GK a dosticka na ktorej je vsetko osadene (plosak)

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
Othrondir
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

GK a dosticka na ktorej je vsetko osadene (plosak)

Příspěvek od Othrondir »

caute ludia.. tou dostickou myslim skratka dosku do ktorej je vsadene GPU pamete obvody a vsetko.. neviete z coho je ta dosticka? a vadi GK ked som ju troska ale fakt len troska osuchal a zodrel pri srobovany do PC? lebo ta GK co mam je dost velka a neslo to tam nijak uistit iba s tym ze som musel trocha oskret du dosticku.. ale to len z boku a na krajicku.. ja mam totizto taky patent v bedni na zaistenie tych kariet az z toho hlava boli.... :(

diki za info..

inak sorry ak som to opisal ako lama ale fakt ma nic lepsie nenapadlo.. ziadny konkretny nazov.

P.S. neni to asi dolezite ale karta je Inno3D GeForce 6600
Naposledy upravil(a) Othrondir dne pát 14. říj 2005, 20:12, celkem upraveno 1 x.
decried
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od decried »

Ta dosticka by mala byt zo sklotextitu, na ktorom je medena vrstva a cele do hromady sa to nazyva kuprextit. Ale mi tomu hovorime PCB (printed circuit board) alebo plosak.
Naposledy upravil(a) decried dne pát 14. říj 2005, 20:14, celkem upraveno 1 x.
Make it idiot proof and someone will make a better idiot.
Othrondir
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Othrondir »

tak jo diky... :-) tak a ked som ten plosak malinko oskrel ako som to tam montoval tak to vadi?

dik
decried
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od decried »

Ked si neoskrel obvody tak by to nemalo vadit.
Make it idiot proof and someone will make a better idiot.
Othrondir
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Othrondir »

nie neoskrel.. fak len z boku... malinko...
lebo ta GK je dnes cerstva tak preto sa o nu bojim
tovr1203
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tovr1203 »

Tak to musíš poznat sám jestli to vadí nebo ne ... funguje nebo nefunguje?
Jestli funguje tak není co řešit.
PC: Ryzen5 1600; MSI B350 Tomahawk; 2x4GB + 2x8GB; Gigabyte GTX 1050Ti OC; Kingston 120GB SSDnow300V + Seagate 1TB + Samsung F1 500GB; LG GH20LS10 black (SATA); GMC H-60 Phoong; EVGA supernova 550 G3; Asus 28" TUF gaming V289Q
konzole: PS5
MaTTo S
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od MaTTo S »

uz by som tu graficku radsej nereklamoval .... lebo aj maly skrabancek im vadi a ne to odrety plosak ...
ThinkPad T430s@i7 16GBRAM + ThinkPad Tablet 64GB + ThinkPad X220@i7 8GBRAM .
Think service engineer .
Allatutti
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Allatutti »

myslim ze na reklamacke neuspejes, proste ti reknou ze je mechanicky poskozena a CAO :listen:
bum.no1
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bum.no1 »

tos ještě neviděl moje GPU chudák už asi nemá kraje (ale GK jede) já vůl montoval 250g chladič na sucho :oops:
AMD 3000+ 892 MBram 410Mhz MB MSI K2N2 ULTRA 2
NV6600GT 580@1130 22"monitor :-)
SB audigy 2X50Wrepro 3 pásma + zes. TECHNICS
Spirit
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Spirit »

velmi zalezi kde sa reklamuje... Mne uz zreklamovali hafo grafik a dosiek ktore boli v takom stave ze by ste neverili :) Ocmudena doska, Vmody na grafikach, chybajuce seriove cislo karty, neoriginalny chladic, pajkovany konektor atd. :)
MaTTo S
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od MaTTo S »

Spirit píše:velmi zalezi kde sa reklamuje... Mne uz zreklamovali hafo grafik a dosiek ktore boli v takom stave ze by ste neverili :) Ocmudena doska, Vmody na grafikach, chybajuce seriove cislo karty, neoriginalny chladic, pajkovany konektor atd. :)
To si reklamoval kde preboha ??
Lebo ani slabozraky clovek by nevyreklamoval kartu s neoriginalnym chladicom , VMODOM , pajkovany konektro ak to neni poznat tak OK a ocmudene dosky tak to ej v pohode ... aj mne ked trochu uhorel mosfet na GK tak bol hnedy plosak a aj to som im napisal do zavady a bolo .
ThinkPad T430s@i7 16GBRAM + ThinkPad Tablet 64GB + ThinkPad X220@i7 8GBRAM .
Think service engineer .
Othrondir
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Othrondir »

ale ja som fakt malilinko oskrel iba ten plosak.. nic sa nedeje...
gk ide v pohode zatial nic sa nedeje... len som sa pytal ci sa nic nestane..
:)
Spirit
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Spirit »

