uroven diskuzi pod clankem

Zde budeme zveřejňovat, co se chystá v časopise - pište náměty, stížnosti, budeme se snažit vyhovět.
Yngwie
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yngwie »

Heh ten predchozi prispevek jsem psal ja :D ...nevim jak jsem se nalogoval na liquidfunka. Plati co bylo receno...jako redaktor (a ted i sefredaktor) si nemuzu dovolit nekomu nadavat (ac bych si nekdy velmi rad ulevil). Doufam, ze jsem to uvedl na pravou miru 8)
Intel Core i7 3.6GHz, Gigabyte X58, 3x2GB OCZ DDR3 1666MHz, 128GB SSD OCZ + 2xHDD 750GB WesternDigital (RAID), 2xGeForce GTX 285 SLI, SB X-Fi Platinum, Audio: NAD C352+Xavian XN125II+Basso, Razer DiamondBack + Razer ExactMat, HP 30" LCD
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Yngwie píše:Doufam, ze jsem to uvedl na pravou miru 8)
No problem :)
show must go on..
liquidfunk
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

megalol

Příspěvek od liquidfunk »

Yngwie píše:Heh ten predchozi prispevek jsem psal ja :D ...nevim jak jsem se nalogoval na liquidfunka. Plati co bylo receno...jako redaktor (a ted i sefredaktor) si nemuzu dovolit nekomu nadavat (ac bych si nekdy velmi rad ulevil). Doufam, ze jsem to uvedl na pravou miru 8)
Tak to teda megalol :-D Njn redakční kompy.
Wiruss
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wiruss »

Yngwie píše:Heh ten predchozi prispevek jsem psal ja :D ...nevim jak jsem se nalogoval na liquidfunka. Plati co bylo receno...jako redaktor (a ted i sefredaktor) si nemuzu dovolit nekomu nadavat (ac bych si nekdy velmi rad ulevil). Doufam, ze jsem to uvedl na pravou miru 8)
Dobře tohle se možná vyřešilo jako shoda jmen, ale to vůbec to neřešeší mnohokrát příspěvky úplně mimo bez minimální znalosti problému... Když se na hulanově webu objevil čláenk proti PCT bral jsem to dost s nadsázkou a jako dost upravenou pravdu, kterou Radek rád říká,ale od té doby se zaintrsované osoby stále více chovají podle toho jak to Hulán napsal, což je zajímavé a vůbec se to nedá číst...

Prostě poslední dobou mě přijde, že kvalitu příspěvků v diskuzi nejvíce snižují samotní redaktoři. Ano je pravdou, že systém sice ukazuje, že mají pravdu (i když na tento sy. se nedá vůbec spoléhat), ale pokud si to neklikaj sami tak to dělají fanatičtí zastánci PCT co maj častokráte minimální rozhled (ať už o technologiích, ostatních českých i světových mag., ale i o historii PCT)

PS: Je škoda jak vypadá PCT po odchodu Karla, přitom články jsou svými tématy zajímavé se zpracováním je to kolikrát horší, ale věci okolo sráží PCT na úroveň časopisů typu Brsvo... :sad:
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Podle mě na to taky klikaj roboti. :oops: Naštěstí na obě strany stejně... :lol:
Bathory
Odpovědět

Zpět na „PCtuning - webový magazín“