>>projekt: ISAAC dokoncen (str 5a6) +wallpaper (str 7)

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
VlasTik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od VlasTik »

eXp10ite, máš to fakt moc pěkný, moc se mě to líbí, nádherná ukázka toho, jak lze celkem jednoduše udělat z obyčejné case opravdu pěkný decentní mod :up:
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

jj decentní mod (pravej opak mého - to sem zvědavej na hodnocení na Invexu :lol: :oops: )

ale parádní! strááášně se mi líbí ta barva :oops:
BodyZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od BodyZ »

jo jak uz tady nekdo rikal. za malo penez hodne muziky.
proste jednoduse elegantni, co dodat.
eXp10it
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

finished

Příspěvek od eXp10it »

STRASNE MOC VSEM DEKUJU ZA TO ZE MI TO TAK CHVALITE :wink:

...nebudu odpovidat jednotlive, ale zkusim to vzit nejak hromadne:

ve stroji i kdyz to tak nevypada je strasne mnozstvi kabelaze a uklidit to do tahodle stavu nebylo zrovna jednoduche - urcite to ale jeste do INVEXu doladim :wink: co se tyce mista pro logo na dvirkach uz jsem to nekde vysvetloval jinde, ale vec se ma tak ze mam pocit, ze kdybych to zbrousil nebo pretmelil tak by t skrin prestala vypadat jako puvodni MOREX coz nebyl ucel modu. nalepka je rezana na takovem tom vyrezavacim plotru (aspon si to myslim) a udelaji to za par desetikorun kdekoliv v reklamce....ja konkretne jsem si to nechal delat tady v Brne v Copycentru (prisel jsem, zeptal jsem se a za 10min jsem vychazel ven s nalepkou). Posledni fotky jsou foceny fotakem meho spolubydly tusim Panasonic FZ5 a vsechny ostatni (ty predesle) fotakem SONY DSP P200...jak uz jsem to nastvane psal u minulych reakci tak JPEG komprese nejak nezvlada ty velke cervene plochy a tak je po zmenseni fotek celkem kumst to nastavit aby to vypadalo pekne :( Puvodne mely byt drzaky stejne jako cely vnitrek nastrikany na bilo ale nakonec z toho seslo a kvuli schovani kabelaze a utlumeni kompu byl pro interier zvolen tlumici material do nahravacich studii z www.dexon.cz ...myslim ze vysledny efekt je stejny :twisted: Drzaky jsou rezane laserem a puvodne z www.dcase.cz, ale pokud se nepletu - tak jsem bral od pana Dudka posledni kusy a tak uz je asi nesezenete....leda ty Zalmany, ale to uz neni tak originalni :wink: Pasiv na CPU je na 100% rovne, protoze ani jinak nejde chytit a ventilator muze byt lehce mimobezne (kvuli toho drzaku) ale urcite to nejde videt okem natoz z fotek a uz vubec to nema vliv na fuknkci 8-) A jeste naposledy k tem drzakum: jeden je chyceny o sroubky ktere drzi karty v PCI slotech a druhy je chyceny trema 4mm sroubama ke dnu case. Doufam ze jsem timhle vsem a navsechno odpovedel...

jsem rad ze jste z vysledku poznali zamer se kterym jsem tuhle case vyrabel. Od zacatku jsem mel jasnou predstavu jak bude vse vypadat a to je si myslim u projektu velice dulezite. A i kdyz jsem pocital ze bude hotova behem 14dni a s cca polovicnim rozpoctem...jsem celkem potesen s vysledkem :oops: uvidime jestli pristi prazdniny zkusim zase neco noveho :wink:
eXp10it is b4ck
letos s*ru na moding a delam si pro radost bedny
ISAAC CPU tuleň 1100@1460MHz; MB msi 6337le5; 2 × 256 MB SDRAM 100@133MHz; HDD Samsung 200GB 7200rpm + nějaké ty blbosti okolo.
-- DiL --
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -- DiL -- »

...co k tomuhle modu dodat - snad jen POVEDLO SE TI TO... :worship: ...perfektní dílenský zpracování, povedený nástřik a v neposlední řadě hodně povedený design...až by mi bylo líto mít tak hezkej case na koleji...
POZOR! koupim pouzity rostlinny / fritovaci olej v jakemkoliv mnozstvi!
www.NTBOOK.cz - DIY opravy, pouzite notebooky, nahradni dily pro notebooky, informace o rework-u BGA (reflow, reball - prekulickovani)
DELL Precision M70 s WUXGA (1920 x 1200) a nVidia Quadro FX Go1400
BGA rework stanice ACHI-IR-PRO-SC
Loxcom
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Loxcom »