MaTTo S píše:
Spirit píše:velmi zalezi kde sa reklamuje... Mne uz zreklamovali hafo grafik a dosiek ktore boli v takom stave ze by ste neverili :) Ocmudena doska, Vmody na grafikach, chybajuce seriove cislo karty, neoriginalny chladic, pajkovany konektor atd. :)
To si reklamoval kde preboha ??
Lebo ani slabozraky clovek by nevyreklamoval kartu s neoriginalnym chladicom , VMODOM , pajkovany konektro ak to neni poznat tak OK a ocmudene dosky tak to ej v pohode ... aj mne ked trochu uhorel mosfet na GK tak bol hnedy plosak a aj to som im napisal do zavady a bolo .
kde? v kosiciach mame taku dobru firmu Imperio... A tu neide o to ze by si to nevsimli, jasne ze ma zakazdym upozornili ze toto chyba, tamtoo je znicene atd. :) ale zakazdym to poslali a povedali ze uvidime.. A vacsinou ked to uz poslu (u nas do blavy), tak tam sa tym uz velmi nezapodievaju a automaticky zreklamuju... (nie je to vsak pravidlo). Uvediem priklad. r9550 po Vmod bezproblemov. 2x r9550 som vymenil pretoze sla slabo taktovat.. 8) r9800pro pajkovany konektor (kratsi) + neoriginalne uchytky (ten chladic len tak tak drzal na grafike), ulomene jadro z rozku a chybajuce tie dva pasiky so seriovym cislom... Najprv mi povedali ze to z blavy zaslali s5, lebo ze chyba seriove cislo a v tom pripade bez debaty zasielaju napsat (logicke)... Potom mi vsak vo firme ten veduci povedal ze to dal nejakemu znamemu co robi v HP a ten to napisal na firmu + pohrali sa s papiermi atd.. no a o 10dni mi volali na mobil ze je karta vyreklamovana, ciste novy kusok (2.5ns hynix, r360 8) ) a ked som si ponu dosiel, povedali ze dlhujem flasku tomu technikovi z HP :lol: Tak som kupil ferneta, doniesol im a stastny siel s novucickou grafikou domov, s novou zarukou 2roky :) a novymi nalepkami so seriovym cislom..
Inak tych reklamacii bolo spustu, vybuchnuta zakladka, odpecene disky (zdobropisovane atd..). no neviem, ale ja som nikdy nemal problem ci obavy ze sa nieco nezreklamuje :) moj kamarat co pravidelne tocil rozny hardware a skladal kompy, tak uz v tejto firme ma nejakych 46 reklamacii a len jednu dosku mu nezreklamovali (asus p4c800-e deluxe), zatiekla umela hmota z roztaveneho chladica do agp portu :lol:
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

Spirit píše:...
Boze, co s tim HW delas?!
.
Othrondir
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Othrondir »

dobra haluz co? :lol:
Spirit
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Spirit »

Ja ani nie... ta r9800pro bola toho kamosa...on ju tak doriadil (nevedel sundat original chladic(ozaj to ide tazko) tak odcvakol tie spony kliestami. Pri sundavani toho chladica odlomil z rozku...karta vsak isla. Mne dal ten chladic nech si ho dam na svoju byvalu r9550, tak som odcvakol konektor lebo nepasoval :lol: Nakoniec vysvitlo ze nalepky od karty boli na krabici, ktora bola este u 1. majitela...). r9550 som 2x reklamoval susedovi. Ja vacsinou davam pozor na komponenty... :)
Stepa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stepa »

to Spirit: chlape ses dost hustej borec...ma to nekdo stesti 8)
free666
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od free666 »

2 Spirit: Co dodat, navrhuju aby sis zmenil nick na Reklamační GURU :oops: protoze tohle svet nevidel a pes nezral...a jestli je aspon pulka z toho pravdy, tak by sis nick Reklamační GURU fakt zaslouzil :)
CPU:AMD Sempron64 2800+ OC comin´ soonRAM: 2x Kingmax (SuperRAM :) )DDR 512MB 400Mhz CL 2.5; GPU: MSI NX6600VTD 128MB Diamond@550/1100+PrimeCooler; MB: Epox 8KDA3+(nForce3 250Gb); HDD1: Seagate 40GB 7200rpm; HDD2: Maxtor 80GB, 7200prm, 2MB cache; DVD-ROM: Toshiba SD-M 1712; CD-RW:Plextor 8432;DVD-RW: Toshiba SD-R 5372
Spirit
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Spirit »

free666 píše:2 Spirit: Co dodat, navrhuju aby sis zmenil nick na Reklamační GURU :oops: protoze tohle svet nevidel a pes nezral...a jestli je aspon pulka z toho pravdy, tak by sis nick Reklamační GURU fakt zaslouzil :)
mozem ta ujistit ze je....Nemam najmensi dovod tvrdit zamerne nepravdu :) Kto chce ofotim reklamacne a servisne papiere :roll:
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“