diki za info..
inak sorry ak som to opisal ako lama ale fakt ma nic lepsie nenapadlo.. ziadny konkretny nazov.
P.S. neni to asi dolezite ale karta je Inno3D GeForce 6600
Moderátoři: Walker1134, Wilik

To si reklamoval kde preboha ??Spirit píše:velmi zalezi kde sa reklamuje... Mne uz zreklamovali hafo grafik a dosiek ktore boli v takom stave ze by ste neveriliOcmudena doska, Vmody na grafikach, chybajuce seriove cislo karty, neoriginalny chladic, pajkovany konektor atd.

kde? v kosiciach mame taku dobru firmu Imperio... A tu neide o to ze by si to nevsimli, jasne ze ma zakazdym upozornili ze toto chyba, tamtoo je znicene atd.MaTTo S píše:To si reklamoval kde preboha ??Spirit píše:velmi zalezi kde sa reklamuje... Mne uz zreklamovali hafo grafik a dosiek ktore boli v takom stave ze by ste neveriliOcmudena doska, Vmody na grafikach, chybajuce seriove cislo karty, neoriginalny chladic, pajkovany konektor atd.
Lebo ani slabozraky clovek by nevyreklamoval kartu s neoriginalnym chladicom , VMODOM , pajkovany konektro ak to neni poznat tak OK a ocmudene dosky tak to ej v pohode ... aj mne ked trochu uhorel mosfet na GK tak bol hnedy plosak a aj to som im napisal do zavady a bolo .

mozem ta ujistit ze je....Nemam najmensi dovod tvrdit zamerne nepravdufree666 píše:2 Spirit: Co dodat, navrhuju aby sis zmenil nick na Reklamační GURUprotoze tohle svet nevidel a pes nezral...a jestli je aspon pulka z toho pravdy, tak by sis nick Reklamační GURU fakt zaslouzil