Nedostupnost disků Samsung?

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
Mate07
Nováček
Nováček

Nedostupnost disků Samsung?

Příspěvek od Mate07 »

Scháním HDD Samsung 1614C a v žádném e-shopu jej namají(většinou nemají žádný). Např. u CC je u všech HDD Samsung termín dodání neznámý. V nějaké diskuzi psali o krachu dodavatele těchto disků do ČR. Víte prosím někdo bližší informace? Díky.
Anduril
Začátečník
Začátečník

Re: Nedostupnost disků Samsung?

Příspěvek od Anduril »

Mate07 píše:Scháním HDD Samsung 1614C a v žádném e-shopu jej namají(většinou nemají žádný). Např. u CC je u všech HDD Samsung termín dodání neznámý. V nějaké diskuzi psali o krachu dodavatele těchto disků do ČR. Víte prosím někdo bližší informace? Díky.
Tyy jo, no v alfě je taky nemají, takže snad se brzo najde někdo, kdo to začne dovážet :(
HP nx7400 EY505ES
vini
Nováček
Nováček

Měl jsem štěstí

Příspěvek od vini »

Minulý týden jsem našel obchod na netu kde měli ještě dva Samsungy 200GB SATAII NCQ na skladě jinak všude nedostupný. Tak jsem zrušil objednávku u jiného e-schopu a objednal na digidiskont.cz. Jakou jsem měl velkou radost, když mi za dva dny přišel, vám ani nemůžu popsat. Už jsem ho scháněl dlouho.
Zdarec všem.
AMD Opteron 144(@245*9)2,2 GHz(zatim) ,MSI K8N nForce 4 SLI Platinum, Inno3D 6800GT,2*512 DDR Transcend 2.5,Seagate Barracuda SATA I 120GB,Samsung 200GB SATAII NCQ; CD-ROM Toshiba,DVD LG,FDD,Cooling by Zalman,LC 550W
aless
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aless »

ja jsem nakup 2x 250GB samsugnů řešil přes mawu z nemecka, dělal nedávno takovou akci . V čr sou samsungi už minimálně měsíc nedostupný. Holt kvalitní zboží jde rychle na prodej a k nám se to nedostává.
AMD Opteron 144@2.86GHz , DFI nf4 ULTRA-D@SLI , 1GB kit OCZ PC3200 EL platinum rev2. , Leadtek 6600 256MB, 2x 250GB SAMSUNG SATA2 NCQ RAID 0 , LC Power 550W black, Chieftec DA-01-SLD , LiteON SOHW 1693S.
Mate07
Nováček
Nováček

Re: Měl jsem štěstí

Příspěvek od Mate07 »

vini píše:Minulý týden jsem našel obchod na netu kde měli ještě dva Samsungy 200GB SATAII NCQ na skladě jinak všude nedostupný. Tak jsem zrušil objednávku u jiného e-schopu a objednal na digidiskont.cz. Jakou jsem měl velkou radost, když mi za dva dny přišel, vám ani nemůžu popsat. Už jsem ho scháněl dlouho.
Zdarec všem.
Díky za info. Kouknul jsem na digidiskont a byly tam poslední dva :-) Už ho mám doma.
Zdenek Teska
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Zdenek Teska »

Nevíte někdo jak to s těma Samsungama vypadá ? Nějaký nový dovozce se nehlásí? Potřebuji disk a jiný než Samsung nechci.
Phenom2 X3 720/Gigabyte MA770-DS3 rev.1 bios F7 / 2x2GB /Saphire HD4850
DVD RW LG-GSA4082B/WinFast TV 2000 XP/Samsung 160G 7200ot./550W Seasonic
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Highlander »

no já nevim ale já bych si samsung nidky nekoupil.....shitovnejsi disky sis snad vybrat nemohl...
Bomba
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Bomba »

Highlander píše:no já nevim ale já bych si samsung nidky nekoupil.....shitovnejsi disky sis snad vybrat nemohl...
nějaký speciální důvod? :lol: no to bylo možná v minulosti..
Zdenek Teska
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Zdenek Teska »

Highlander píše:no já nevim ale já bych si samsung nidky nekoupil.....shitovnejsi disky sis snad vybrat nemohl...

Děkuji za odpověď :sleepy:
Phenom2 X3 720/Gigabyte MA770-DS3 rev.1 bios F7 / 2x2GB /Saphire HD4850
DVD RW LG-GSA4082B/WinFast TV 2000 XP/Samsung 160G 7200ot./550W Seasonic
Zivan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zivan »

Ja koupil pred 14 dny Samsunga SATA II 200GB na Cybexu, ale cekal jsem na nej mesic. Nejaky na zacatku tydne byly i v CC.
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“