Nedostupnost disků Samsung?
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- Mate07
- Nováček

Nedostupnost disků Samsung?
Scháním HDD Samsung 1614C a v žádném e-shopu jej namají(většinou nemají žádný). Např. u CC je u všech HDD Samsung termín dodání neznámý. V nějaké diskuzi psali o krachu dodavatele těchto disků do ČR. Víte prosím někdo bližší informace? Díky.
- Anduril
- Začátečník

Re: Nedostupnost disků Samsung?
Tyy jo, no v alfě je taky nemají, takže snad se brzo najde někdo, kdo to začne dovážetMate07 píše:Scháním HDD Samsung 1614C a v žádném e-shopu jej namají(většinou nemají žádný). Např. u CC je u všech HDD Samsung termín dodání neznámý. V nějaké diskuzi psali o krachu dodavatele těchto disků do ČR. Víte prosím někdo bližší informace? Díky.
HP nx7400 EY505ES
- vini
- Nováček

-
Měl jsem štěstí
Minulý týden jsem našel obchod na netu kde měli ještě dva Samsungy 200GB SATAII NCQ na skladě jinak všude nedostupný. Tak jsem zrušil objednávku u jiného e-schopu a objednal na digidiskont.cz. Jakou jsem měl velkou radost, když mi za dva dny přišel, vám ani nemůžu popsat. Už jsem ho scháněl dlouho.
Zdarec všem.
Zdarec všem.
AMD Opteron 144(@245*9)2,2 GHz(zatim) ,MSI K8N nForce 4 SLI Platinum, Inno3D 6800GT,2*512 DDR Transcend 2.5,Seagate Barracuda SATA I 120GB,Samsung 200GB SATAII NCQ; CD-ROM Toshiba,DVD LG,FDD,Cooling by Zalman,LC 550W
- aless
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ja jsem nakup 2x 250GB samsugnů řešil přes mawu z nemecka, dělal nedávno takovou akci . V čr sou samsungi už minimálně měsíc nedostupný. Holt kvalitní zboží jde rychle na prodej a k nám se to nedostává.
AMD Opteron 144@2.86GHz , DFI nf4 ULTRA-D@SLI , 1GB kit OCZ PC3200 EL platinum rev2. , Leadtek 6600 256MB, 2x 250GB SAMSUNG SATA2 NCQ RAID 0 , LC Power 550W black, Chieftec DA-01-SLD , LiteON SOHW 1693S.
- Mate07
- Nováček

Re: Měl jsem štěstí
Díky za info. Kouknul jsem na digidiskont a byly tam poslední dvavini píše:Minulý týden jsem našel obchod na netu kde měli ještě dva Samsungy 200GB SATAII NCQ na skladě jinak všude nedostupný. Tak jsem zrušil objednávku u jiného e-schopu a objednal na digidiskont.cz. Jakou jsem měl velkou radost, když mi za dva dny přišel, vám ani nemůžu popsat. Už jsem ho scháněl dlouho.
Zdarec všem.
- Zdenek Teska
- Začátečník

- Highlander
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Bomba
- Začátečník

- Zdenek Teska
- Začátečník

- Zivan
- Začátečník