+) ASUS M3N-HT Deluxe Mempipe, 6GB RAM DDR2 800, ASUS Radeon R9 270X, Corsair VX 450w, Case Thermaltake Eclipse DV, http://uloz.to/526693/thermaltake-pc.zip
mr_sheen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Quake 4 ?!!

Příspěvek od mr_sheen »

NooXy píše:Já jen doufám že to nedopadne jako s doomem 3 ! Jestli je pravda co napsal americký PC GAMER, tak tedy bůh s ID Software! :sad:
nechci flamovat ...ale jak to dopadlo z D3? v PC gameru dostal dost vysoke hodnoceni..:),ale tech 70% to je dost malo..:(
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

Ale no tak :roll: ...přece se nemůže brát ohled na první recenzi...počkejte, až to budem moct mít možnost oteestovat sami...Pamatuju si, jak dopadal v recenzích první Quake a teď je z něho v podstatě legenda...
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

Digitaldoom píše:každopádně pochybuji že se to nějak významě rozšíří ... UT2004 nebo UT3 vypada daleko hratelněji ;)
kvůli HW nebo něčemu jinému? Samotný Q3 byl vydanej v době, kdy na něj nestačil průměrnej komp natož high end.
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Souhlasim s Karfem, HW by v tomhle pripade nemel bejt problem, cokoliv co smrdí ID softem bylo myšleny spíš na budoucí HW :)

Jinak debatovat tu v tyhle chvili o tom jestli bude Q4 rozsirenejsi nez UT je nesmyslny, až to bude venku, tak se uvidí ....
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

trailer:
http://www.gamezone.cz/Clanek.asp?idC=14475
má to asi 16MB

je potřeba zůstat v klidu :-)
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Co si budem povidat.. UT se na Q3 nemuze hrabat ani ve snu.. myslim tedy co se tyce multiplayer game.. Nebo teda ono se to spise neda srovnavat.. Q3 je o rychlosti a UT je uplne o necem jinym.. muj osobni nazor je, ze ty jejich trapny areny jsou pro deti.. :(
Nicmene musim uznat, ze po shlednuti toho MP videa jsem dost zklamany.. hra vypada svizne, grafika urcite bude na urovni, ale nejak jsem nepochopil ty zbrane.. pripadaji mi prinejmensim podivne a trapne.. :(
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Maxtor píše:Co si budem povidat.. UT se na Q3 nemuze hrabat ani ve snu.. myslim tedy co se tyce multiplayer game.. Nebo teda ono se to spise neda srovnavat.. Q3 je o rychlosti a UT je uplne o necem jinym.. muj osobni nazor je, ze ty jejich trapny areny jsou pro deti.. :(
Nicmene musim uznat, ze po shlednuti toho MP videa jsem dost zklamany.. hra vypada svizne, grafika urcite bude na urovni, ale nejak jsem nepochopil ty zbrane.. pripadaji mi prinejmensim podivne a trapne.. :(
no vidíš a já bych zase řekl že je to přesně naopak ...quake je takový nudný pomalý a techologicky horší kdežto UT je rychlé svižné perveftně technicky a nenáročně zpracované :)
a zbraně u UT jsou udělaný skvěle kdežto u Q je to takový divný ;)
každý máme jiný názor :)

s přibívajícím Infem o Q4 docházím k přesvědčení že si nebudu touto hrou ani opotřebovávat HW tzn nebudu ji ani instalovat ...
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Digitaldoom píše:...quake je takový nudný pomalý a techologicky horší kdežto UT je rychlé svižné...
Evidentne jsi quaka nikdy online nehral a o modech nic nevis.. ale to je jedno.. jen ze to podavas jako jasnou vec.. tohle neni vec rozepre.. tohle proste a mozna bohuzel fakt..
Nic to ale nemeni na tom, ze ten Q4 vypada fakt divne.. jsem byl natesenej jak maly decko a moc nadsenej z toho zatim nejsem.. no co.. ale spon si muzu jeste dat pauzu s upgradem.. :-D
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Maxtor píše:
Digitaldoom píše:...quake je takový nudný pomalý a techologicky horší kdežto UT je rychlé svižné...
Evidentne jsi quaka nikdy online nehral a o modech nic nevis.. ale to je jedno.. jen ze to podavas jako jasnou vec.. tohle neni vec rozepre.. tohle proste a mozna bohuzel fakt..
Nic to ale nemeni na tom, ze ten Q4 vypada fakt divne.. jsem byl natesenej jak maly decko a moc nadsenej z toho zatim nejsem.. no co.. ale spon si muzu jeste dat pauzu s upgradem.. :-D
no to tvrdíš ty že je to tak já můžu zase uplně klidně trvdit že o UT je to taky tak :) tak vidíš že je to věc rozepře pro někoho (třeba mě) je Quake MP kravina pomalý a nudný s divnýma zbraněma a UT je opro něj supr Hra pro tebe je to zase naopak :) prostě tohle je jediná věc která je oprvadu tak a nelze se o ní přít :);)

BTW: no kvůly pitomímu quake4 bych neupgradoval stejně jako nechápu upgrade kvůly Doom3 ... stejně jsem většinou neviděl nikoho kdo by tu hru kupoval společně s tím PC ... hlavně že každej chtěl aby mu tam chodil ... :)
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

Digitaldoom píše:no vidíš a já bych zase řekl že je to přesně naopak ...quake je takový nudný pomalý a techologicky horší kdežto UT je rychlé svižné perveftně technicky a nenáročně zpracované :)
No, hrál jsem oboje (Q celkem dost) a imho je to přesně naopak...Q3 je o rychlosti...ale co člověk, to názor...
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“