uroven diskuzi pod clankem
- Yngwie
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
Heh ten predchozi prispevek jsem psal ja
...nevim jak jsem se nalogoval na liquidfunka. Plati co bylo receno...jako redaktor (a ted i sefredaktor) si nemuzu dovolit nekomu nadavat (ac bych si nekdy velmi rad ulevil). Doufam, ze jsem to uvedl na pravou miru 
Intel Core i7 3.6GHz, Gigabyte X58, 3x2GB OCZ DDR3 1666MHz, 128GB SSD OCZ + 2xHDD 750GB WesternDigital (RAID), 2xGeForce GTX 285 SLI, SB X-Fi Platinum, Audio: NAD C352+Xavian XN125II+Basso, Razer DiamondBack + Razer ExactMat, HP 30" LCD
- shadow
- Středně pokročilý

- liquidfunk
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
megalol
Tak to teda megalolYngwie píše:Heh ten predchozi prispevek jsem psal ja...nevim jak jsem se nalogoval na liquidfunka. Plati co bylo receno...jako redaktor (a ted i sefredaktor) si nemuzu dovolit nekomu nadavat (ac bych si nekdy velmi rad ulevil). Doufam, ze jsem to uvedl na pravou miru
7800x3d@6800XT
Mé články na Vašem serveru Mé články na Vašem serveru 2
Právě poslouchám http://www.last.fm/user/liquidphunk
Mé články na Vašem serveru Mé články na Vašem serveru 2
Právě poslouchám http://www.last.fm/user/liquidphunk
- Wiruss
- Středně pokročilý

Dobře tohle se možná vyřešilo jako shoda jmen, ale to vůbec to neřešeší mnohokrát příspěvky úplně mimo bez minimální znalosti problému... Když se na hulanově webu objevil čláenk proti PCT bral jsem to dost s nadsázkou a jako dost upravenou pravdu, kterou Radek rád říká,ale od té doby se zaintrsované osoby stále více chovají podle toho jak to Hulán napsal, což je zajímavé a vůbec se to nedá číst...Yngwie píše:Heh ten predchozi prispevek jsem psal ja...nevim jak jsem se nalogoval na liquidfunka. Plati co bylo receno...jako redaktor (a ted i sefredaktor) si nemuzu dovolit nekomu nadavat (ac bych si nekdy velmi rad ulevil). Doufam, ze jsem to uvedl na pravou miru
Prostě poslední dobou mě přijde, že kvalitu příspěvků v diskuzi nejvíce snižují samotní redaktoři. Ano je pravdou, že systém sice ukazuje, že mají pravdu (i když na tento sy. se nedá vůbec spoléhat), ale pokud si to neklikaj sami tak to dělají fanatičtí zastánci PCT co maj častokráte minimální rozhled (ať už o technologiích, ostatních českých i světových mag., ale i o historii PCT)
PS: Je škoda jak vypadá PCT po odchodu Karla, přitom články jsou svými tématy zajímavé se zpracováním je to kolikrát horší, ale věci okolo sráží PCT na úroveň časopisů typu Brsvo...
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele: