PROJECT: Toxic mod by Xan HOTOVO final photo on page 20
Moderátor: L4mka
- mOOder
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
!
Pekny moc pekny , jako vzdy . ale pripada mi ten predek nevyrazny . mozna nejakou tresnicku na CASu . 
PC 1: MB ASUS M2N-SLI Deluxe , CPU AMD Athlon 64 X2 4800+ EE @ 6100+, VGA Asus 4870 900/3700 DDR5 , RAM A-Data 2x1024MB 800Mhz + 2x512MB Geil 800Mhz , HDD Baracuda 1TB SATA2 , DVD-RAM LG 4163b , Zdroj LC-Power 560W TITAN.
- VlasTik
- Začátečník

- $luk
- Začátečník

Celkově je to velice zajímavé, je na tom vidět kus práce.
Ale eště by to něco chtělo.
Přesněji: Plexi SUPER, podle mě přesně pasuje do stylu toxic. Expanzka taky dobrá, osvětlení vychytané, vnitřek s vodníkem OK, ve tmě to vypadá sqjele.
Ovšem za světla je tam zepředu a zboku + zvrchu takové "prázdno" - Digitaldoom to vystihl.
Nevím, možná bych přidal nějaký ten soplik....zkus něco vymyslet. 
Takže RESPEKT, ale chce to neusnout na vavřínech a vychytat detaily.
Přesněji: Plexi SUPER, podle mě přesně pasuje do stylu toxic. Expanzka taky dobrá, osvětlení vychytané, vnitřek s vodníkem OK, ve tmě to vypadá sqjele.
Ovšem za světla je tam zepředu a zboku + zvrchu takové "prázdno" - Digitaldoom to vystihl.
Takže RESPEKT, ale chce to neusnout na vavřínech a vychytat detaily.
- dymONE
- Začátečník

Take divne čudo 
Intel Core2Duo E8400™@ 4050MHz (1,3V real in LOAD) >Prime stable< || eVGA 680i SLi A1 (P32) || all fans @ 5V
silent wc system [D-Tek FuZion + GPU + NB + SB + HDD + DDC Ultra+AC top + MCR320QP + Trodas's res + 11/15 Tygon tubing]
4x1024MB A-DATA Vitesta 800+ EE (D9GCT) @ 900MHz 4-4-4-8 (2,2V real) || 2x ASUS 8800GT 512MB SLI
3x WD5000YS - 500GB + Samsung SP2004C-200GB || Samsung SH-S183A || 22" LCD Dell™ E228WFP
Chieftec DA-01B-D - Bigtower || CORSAIR HX620|| Logitech Cordless MX + MX510 + MOMO Racing + DFP
silent wc system [D-Tek FuZion + GPU + NB + SB + HDD + DDC Ultra+AC top + MCR320QP + Trodas's res + 11/15 Tygon tubing]
4x1024MB A-DATA Vitesta 800+ EE (D9GCT) @ 900MHz 4-4-4-8 (2,2V real) || 2x ASUS 8800GT 512MB SLI
3x WD5000YS - 500GB + Samsung SP2004C-200GB || Samsung SH-S183A || 22" LCD Dell™ E228WFP
Chieftec DA-01B-D - Bigtower || CORSAIR HX620|| Logitech Cordless MX + MX510 + MOMO Racing + DFP
- Skodik
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Me se to moc libi, takova ta nedokonalost k tomu imho patri.. a naopak k tomu dodava takovy svizny raz. Proste dobre sladene apod..
Káva, mlýnky na kávu, moka konvice https://www.gourmetkava.cz
- spirit64
- Mírně pokročilý