Je to fakt moc pěkný. Myslim že sis vybral celkem pěknej základ a ruce máš taky kurva šikovný.
melandr
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od melandr »

jo jo opravdu povedene hlavne ten lak . To si strikal sam ???
=WiSh=
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od =WiSh= »

melandr píše:jo jo opravdu povedene hlavne ten lak . To si strikal sam ???
Ty sis taky jen prohlidnul fotky a jinak jsi v tomhle threadu nic necetl, ze ?
melandr
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od melandr »

no dobre no necetl hned to napravim ale jinak je to super :) morex mam doma taky :) akorat ruce jsou levy
eXp10it
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

konec

Příspěvek od eXp10it »

posledni muj "up" tohodle projektu - wallpaper, ktery jsem si slibil ze udelam uz po dokonceni modu, ale cas jsem si na nej nasel az ted 8-) downloadnout ho jde v plnem rozliseni 1280×1024 tady. (500kB)

Obrázek

BTW: case je funkcni, LCD uz ukazuje udaje z FTP tak jak jsem to mel puvodne planovane a jedna z nejlepsich vychytavek na nem je, ze se do nej temer vubec neprasi - reseni 2×12cm FANy vepredu a za nima prachove filtry muzu jen doporucit! :roll:
eXp10it is b4ck
ISAAC CPU tuleň 1100@1460MHz; MB msi 6337le5; 2 × 256 MB SDRAM 100@133MHz; HDD Samsung 200GB 7200rpm + nějaké ty blbosti okolo.
koza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od koza »

fakt luxus! :worship:
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

hele epoxide ( :oops: :lol: :wink: ) ty si vyhrál case na pretaktování .... co? :) gratulace :)

jaká je ? pujde na moda ? ;)
Bedna
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Bedna »

repekt !! fakt hodne kruta kejs ! :up:
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Pěknej wallpaper. :)

A jinak přidávám se k blahopřání pro vítěze Casemodu roku na Pretaktovani. Sice bych řekl, že kolem tý soutěže bylo dost zmatku a ceny nijak převratný, ale každá case se hodí...:)
nanuk
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nanuk »

podla mna uplne perfektny kontrast cervenej a bielej, nie?
CPU: Intel C2D E6550 + AC Freezer7 Pro - MB: MSI-P6N SLI Platinum VGA Saphire Radeon HD 4670 RAM: DDR2 6GB 800 MHZ RAID0 2xHDD: SAMSUNG 500GB SATA2 16MB HD501LJ - CD-RW: MSI - CD-RW 52x32x52x - DVD-RW: LG GSA-4163B - LCD: Samsung 204B - Samsung 2243nw - Samsung LE40A656 - Keyboard: Logitech Iluminated Keyboard - Mouse: Microsoft Wireless Lase Mouse 6000 Case: Thermaltake Armor JR WC3000SWA - Notebook: HP Pavilion DV6670 - Handheld: BlackBerry 8900 - Phone: Apple iPhone 3GS 32GB - Operator: O R A N G E
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Digitaldoom píše:hele epoxide ( :oops: :lol: :wink: ) ty si vyhrál case na pretaktování .... co? :) gratulace :)

jaká je ? pujde na moda ? ;)
Co vim tak pry pujde na prodej az mu asi za 2 mesice prijde. :)
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 550W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
gigik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gigik »

peknej wallpejpr chlape, jinak ten interier je nazivo lepsi ale stejne to nejni muj vkus :) kazdopadne exterier a lak je vynikajici 8)
eXp10it
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eXp10it »

gigik píše:peknej wallpejpr chlape, jinak ten interier je nazivo lepsi ale stejne to nejni muj vkus :) kazdopadne exterier a lak je vynikajici 8)
dikec 8) tvuj maly plexicase ti stejne zavidim! - ta prenosnost nema konkurenci!
eXp10it is b4ck
P4WLYK
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

MOREX KN600

Příspěvek od P4WLYK »

zdarec, chtěl bych se zeptat, dostanu tuhle bednu od kamoše, jenže problem, on řikal že se jednou nas*al a vyrval ty posuvny dviřka z jejich drážky... chtěl sem se zeptat jestli se mohlo něco ulomit nebo tak a jestli jdou dát z5 a takovyhle věci... diky za odpověď
Odpovědět

Zpět na „Projekty“