PROJECT: Toxic mod by Xan HOTOVO final photo on page 20

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
VlasTik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od VlasTik »

Xane, je to rozhodně hodně dobrý mod, patřící k těm několika nej modů u nás, máš to fakt originálně udělaný, takový toxic styl jsem ještě neviděl (ale zase tak moc to nesleduju) a je to hodně zajímavý, hlavně to opálený plexi je špicový, nejlepší je na tom ale toxic chlazení a interiér, se kterým jsis pěkně pohrál do všech detailů - toho si fakt cením, že jsi si s tím dal tu těžkou práci a že jsi se na interiér nevykašlal, tak jak je u některých modderů zvykem. Ale k dokonalosti tomu chybý ještě dodělat venek (hlavně čelo a strop), tam by na tom šlo ještě hodně zapracovat a nějakou tu "prasárnu" tam ješte napáchat :), vím, že teď už nemáš čas kvůli polsku a invexu, ale ješte bych na tom pak zapracoval, taky něco udělej s tou nic neříkající "malbou" na case, jak už tady bylo řečeno, takže rozhodně na "HOTOVO" to ještě není.
LuckeR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LuckeR »

Je to moc pekna praca ... jednoducho dal si si na tom zabrat ... ale tie farby mi tam nejak nesadlo este po tome ale ked sito fotil von na tej trave ...
ale naozaj moc pekne :twisted:
no_-_name
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od no_-_name »

zkouseli jste nekdo michat sliz nejak takhle?
http://www.madsci.org/experiments/archi ... 14.Ch.html
podle me by to mohlo ztuhnout ne ?
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

tak dneska sem zkusil neco udelat s tim vrchem a chci vedet co si o tom myslíte me se to nejak nezdá :( (je to tam jen polozený)
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Abych byl upřímný, tak se mi to pořád úplně nezdá... :oops: Asi to je hlavně tím, že to je moc pravidelný...chce to jen tak nahodile. A nevím, jestli zrovna to plexi je to pravé řešení... :? :sad:
Dj´ Frodo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dj´ Frodo »

ja bychz nerek ze je to az tak spatny vipada to vcelku lip nez kdyz to bylo prazdny.
PC: CPU: AMD Sempron64bit 2600+ (1,6Ghz@2Ghz) MB: MSI K8N Neo GPU: Ati Radeon 9200 128Mb RAM: 256Mb DDR 333Mhz HDD: WD-20Gb, Seagate Baracunda 80Gb OS: Windows XP prof.
JohnyX
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JohnyX »

je to docela pekny ale nelibi se mi ze je to pruhledny a chce to rozlozit trochu "nesoumerne"
CPU:AMD AthlonXP 1800+@1,5GHz RAM:256Mb PC133 GPU:GForce FX5200 64Mb HDD:QuantumFireball 20,5Gb DVD:SONY DVD/CD-RW FDD:Shit PowerSource: 350W Forton Case:Noname WI-FI: D-Link DWL-510
Dj´ Frodo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dj´ Frodo »

dobry by bylo kdyby treba i to plexi trochu teklo po ty case. nejak jako aby se trochu rozteklo.
PC: CPU: AMD Sempron64bit 2600+ (1,6Ghz@2Ghz) MB: MSI K8N Neo GPU: Ati Radeon 9200 128Mb RAM: 256Mb DDR 333Mhz HDD: WD-20Gb, Seagate Baracunda 80Gb OS: Windows XP prof.
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

puvodni plan byl ze to tam ruzne rozhazim ale to nebylo on at ak sem si rek ze vlaste okna sou taky docela preavidelný tak ze to udelam stejne problem je ze se invex blizi a ja nemam zadnej napad co tam dat lejt tam nejakej sliz je dost ryskantní protoze se bojim ze kdyby se to nepovedlo a ja to mel sundat tak to muze strhnout barvu a tu ja uz nemam :(
LuckeR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LuckeR »

ja neviem nejak mi to tam nesedi :-S mozno malo slizke ... keby tam boli nejake frck zelenej ... :wink:
JohnyX
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JohnyX »

hod tam sokl z nosu a mas bezkonkurencne nejlepsi sliz:D
CPU:AMD AthlonXP 1800+@1,5GHz RAM:256Mb PC133 GPU:GForce FX5200 64Mb HDD:QuantumFireball 20,5Gb DVD:SONY DVD/CD-RW FDD:Shit PowerSource: 350W Forton Case:Noname WI-FI: D-Link DWL-510
=WiSh=
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od =WiSh= »

...mnooo... a taky vypada trochu divne, jak je toho slizu nahore(u madla) malo... bud to dat uplne pryc, nebo to pokapat vic... takhle to spis vypada, ze si tam jen tak trosku odsmrknul Shrek...
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

no mě se to tam takhle nezdá ... ale zakomponovat to (zapustit) to by nebylo tak špatný ... přední části plexi good zadní 2 části už tam tolik nesedí :)
Lubitel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

predok

Příspěvek od Lubitel »

mne viac nieco chyba na tom predku.
dalo by sa tam dat nieco ako mam ja, len k tomu nemam foto.
mam cez dva krity CD pozicii byrezanu drazku a vyplnenu silikonom. na silikon su z vnutra namierene diody indikatoru vybudenia ktrory snima vystup zvukovej karty. schema je niekde v amaterskom radiu, alebo na internete. silikonu treba asi 1.5 cm vrstvu len tak nacakat aby boli diody dalej a vyzeralo to ze sa silkonovy pas rozsvecuje postupne.
Lubitel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lubitel »

medzi tye pasy chcem dat este displej 4x20 znakov a hned su 2 pozicie esteticke a praktycky vyuzite
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Podle mnozstvi a a uprav plexi by to bylo spis hezci jako ICE mod do modra. Podle mne se to oddaluje od tematu. Poradne to osliznout. To je to co tomu chyby. (podle mne)
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
=WiSh=
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od =WiSh= »

Woyta píše:Podle mnozstvi a a uprav plexi by to bylo spis hezci jako ICE mod do modra. Podle mne se to oddaluje od tematu. Poradne to osliznout. To je to co tomu chyby. (podle mne)
jj souhlas, presne jsi to vystihnul. Btw: ten ICE MOD je cool napad ! :up: 8)
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

tak tet sem jste zkousel to plexi cely odpoledne upravovat a akorat sem to po*ra* tak ze na nejaký dalsí upravy s*e*u a necham to tak hjak to je uz toho mam plný zuby :oops:

// kdybych mel nejakej dobrej nápad tak to samouzdrejme pouziju jenomze mam tet v hlave nejak prazdno :oops:
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Vítej v klubu ničitelů modů...:)

Ale už teď ti z vlastní zkušenosti můžu říci, že se z toho vyspíš a druhej den už ti to nedá... :twisted:
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

jj ja vim ale to je tim invexem kdybych nemal termin tak tohle vubec neresim plexi zahodim a az budu mít náladu tak se na to vrhnu ale tet to proste nejde :x :sad: :( :) :-D
Odpovědět

Zpět na „Projekty“