- =WiSh=
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Mam rad spise uhlazene linie a ucesany design, ale zaroven se nebranim novym napadum a kreativnimu duchu, takze:
+
cely napad je zajimavy, odvaha jit do toho, vodnik, je tam videt ta prace
prace s plexi (opal, expanzka, zajimava a zajimave umistena okna, nozicky, netradicni a pekne tvary oken)
bocnice jsou opravdu povedene, libi se mi napad i provedeni (vetsina modu je jen o jedne bocnici)
ocenuji praci uvnitr case
-
cely provedeni laku
predni celo ( neco tomu chybi, nelibi se mi vytmeleny intake, trosku jsem si tenkrat pri prvnim pohledu vzpomnel na to, jak jsem se v materske skolce ucil s plastelinou a ten kominek mi ne a ne drzet )
celkove :69%
+
-
celkove :69%
- Stoobi
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Abych byl úpřímný (a nechci tě urazit), ale v celkovém pohledu mi to boužel taky nějak nesedí. Především už zmiňovaná přední část, která je neuvěřitelně prázdná. Takovej předek by se spíš hodil k elegantnímu modu, kamstealth mechaniky bezpochyby patří, ale tady by to chtělo nějak zvýraznit. Ještě máš cca. 4dny čas, tak zkus ještě něco vymyslet...
Ale jinak detaily jsou moc pěkně propracovaný...obětoval jsi tomu opravdu dost času, takže bych hodnotil spíše kladně, až na ten předek, no...
Ode mě to je tak 8/10, když vylepšíš předek, tak 9/10
Ode mě to je tak 8/10, když vylepšíš předek, tak 9/10
- Xan
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
2 Vlastik: je to vlastně moje druhá case ale ta prvni byla hodne jedoducha takze na týhle sem se ucil spoustu věci no některý se mě nepovedly tak jak bych potreboval. Chtěl sem hlavně udělat tichej comp. predek sem chtel celej zaslizovat ale bohuzel se me nepovedlo udelat sliz tak jak bych potreboval
snažim se dělat všechno jinak než jak to dělaj ostatní (okna,opalený plexi, plexi z venku,a sposta věcí který sem na jinech case neviděl) občas to vypada dobře ale někdy ne třeba ta barva nechtěl sem to dělat sprejem protože mě ty přechdy přišly moc elegantní tak sem rozdělal sprej a barvu sem tam natřel štětcem. Je fakt že bych na tomhle modu moch jeste něco udělat ale už mam v hlavě zase jinou case těšim se až ji budu dělat
2all zkusim jeste ten predek poresit snad me neco napadne
2all zkusim jeste ten predek poresit snad me neco napadne
- master88
- Začátečník

jooo pekny moc... je tam par veci co bych mozna jeste doladil
ale mit tohle vedle sebe na stolku nestezuju si
8/10
AMD64 3800+ X2 (AC freezer 64 PRO ), Leadtek 8600 GTS (Zalman VF900), 2x1024MB 400MHz Corsair 3L, DFI lanparty NF4 UT-D rev.2 (Thermalright HR-05 SLI), Seagate 250GB + 200GB SATA (2x Silentmax HDD silencer), Akasa 460W, Tt Tsunami
Octavia II 2.0 TDI powah
Octavia II 2.0 TDI powah
- Stoobi
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
no podle mě je to takový 50:50 když se mu to povede tak super ale je tu nemalá šance že se to nepovede a to by nebylo dobrýStoobi píše:jen takovej nápad. Co kdybys udělal ještě ten sliz, co máš nahoře u toho držadla a tím polil předek, myslím takovej stékanec od shora...to by mohlo dost pomoct...
- Xan
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
2stoobi to sem chtel udelat jenomze ten sliz skoru vubec nestejká je to moc hstý ale kdyby nekdo vedel jak naredit tavný lepidlo tak muzete rictDigitaldoom píše:no podle mě je to takový 50:50 když se mu to povede tak super ale je tu nemalá šance že se to nepovede a to by nebylo dobrýStoobi píše:jen takovej nápad. Co kdybys udělal ještě ten sliz, co máš nahoře u toho držadla a tím polil předek, myslím takovej stékanec od shora...to by mohlo dost pomoct...faktem je že ten mod je hotov a kdyby to chtěl vpředu oživit tak možnosti LCD,přidat nějaký kudrliky apod vyžadují zásah do case
btw tet sem vypnul fan na radiatoru a mam 39C° v klidu jeste to zkusim pri halfoj
- Huggi
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
a to lepidlo smichat..s voskem nebo necim takovym co tuhne pomalejc?...bo nakym lepidlem..
jinak Case se mi hodne libi..jen to chce dodelat ten predek...me by se tam treba ibilo kdyby si t ykrytky mechanik udella z toho opalenyho plexi nabarvenyho jako je ten predek ted..ale ze by to nebylo tak..'placaty'
..
+ale na stul bych si to nedal..na me to je moc barevny
teda spis zelena neni moje oblibena .)
jinak Case se mi hodne libi..jen to chce dodelat ten predek...me by se tam treba ibilo kdyby si t ykrytky mechanik udella z toho opalenyho plexi nabarvenyho jako je ten predek ted..ale ze by to nebylo tak..'placaty'
..
+ale na stul bych si to nedal..na me to je moc barevny
- Maxtor
- Začátečník

-
- Woyta
- Středně pokročilý

Spis svickovej gel
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
- master88
- Začátečník

- Digitaldoom
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Xan
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- sheriff.wiggum
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: